Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Амфилохију суде због геј параде!  (Pročitano 18969 puta)
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nekako je meni merodavnije misljenje njegovog rodjenog starijeg brata od tvog utiska iz odnosa student/profesor. Inace, ne sporim da je Amfilohije zesce obrazovan, a brat mu je jos obrazovanije, govori 7 jezika, studirao na Sorboni... i naravno, brat mu je... njegove reci o mladjem bratu za mene imaju mnogo vecu tezinu nego tvoje.

A opet, ne bih da uplicem direktno porodicne stvari na temu, mene ustvari to ne zanima, zanima me samo njegovo delovanje kao predstavnika crkve, pa cu ovde stati.
У свакој породици,мојој,твој,његовој,постоје несугласице и оне могу бити и најчешће јесу субјективно мотивисане,те си апсолутно у праву...не треба уплитати,нама суштински непознате,породичне несугласице у ову причу.

Говорим не само као његово бивши студент,него као,а то сам јасно,гласно и недвосмислено нагласио,човек који познаје оно у чему јесте,који познаје преко две деценије бивше и садашње епископе,огроман број теолога,свештеника,монаха,као човек који је радио и живео са многима од њих и мало боље познаје одређене људе унутар Цркве од "дневно информисаних".Наравно,свако има право на своје виђење одређене особе,његовог начина деловања и неког његовог одређеног става,али ја само покушавам да нагласим да се мора имати објективан критички приступ не само према преосвећеном,већ и према другој страни...страни која доказано није ни мало наклоњена,не само према њему,већ према Цркви као Цркви.Поздрав!

IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
zanima me samo njegovo delovanje kao predstavnika crkve, pa cu ovde stati.

a zasto bi tebe zanimalo njegovo delovanje kao predstavnika crkve kad nisi vernik? Smile

evo...i ja nisam vernik i uopste me ne zanima sta ce reci madafaka amfilohije,filaret i ostala ekipa Smile

kod tebe je nesto drugo u pitanju.... Smile...

umalo zaboravih....corax je kreten Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Sep 2009, 21:50:42 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Citat
zanima me samo njegovo delovanje kao predstavnika crkve, pa cu ovde stati.

a zasto bi tebe zanimalo njegovo delovanje kao predstavnika crkve kad nisi vernik? Smile

evo...i ja nisam vernik i uopste me ne zanima sta ce reci madafaka amfilohije,filaret i ostala ekipa Smile

kod tebe je nesto drugo u pitanju.... Smile...

umalo zaboravih....corax je kreten Smile Smile Smile Smile

Zanima me kao i delovanje svake institucije u zemlji, bez obzira sta mislim o njoj, da li je podrzavam ili ne, verujem ili ne i sve drugo... opet floskule - nesto drugo je u pitanju  Smile

U pitanju je da iako ja nisam vernik on utice na moj zivot i zivot svih ljudi svojim ponasanjem koje vernici slusaju. A koliko se secam, vernici niti ateisti nisu neke grupe ljudi fizicki odvojene koje se ne srecu u svakodnevnom zivotu po raznim osnovima, da delovanje jednih ne bi uticalo na druge.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
U pitanju je da iako ja nisam vernik on utice na moj zivot i zivot svih ljudi svojim ponasanjem koje vernici slusaju. A koliko se secam, vernici niti ateisti nisu neke grupe ljudi fizicki odvojene koje se ne srecu u svakodnevnom zivotu po raznim osnovima, da delovanje jednih ne bi uticalo na druge.

a kakav uticaj imaju vernici na tebe?
sta ti oni tako strasno rade pa se ti brines sta ce neki mantijas uraditi ili reci? Smile
stvarno mi nije jasno...to ti je kao da svaki dan sreces gomilu ljudi koja slusa grand paradu pa ces ti samo sa sretanjem njih poceti da slusas stoju i cecu Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows Vista
Browser
Safari 2.0.169.1
Ovo je strasno !! Da jedan asistent na pravnom fakultetu, pa bio to i debilni privatni fakultet ovako lupeta...
To je presedan majke mi !
Ovaj nesrecnik se pozvao na clan 174. KZ koji glasi :
Ko javno izlozi poruzi narod, nacionalnu ili etnicku grupu koji zive u Srbiji, kaznice se....

kao i na clan 387. stav 4. koji ne postoji, pa je valjda mislio na stav 2. koji glasi :
ko vrsi proganjanje organizacija ili pojedinaca zbog njihovog zalaganja za ravnopravnost ljudi.

I on pokusava da podvede ove reci pod ta krivicna dela ?!
ne treba biti pravnik pa videti i kakav je to covek i kakav pravnik i kakav je fakultet na kojem je on asistent...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ovo je strasno !! Da jedan asistent na pravnom fakultetu, pa bio to i debilni privatni fakultet ovako lupeta...
To je presedan majke mi !
Ovaj nesrecnik se pozvao na clan 174. KZ koji glasi :
Ko javno izlozi poruzi narod, nacionalnu ili etnicku grupu koji zive u Srbiji, kaznice se....
kao i na clan 387. stav 4. koji ne postoji, pa je valjda mislio na stav 2. koji glasi :
ko vrsi proganjanje organizacija ili pojedinaca zbog njihovog zalaganja za ravnopravnost ljudi.
I on pokusava da podvede ove reci pod ta krivicna dela ?!
ne treba biti pravnik pa videti i kakav je to covek i kakav pravnik i kakav je fakultet na kojem je on asistent...

mozda taj gajin i nije neki pravnik, ali ti si svakako gori od njega.

1. clan 174 ne glasi tako kako si napisao. u njemu pise, izmedju ostalog, sledece: Član 174.
Ko javno izloži poruzi (...) grupu zbog pripadnosti određenoj rasi, boji kože, (...) ili nekog drugog ličnog svojstva, kazniće se ....

u neko drugo licno svojstvo se ubraja i seksualna orijentacija

2. stav 4 postoji i on glasi:

„(4) Ko širi ili na drugi način učini javno dostupnim tekstove, slike ili svako drugo predstavljanje ideja ili teorija koje zagovaraju ili podstrekavaju mržnju, diskriminaciju ili nasilje, protiv bilo kojeg lica ili grupe lica, zasnovanih na rasi,(...) ili nekom drugom ličnom svojstvu,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Citat

a kakav uticaj imaju vernici na tebe?
sta ti oni tako strasno rade pa se ti brines sta ce neki mantijas uraditi ili reci? Smile
stvarno mi nije jasno...to ti je kao da svaki dan sreces gomilu ljudi koja slusa grand paradu pa ces ti samo sa sretanjem njih poceti da slusas stoju i cecu Smile

Pa kada bi poruka koju salju grandovci u prenesenom smislu i imedju redova ali sasvim jasno glasila - ne treba da postoji niko ko slusa npr. punk i nadje se dovoljno debila koji ce kada vide na ulici takve ljude da ih uhvate i polome im kosti, imalo bi i te kakav uticaj.

Ja sam jasno napisao zasto utice na svakog gradjanina a ne samo na mene, a alo ne zelis to da uvidis ili priznas da si uvideo, zasto bih ja trosio tastaturu na dodatna pojasnjenja.

P.S. Ja nemam problem sa verujucima zato sto sam ateista, niti sam za to da se oni ismevaju sto veruju ili omalovazavaju. Ja samo imam problem sa tim sto se ovde pravi i iskreni vernici, oni koji zive po svim principima hriscanstva pocevsi od temeljnog koji je ljubav stavljaju u zapecak zbog manjeg broja "vernika" koji slede ovakve "bozije" pastire, koji su olicenja svega osim hriscanstva.

Mozda sam ateista ali priznajem i tradiciju i zasluge nase crkve u razlicitim istorijskim periodima. Ovo sto se desava u crkvi najvise steti samo crkvi i vernicima, nema potrebe da im neko drugi dodatno odmaze.
« Poslednja izmena: 27. Sep 2009, 20:42:34 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
P.S. Ja nemam problem sa verujucima zato sto sam ateista, niti sam za to da se oni ismevaju sto veruju ili omalovazavaju.

kahm...mozda ne verujes ali sam procitao dosta tvojih postova na religijskom podforumu...cak bi ti i kokota trebao pozavideti a on je hardcore po pitanju ismevanja vernika....priznajem da ti to malo lepse uvijes i zakitis ali je poenta ista Smile

IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50137
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
У старом завјету јасно пише шта је Содом а шта Гомор, како  поступити са хомосексуалцима и остало... Закон нам још није забранио да читамо Библију...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.332 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.