Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:12:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ami-G ->plagijator  (Pročitano 35512 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Meni je inace on kao voditelj (secam se jos jutarnjeg programa) ok. Ali cim je poceo da peva, a sad i ovo sa Oskarom i tim jeftinim kopijama - jos se narod popali na to  Smile  je shitara najveca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Samo jedan od plagijata koje siroke narodne mase ne provaljuju.. Mada i Sasha je kao autora muzike za film borat potpisao pretpostavljam njegovog brata posto imaju isto prezime, a ima nekih Bregovicevih pesama... Tako da kradja od lopova i nije toliki greh Smile

Odakle ti ovo da je potpisao njegovog brata? Da nisi to malo izmislio?

Koliko znam, a skoro sam siguran da sam u pravu, Borat, odnosno Sasha, nije stavljao svoj potpis na tudja dela, vec je ta dela koristio bez dozvole autora, pa je tako na primer dosao u sukob sa Esmom Redzepovom. Borat, Ali G su originali, dok je Ami G prosta kopija, ko sto neko rece, najobicniji prevodilac, i uz to jedan jako degutantan lik, jer ispada da se on sprda sa zaostalim, asocijalnim likovima.

Bas su mi odbojni Ognjenovi fanovi, koji za Ali G-a znaju tek u prolazu, i koji da bi odbranili svog idola idu dotle da potcenjuju i lika kome realno Ognjen nije zasluzio ni da cucla.

Nisam malo izmislio, sve lepo pise.. Odes na imdb i procitas. A pre toga odgledas film i cujes muziku.  I ne kenjas dok se ne informiseshttp://www.imdb.com/title/tt0443453/fullcredits#writers

Original music by Erran Baron Cohen ...

Kenjam? Malo si pobrkao stvari, deckicu, Erran je brat od Sase Baron Koena, i on je izvrsio selekciju muzike za film. Dakle, on se nigde nije potpisao ispod tudjeg dela, vec je izvrsio selekciju muzike, a pritom su pesme koje su koriscene u soundtracku filma ostale pod originalnim imenom i naznacene od originalnog izvodjaca i onog ko ih je komponvao. Da nisi kao nabiglavina zagledan samo u jednu tacku, u ovom slucaju samo na prvu stranu imdb-a, mozda bi i video jos neke stvari koje pisu tamo http://www.imdb.com/title/tt0443453/soundtrack. Vidis tamo pise kako je Esma i pevala i otkomponovala jednu od pesama u Boratu, iako se ona ne potpisuje u naslovu filma.

Za tvoju informaciju odgledao sam Borata, i za razliku od tebe ne pricam napamet. Mada tebi i nije stalo do tog "lopova", jer ti zapravo zelis da opravdas svog idola Oskara. E sad time si upao u zamku na koju nasedaju oni koji nisu bas promisljeni, a to je da si pomesao babe i zabe. Pomesao si coveka koji je svoju kreativnost dokazao time sto je izgradio tri karaktera koja su svojom strukturom postala prepoznatljiva u svetu kao reperi za ismevanje predrasuda, i coveka koji nije u stanju nista drugo da uradi nego da se lati recnika i da ismejava bolesne ljude.

Otprilke sad uvidjam da Ognjenovi fanovi po umnim a i po ljudskim sposobnostima nisu daleko od svog kralja.
« Poslednja izmena: 04. Mar 2009, 16:39:00 od nikola2385 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
SonyEricsson P990
Malo off, ali da ne bi bilo vise rasprava...  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.1.JPG
(107.89 KB, 1280x688)
1.2.JPG
(102.33 KB, 1280x688)
IP sačuvana
social share
-Kyle: Wow! That's a lot of seamen, Cartman.
-Cartman: Yeah, I bought all that I could at this bank, and then I got the rest from this guy Ralph in an alley.
-Stan: That's cool.
-Cartman: Yeah, and the sweet thing is, the stupid asshole didn't even charge me money for it. He just made me close my eyes and suck on a hose.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2107
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG 
Ognjen je cist kic ne znam sto se o njemu tolio pise i prica...U njegovim da tako nazovem radovima nema nista spektakularno to je cista povrsna zajebancija da domacice lakse preguraju dan.Covek je smesan u pokusajima da ispadne lik mene licno nervira da ga vidim.Kad sam video ovu njegovu emisiju znao sam da je Pink propao jos samo malo i cuveni pink ce da pukne.Kad Mitrovic zaposli plagijatora a svim voditeljima kao Karic daje duplo dovoljno da rade kod njega.Mozda polako dolazi vreme kulture i umetnosti ili mozda originalnosti...Ko zna videcemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 1100
Ма шта сте се толико узбудили око тог Огњена,ко га јебе...
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Oklop mač i mantija u duši nam Vizantija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1530
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung SGH-E250
Ма шта сте се толико узбудили око тог Огњена, ко га јебе...
jebe ga Marinko Madžgalj
IP sačuvana
social share
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika:
„Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“

Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".

Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 285
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pravedni, voleo bih da si u pravu, da ce kic u Srbiji nestati,  da dolazi vreme kulture, ali sumnjam, narocito zbog cinjenice da je ovaj majmun Ognjen izuzetno popularan. 
« Poslednja izmena: 06. Mar 2009, 23:08:16 od Aswenio »
IP sačuvana
social share
"Eto, 10 godina se tuzim sa drzavom da mi plati put preko njive, a sada kada vidim da se ne zna ni koj pije ni koj placa, uzecu stvar u svoje ruke, izvadicu stetu makar crko."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Svaka mu cast kad ume da prepeva hit  Smile
« Poslednja izmena: 06. Mar 2009, 21:58:57 od Markos9 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2107
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG 
Aswenio u pravu si da je popularan iz razloga sto je na Pinku jer ljudi su poceli da gutaju sve sto im se servira.Sad mene zanima kako ova radio difuzna agencija ne ukine ovaj glupi pink jer osim nacionalnog dnevnika koji je informativna emisija nista vise nije vredno na Pinku.Takodje RTS koji se bori sa Pinkom za gledanost a uzima od naroda pare snima selo gori a baba se ceslja i vecini dece upropasti dikciju i recnik.Onda kazu RTS je cuvar nacionalnog blaga i vlasnistvo gradjana.Kvalitet i ucenost i voditelja i glumaca je na niskom nivou najbolje je i ne gledati nase  programe.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
SonyEricsson K800i
Ма шта сте се толико узбудили око тог Огњена,ко га јебе...
Istina...   Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:12:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.