Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 21:06:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ameri ulazu u Srbiju!  (Pročitano 24110 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
Брига мене и за Русију и за Америку, не волим ни једне ни друге. Овде говоримо о инвестивцијама и пословним односима. У економији нема милости, и слепцу је јасно да је циљ сваке инвестиције што већи профит инвеститора, било да се ради о Русима, Америма или неким трећим. Колико ја знам, тренутно смо енергетски зависни од Русије (гас) и не морамо баш да им гурамо прст у око.
Постаћемо робови капиталиста, радићемо у њиховој индустрији и фирмама за 3, 4 долара/сат, а они ће нам те услуге и производе наплаћивати по светским ценама. Зато што немамо инвестициони капитал, немамо технологије или не умемо да их применимо, и оно што имамо не умемо да искористимо, или га упропастимо. Српска села могу да хране пола Европе, бар то знамо да радимо. Али држава је сјбла српског сељака начисто, и даље наставља. Где је профит, код кога? Па код тајкуна и извозника.
Решење су мала и средња предузећа, у областима које можемо да понудимо свету, пре свега у производном сектору и прерађивачком сектору у пољопривреди и компонентама које потребује индустрија..толико вичних мајстора разних струка, али треба идеја, капитал, пласман...

Evo, jedna mala digresija. Ovog trenutka mi odose tri komsije, malo smo caskali ono svega i svacega  pobodom jednog zida koji ne mozemo da verifikujemo od 2006-e i nabavili tone papira.
Prvi put da sam ja ove ljude cuo da pricaju: ljudi ovako vise ne ide. Moracemo da se odvojimo od Beograda.
U Pancevu su postavljena najmanje desetak direktora iz Beograda, centralizam gori nego za vreme 45-e.
Beograd razdire celu Srbiju a seljaka vec 60 godina.
Nema tu zivota sa ovim administrativnim sistemom.

Sto se tice ekonomije, sve si ovo tacno rekao, ali sta mozes sa debilnom ljudima koji ne shvataju to.
Kaze mi covek iz rafinerije, da nisu do rusa jednu litru izvezli, kaze sada ide sve u izvoz. Nemaju barzi da nose sve na zapad.

U Pancevu zajednicko rusko-americko ulaganje u ekoloskoj rafineriji. Ulaganje je vrednosti 450 miliona dolara.
« Poslednja izmena: 16. Okt 2009, 19:00:32 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
енергетски зависни од Русије (гас) и не морамо баш да им гурамо прст у око.

Prst u oko im turas samo ako ne platis, ko Ukrajina

Citat
evo o cemu ja govorim.
dodje stranac napravi nuklearku i proizvodi struju. ako mu ne odgovara cena u srbiji, dozvolimo mu da izvozi i da je prodaje po onoj po kojoj on zeli i moze da ostvari na trzistu.
mi mu zahvalni do neba, sto zbog zaposlenih ljudi, sto zbog deviznog priliva, sto zbog poreza na profit!
dakle, zasto kocimo razvoj i nova radna mesta zbog eps-a i kupovine socijalnog mira? zar ne mozemo da posmatramo te dve stvari nezavisno jedna od druge,ako vec ne postoji nista drugo oko cega mozemo da se slozimo?

Мислиш да ће њима требати дозвола за извоз? Наравно да би их требало довести да праве нуклеарну електрану, али им уговорима лимитирати цену струје на неку прихватљиву и становништву/индустрији и њима самима. Не видим шта ће их спречити да нам продају струју по највишој цени коју могу уопште да наплате. Не треба да нам дају милостињу, али ако им се укаже прилика да дебело зарађују, шта ће их спречити у томе? Поштење и милосрђе сигурно неће. Не треба им дозволити монопол. Зато би требало паралелно уводити и друге изворе енергије, како би имали конкуренцију.

A ko bi platio stetu ako se dogodi Chernobil?
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230

Danas ima 7 nivoa zastite (pre Chernobilja je bilo 5) a na drugom nivou se iskljucuje nuklearka.
Nije samo Chernobilj, ima i amerika i Francuska svoje Chernobilje, ali ovaj je bio malo veci i zbog ljudske nebrige.
Pretpostavlja se adekvatni remonti, provere, zastite. Ako ces se ponasati kao sa termoelektranama, bolje nemoj ni pomisljati.
Kakvu stetu? Milion mrtvih i 3 miliona trajno ozracenih?
Pitaj Amfilohija, on za sve ima odgovore. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 17. Okt 2009, 19:21:55 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Danas ima 7 nivoa zastite (pre Chernobilja je bilo 5) a na drugom nivou se iskljucuje nuklearka.
Nije samo Chernobilj, ima i amerika i Francuska svoje Chernobilje, ali ovaj je bio malo veci i zbog ljudske nebrige.
Pretpostavlja se adekvatni remonti, provere, zastite. Ako ces se ponasati kao sa termoelektranama, bolje nemoj ni pomisljati.
Kakvu stetu? Milion mrtvih i 3 miliona trajno ozracenih?
Pitaj Amfilohija, on za sve ima odgovore. Smile Smile Smile

Naravno, i da izgrade nuklearku, opet ne bi valjalo, rekli bi prodali zemlju za zracenje
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
ma,kakva nuklearka,mi nismo u stanju ni trafo-stanicu da odrzavamo i koristimo kako treba,pa cemo sad da uzmemo nuklearku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
ma,kakva nuklearka,mi nismo u stanju ni trafo-stanicu da odrzavamo i koristimo kako treba,pa cemo sad da uzmemo nuklearku...
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Pokrali bi kablove iz nuklearke  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Pokrali bi kablove iz nuklearke  Smile
doslo bi do topljenja u reaktoru i ispustanja radijacije jer bi cige pokrale grafitne sipke koje kontrolisu toplotu jezgra.  Smile Smile Smile
ne,bez zezanja,ljudi,to za nas nije.jos nam samo to treba,da ujebemo sebe,pa da ujebemo i ostatak regiona,pa da ceo svet ujebe nas.drzava u kojoj se krade osvetljenje mosta i ostavljaju citavi okruzi bez struje zbog 100 dinara i prodaju na Buvljaku nije ni zrela,a kamoli spremna na nuklearnu tehnologiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy IIs

pa u početku bi radila, onda bi krenule malverzacije i .... BOOOOOM !
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

ovako nekako bi bilo...  Smile nije bas vezano 100% za srpski Cernobilj,ali,lepo opisuje posledice...  Smile

mozda se ponavljam(ne secam se dal sam stavljao ovo),al,sta cu kad je u pitanju Rambo Amadeus Svetski mega car.  Smile Smile a i covek zbori istinu.  Smile
eno je i @Atlantida na 2:31.  Smile
« Poslednja izmena: 17. Okt 2009, 21:31:54 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 21:06:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.