Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 05:48:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ami-G ->plagijator  (Pročitano 35458 puta)
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia E72
Ma ajde što se sprdaju sa retardiranim ljudima, i Borat je to radio, ali Boratu to leži za oskara. A Ognjen je retardiran i bez Oskara..
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 22258
Zastava Winterfell
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
SonyEricsson HGPORI
Ma ajde što se sprdaju sa retardiranim ljudima, i Borat je to radio, ali Boratu to leži za oskara. A Ognjen je retardiran i bez Oskara..

Smile Smile Smile Smile   Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63

Uh ovo moze da preraste u ozbiljnu polemiku  Smile

Nije se Borat sprdao sa bolesnim i retardiranim ljudima, vec je kroz svoj karakter izgradio lik coveka koji je iz nekih trecih zemalja sveta, a koji u sebi sublimira sve predrasude koje zapadnjaci imaju o takvim ljudima. Dakle Borat se krece u granicama fikcije koje su izgradili umisljeni i neinformisani ljudi u svojim glavama. Sa druge strane Ami G se predstavlja za retardiranu osobu, a retardirane osobe su i po svom stvarnom ponasanju negde u granciama Ognjenovog alter ega.

Ognjen je bez svake sumnje covek diskutabilnog morala. Ne samo sto zbija fore na racun ljudi koji su mentalno zaostali, vec sto je u nekim svojim intervjuima imao poteskoca da prikrije svoju narcisoidnost koja ide dotle da on sebe smatra dobrim i kulurnim covekom zato sto eto ljude koji su ruzni ne bi mogao da u facu nazove pravim imenom.. a taj malecki primer, meni, govori o coveku koji je zaista celokupnu licnost izgradio na proremecenim vrednostima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
SonyEricsson P990
Ognjen je ovim sou-om ostvario upravo ono sto je planirao... Polovina non-stop pevusi njegove pesmice, polovina ne moze da ga smisli i pljuje ga na svakom koraku, ali je cinjenica da se o pesmi, Ognjenu i njegovom sou konstantno prica. Ljubitelji ce zeljno iscekivati novi sou i nove pesmice, ostali ce jedva cekati da ga pljuju zbog istih i tako u krug...
Niti sam fan Ognjena niti njegovog soua, ali mislim da je kolega po forumu vandemon malkice preterao...
Zato sto su nevidjeni debili,bolidi,slepci,dripci...
Ipak svako ima prava na neki svoj ukus, emisije i muziku koje voli/ne voli isl a o tome ne vredi raspravljati...
IP sačuvana
social share
-Kyle: Wow! That's a lot of seamen, Cartman.
-Cartman: Yeah, I bought all that I could at this bank, and then I got the rest from this guy Ralph in an alley.
-Stan: That's cool.
-Cartman: Yeah, and the sweet thing is, the stupid asshole didn't even charge me money for it. He just made me close my eyes and suck on a hose.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 303
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6220c
Samo jedan od plagijata koje siroke narodne mase ne provaljuju.. Mada i Sasha je kao autora muzike za film borat potpisao pretpostavljam njegovog brata posto imaju isto prezime, a ima nekih Bregovicevih pesama... Tako da kradja od lopova i nije toliki greh Smile

Odakle ti ovo da je potpisao njegovog brata? Da nisi to malo izmislio?

Koliko znam, a skoro sam siguran da sam u pravu, Borat, odnosno Sasha, nije stavljao svoj potpis na tudja dela, vec je ta dela koristio bez dozvole autora, pa je tako na primer dosao u sukob sa Esmom Redzepovom. Borat, Ali G su originali, dok je Ami G prosta kopija, ko sto neko rece, najobicniji prevodilac, i uz to jedan jako degutantan lik, jer ispada da se on sprda sa zaostalim, asocijalnim likovima.

Bas su mi odbojni Ognjenovi fanovi, koji za Ali G-a znaju tek u prolazu, i koji da bi odbranili svog idola idu dotle da potcenjuju i lika kome realno Ognjen nije zasluzio ni da cucla.

Nisam malo izmislio, sve lepo pise.. Odes na imdb i procitas. A pre toga odgledas film i cujes muziku.  I ne kenjas dok se ne informises.http://www.imdb.com/title/tt0443453/fullcredits#writers

Original music by Erran Baron Cohen ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.48
mob
Tel.Me Your.Number
OGNJEN AMIDŽIĆ: PONOVO MAZNUO PESMU I SPOT!
Autor: Saša Tošić
Objavljeno: 25.02.2009 09:01

Oskaru se krađa baš osladila. Ili, da budemo fini: izgleda da se Ognjenu Amidžiću baš dopada prisvajanje tuđe intelektualne svojine. Pošto je od A do Š iskopirao koncept emisije slavnog britanskog kolege Alija Džija, prešao je na Čehe i u potpunosti preslikao i melodiju i spot tamošnjeg hita iz 1978. godine snimivši novogodišnji pesmičak „Medo Brundo“, a onomad je pokrao i susedne nam Rumune. Bez imalo blama, po ko zna koji put Amidžić se okiti tuđim perjem, pa još i Slavicu Ćukteraš uvuče u celu priču nagovorivši je da zajedno sa njegovim isplagiranim junakom Oskarom snimi duet „Zmija i žaba“. Slavka nije kriva, jer u matičnom „Grandu“ sigurno još nemaju predmet Vaskolika evropska muzička produkcija, pa original ove pesme nije morala ranije da čuje. Ali, Ogi je znao. Namazanko. Pa nam se posle premijere spota u emisiju „Ali Dži šou“, pardon, „Ami Dži šou“ još nasmešio u brk i kazao: „A sad tražite odakle sam ovo presnimio“...

Šta je Ognjen još rekao pročitajte u novom broju magazina "Svet" a do tada pogledajte oba spota pa zaključite sami...

Kao da to nije dovoljno Ognjen je skinuo i pop verziju iste pesme...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
Amidzic je debil.

Edit: ako nisi znao i Karleusha je debil.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2941
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Glavni favoriti za Eurosong-Oskar i Beauty Queens: 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
SonyEricsson K800i
Znaci dokazano je...
Stvarno smo zaostali kada je muzika u pitanju...  Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 05:48:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.