Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ambasador Amerike pomaže u čišćenju Obrenovca  (Pročitano 1957 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung 111111
Ma kakava odsteta..jel ti vidis da i danas potoje ljudi kao Marko koji nisu svesni svoje nesvesti.. Smile
Zahvljuje se ljudima koji su hteli da ga vide mrtvog  Smile
Drzavi koja je ubijala njegove sugradjane i bukvalno napravila stetu od 300 000 milijardi ..Samo stetu bez Kosova koje i ne racunam u finansijsku stetu..I onda dodje Marko i omladina DS da se zahvali Amerima sto su odvojili 2 miliona dolara  Smile

Predsednik njihov pre samo desetak godina reko da ce Srbiju da vrati u kameno doba  Smile
A onaj dobitnik Nobelove nagrade za mir ..da ce od Beograda da napravi ravnu plocu  Smile

I sad jel ja bogati treba da im se zahvaljujem  Smile

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ne znam, mene su naucili da svoje ne dam a tudje ne diram.
Tako da mi neke stvari nisu bas najjasnije. Saglasna sam i podrzav ideju da nam ne treba pomoc vec samo ono sto su nam duzni. Nista manje, nista vise.

Sklop licnosti koji razmislja drugacije mi je direktan oponent i mora da ima ozbiljno objasnjenje za suprotno do onoga kako ja dozivljavam sustinu i stvarnost.  Smile

Pri tom ne petljam politiku u sve to, razmisljam kao 90% gradjana ove zemlje. Skroz sa obe na zemlji. Wtf with you? Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
Ma kakava odsteta..jel ti vidis da i danas potoje ljudi kao Marko koji nisu svesni svoje nesvesti.. Smile
Nemoj se ti brines za mene, hvala Bogu van sam tog tvojeg poimanja spoljne politike gde mi je za sve kriva Amerika i EU i domace gde je za sve kriv DS.  Smile

Inace, znam ti predsednika omladine DS-a ovde posto mi je komsija. Ako hoces cu da te ubacim, kao SNS bot imas savrsene predispozicije za tako nesto. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung 111111
Citat
Nemoj se ti brines za mene, hvala Bogu van sam tog tvojeg poimanja spoljne politike gde mi je za sve kriva Amerika i EU i domace gde je za sve kriv DS.

Ti intelekta nemas.

Citat
Inace, znam ti predsednika omladine DS-a ovde posto mi je komsija. Ako hoces cu da te ubacim, kao SNS bot imas savrsene predispozicije za tako nesto.

A ova recenica je sam dokaz za to.
Da me ubacis kod sefa omladine DS-a jer kao SNS bot imam predispozicije za tako nesto  Smile
Aj se dogovori malo sa mozgom posto je ova recenica nejasna na tako mnogo nivoa  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

Mada i dalje tvrdim da je ovo off i da postoji tema o poplavama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114

Ti intelekta nemas.

Hvala na komplimentu. Od nekoga ko razmislja kao ti o spoljnoj i unutrasnjoj politici to mi je veliki kompliment.  Smile

Inace, veruj mi, savrsen si za tu poziciju. Samo zamenis stranku i to ti je to.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung 111111
Ma o kakvom poimajunju politike pricas  Smile

Ja kazem SAD I EU nam napravile stetu od onoliko milijardi dolara .. a ti mi kazes .. "Jes EU I SAD krivi za sve"  Smile

Krive su za zrtve,Rat,Kosovo,proterivanje Srba,Bombardovanje,civilne zrtve,uranijum i etc..Dal je to za "Sve" su krive ili nisu za sve krive..To vec sam izvodi zakljucak. Smile
A unutrasnju politiku sam imao priliku vas intelekte da gledam sve ove godine  Smile Tako da moje poimanje politike nije ni bitno Smile

Citat
Inace, veruj mi, savrsen si za tu poziciju. Samo zamenis stranku i to ti je to.

Nisam uclanjen u stranku.Izgleda da ti je za malo tezi intelektualni razgovor teze da shvatis da ako kazem da je DS upropastio drzavu to ne znaci da kazem da je SNS opravio drzavu. Smile

Ja se samo borim da se vi intelektualci,filozofi,gradjani,kulturni deo Srbije,drzanje rukice sa svetom i ostale fraze vise nikad ali nikad nikad nikad ne vratite na mesta gde cete odlucivati o sudbinama svih nas.
A sto se tice ostalih stranka..moze bre i Dveri ili neko udruzenje gradjana da vlada..boli me kurac
« Poslednja izmena: 17. Jun 2014, 01:31:54 od jasikasi »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
Ma o kakvom poimajunju politike pricas  Smile

O takvom da ne mozes da shvatis da je spoljna politika bazirana na interesima. I da trebamo "izmusti" i od SAD i od EU i od Rusa, Kineza i svakog sto vise ako smo pametni.  Smile

Citat
Ja se samo borim da se vi intelektualci,filozofi,gradjani,kulturni deo Srbije,drzanje rukice sa svetom i ostale fraze vise nikad ali nikad nikad nikad ne vratite na mesta gde cete odlucivati o sudbinama svih nas.
Pa zato i i propadamo. Jer intelektualci i sposobni ljudi nisu na tim mestima. Samo kazem, teze ces ti to da shvatis.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Moze lock komotno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

You can't kill me, i'm already dead!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Imate temu o poplavama. Ne vidim zasto se izdvaja tema o ovome?
Ili da pravimo zasebne teme o svakoj vrsti pomoci i delovanju oko nje oko poplavljenih podrucja?  Smile
Nisam znao da vec postoji tema o poplavama, skoro sam se registrovao na ovaj forum. Izvinjavam se.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.