2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 04:08:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ana Ivanović  (Pročitano 356158 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Trijumf na Turniru šampiona na Baliju doneo je Ani Ivanović skok od sedam mesta na završnoj WTA listi za 2010. godinu.

Ivanovićeva je na Bali stigla kao 24. teniserka sveta, ali je tamo ušla u seriju pobeda i zasluženo se vratila među 20 najboljih.

Savladavši Alisu Klejbanovu u finalu, zaradila je dovoljno bodova da prestigne Penetu, Vikmajer, Kanepi, Pavljučenkovu, Kirilenko, Rezai i Mariju Šarapovu, tako da će u novu sezonu ući sa broja 17.

Fenomenalan plasman, ako se ima u vidu da je pre samo četiri meseca zauzimala tek 65. poziciju!

Malu bodovnu prednost u odnosu na srpsku teniserku imaju Marion Bartoli i Nađa Petrova, a od 14. mesta naviše nalazi se "prva liga" ženskog tenisa - Radvanska, Per, Enan, Na Li, Azarenka...

Ana je pokazala da je sposobna i motivisana da se ponovo uključi u borbu za sam vrh i uz formu u kakvoj se nalazila poslednjih nedelja, realno je da u prvim mesecima 2011. ostavi za sobom i neka od pomenutih imena.

U poretku najboljih 15, naravno, nije bilo promena u odnosu na prošlonedeljnu listu, tako da Top 10 čine:

1. Karolina Voznijacki (Danska) 8.035 bodova
2. Vera Zvonareva (Rusija) 6.785
3. Kim Klajsters (Belgija) 6.635
4. Serena Vilijams (SAD) 5.355
5. Venus Vilijams (SAD) 4.985
6. Samanta Stosur (Australija) 4.982
7. Frančeska Skjavone (Italija) 4.935
8. JELENA JANKOVIĆ (Srbija) 4.445
9. Jelena Dementijeva (Rusija) 4.335
10. Viktorija Azarenka (Belorusija) 4.235
...
17. ANA IVANOVIĆ (Srbija) 2.600
Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung 
Tooo  Smile Sledece godine i medju TOP 5  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
sledece godine brani bas malo bodova , tako da ocekujem da rasturi...
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Srpska teniserka žali što se sezona završila i sa velikom željom da se takmiči isčekuje sledeću. Još uvek nije našla trenera, jer želi nekoga ko će joj pomoći da se vrati u sam svetski vrh.

(foto: arhiva MN Press)
Za razliku od protekle dve sezone kada smo na kraju često imali priliku da slušamo ili pročitamo izjave Ane Ivanović poput "jedva čekam da se završi" ili "zaista mi treba odmor", srpska teniserka na pauzi između dve sezone gori od želje da nova počne što pre.

Krajem leta uspela je da podigne formu i sa 64. mesta na WTA listi, na koje je dospela u jednom momentu, popravi plasman za 47 pozicija.

U novu sezonu, koja za nju počinje 2. januara u Pertu (Hopman kup), Ana ne samo da će ući sa 17. mesta nego i sa starim žarom za nadmetanjem. To već deluje vrlo ohrabrujuće.

"Žao mi je što je došla pauza, jer sam osetila da mi se vraća forma. Uspela sam da se fokusiram i da to što je bilo ostavim iza sebe. Osetila sam novu želju za igrom i takmičenjem. Mnogo je lakše kada se osećate bolje na terenu, neki mečevi se i dobiju koje sam ranije gubila. Sve to je uticalo na moje samopouzdanje i velika mi je motivacija za pripreme koje slede za narednu sezonu", rekla je Ivanovićeva.

A pripreme počinje već za koji dan, nakon što je odmor iskoristila da poseti brata Miloša, koji sada studira u Londonu.

Dok ponovo ne počne da pakuje stvari za trening, Srpkinja je nedavno za Tennis Channel otkrila šta se sve krije u njenoj teniskoj torbi.

Osim reketa, gumica za kosu i grožđene masti u Aninoj torbi se našao i plavi Ipod na kome je i srpska muzika koju, kako reče, "verovatno ne želite da čujete".

Tu je i špil karata, ali lepa teniserka ističe da nije tako dobra u pokeru.

Po svemu sudeći, Ana će u novu sezonu ući bez tenera, iako su se pojavile informacije da je 34-godišnji Holanđanin Jon van Lotum, nekada i sam teniski profesionalac, biti njen novi trener.

"Nemam trenutno trenera u planu, još nisam rešila taj problem", rekla je Beograđanka i pojasnila kakvog stratega želi da angažuje:

"Važno mi je da trener ima iskustva i da je to trener koji osećam da može da me dovede u sam vrh. Osećam da imam još dosta potencijala koji treba da se razvije, zato mi treba tener koji će da bude uz mene i da mi pomogne za tih jedan ili dva procenta koji mi nedostaju da se vratim u sam vrh. Takvog je zaista teško naći, tako da ne želim da žurim sa bilo kakvim odlukama, već da se situacija stabilizuje i onda da donesem odluku ko bi bio pravi".

U trenucima odmora od tenisa Ana Ivanović je i dalje rado druži sa knjigama, ali još uvek se nije vratila Sigmundu Frojdu ("počela sam previše da razmišljam o toj temi pa sam odlučila da odustanem od te literature").

"Filozofiju i psihologiju sam ostavila sa strane, sada više čitam opuštajuće romane", kazala Ana, koja se u petak družila sa srpskim školarcima.

Napred Ana! Sledeća je tvoja godina!  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
Samsung 
Pobegao iz zatvora zbog Ane!

Jedan Indonežanin, čije se ime ne pominje, ali koji je izgleda veliki ljubitelj "lika i dela" Ane Ivanović, nedavno je pokazao šta je sve u stanju da uradi ne bi li uživo posmatrao srpski teniserku.

Naime, pomenuti je priznao da je podmitio zatvorske čuvare sa 40.000 dolara kako bi ga pustili da gleda njegovu ljubimicu na turniru u Baliju, gde je Ana osvojila titulu pre dve nedelje. Iako se na tribinama pojavio sa perikom na glavi, njega su ipak prepoznali na TV prenosu, pa je ubrzo morao natrag u ćeliju.

Njemu nije bilo teško da izdvoji novac za mito, jer je osuđen za posedovanje 3,2 miliona dolara, iako mu je zvanična plata 1.400 američkih novčanica!
 Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Svaka mu cast, koji car!  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Ana Ivanović mami uzdahe širom planete. Ali, od ranije je poznato da su Australijanci posebno "slabi" na nju... I Ana je u više navrata isticala da obožava da igra i boravi u Australiji, gde se oseća "kao kod kuće".

Po završetku WTA sezone, u čijem je finišu naša teniserka nagovestila da bi mogla da u potpunosti oporavi karijeru, koja je dve godine bila u dubokoj krizi, mediji u Australiji osvrnuli su se na sve što se Ani događalo od kada je jula 2008. godine osvojila Rolan Garos i postala prva teniserka sveta.

Ana se našla na naslovnoj strani australijskog časopisa "Australijan tenis magazin", u kojem se s divljenjem govori o njenom povratku u vrhunsku formu, posle dvogodišnjeg takmičarskog pada.

"Novo stvaranje šampiona", naslov je teksta u kojem se na početku ističe da je "divno videti Anu kako se vraća u top formu".

"Posle dve krizne godine tokom kojih se Ana borila da 'veže' dve pobede, bivši svetski reket broj jedan vraća se u formu na vreme, kako bi zablistala na leto u Australiji", kaže se u autorskom tekstu Berija Vuda.

Navodi se da Ana Ivanović, zajedno sa Belgijankom Kim Klajsters, važi za najpopularniju teniserku sveta.

"Ana je završila ovu sezonu sa deset pobeda u 11 poslednjih mečeva, odnosno sa dve titule na turnirima u Lincu i Baliju. To je impresivan preokret igračice koja je nakon osvajanja titule na gren slemu u Parizu 2008. godine i prvog mesta na WTA listi potonula na 65. mesto", ističe autor teksta.

Navodi se da je karijera srpska teniserke u tim trencuima izgledala skoro izgubljena.

"Činilo se da Ana više ne može da napreduje. Bilo je, istina, sporadičnih uspeha, kao što su polufinala u Brizbejnu, Rimu i Sinsinatiju, ali je bilo mnogo više tuirnira na kojima je Ana razočarala", kaže se u članku.

Autor je istakao da je bilo "skoro bolno" posmatrati Anu koja ne moze da pronađe svoju igru.

"Ljubitelji tenisa u svetu vole Anu zbog njenog večitog osmeha i skromne prirode kojom je započela uspon u karijeri još kao 16. godišnja devojka, kada je 2004. godine u Cirihu iznenadila tada 29. na listi, Tatjanu Golovin", ističe se u tekstu.

"Svojim izgledom vrhunskog modela, kao i spektakularnim talentom, Ana je prosto bila predodređena da postane jedna od lepotica svetskog tenisa, a po osvajanju Rolan Garosa svet je bio pod njenim nogama... Tada je, međutim, sve krenulo nizbrdo, a na US Openu je izgubila od 188. igračice sveta", podseća autor na krizne momente srpske teniserke.

Ističe se da su mnogi sumnjali u mogućnost da Ana Ivanović ponovo "vrati točak istorije" i krene ka vrhu svetske teniske elite.

"Dok sam ja sumnjala u svoje mogucnosti, moji najbliži nisu. Upravo to je bio ključ za ponovno podizanje samopouzdanja, koje će me ponovo dovesti do vrha", prenosi australijski list reči Ane Ivanović koja je sezonu završila na 17. mestu liste najboljih teniserki sveta.

(Tanjug
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Srpkinja radi sa Portugalcem, Antonijom Van Gričenom, a probni period će trajati i posle Australijan opena.

Ana Ivanović će novu sezonu dočekati sa novim trenerom. Srpska teniserka trenutno radi sa Portugalcem, Antonijom Van Gričenom.

Koliko će trajati saradnja, za sada je nepoznato.

Na zvaničnom sajtu Ane Ivanović navodi se da je pred njima "probni period" koji će trajati i posle Australijan opena.

Gričen se proslavio radom sa Viktorijom Azarenkom. On joj je pokazao put ka svetskom vrhu, sa njom je preskočio 250 mesta na WTA listi i doveo je do šeste pozicije.

Portugalac je sarađivao i sa Ruskinjom Verom Zvonarevom, trenutno drugom teniserkom sveta.

(MONDO)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Samsung 
Ana , udaj se za mene  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Mislim da ce bas ova godina doneti njene najvece uspehe u karijeri... steta je samo sto na reprezentativnom nivou nece biti prilike za neki veliki rezultat...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 04:08:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.119 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.