Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 23:54:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Alter - ja  (Pročitano 7998 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia the best
Ako neko procita zemunka tvoj post ima da vise ne bude problema za resavanje.
Meni nije problem, da izlozim problem ako imam.
Svako od nas ima prijatelje.Ali ne mogu nikada saznati kako npr. razmislja osoba koja nije iz mog okruzenja, koja zivi totalno drugaciji zivot od mog, koja se npr obrazovala u inostranstvu isl. Zelim znati kako i oni razmisljaju o nekim uobicajnim problemima, kako zive, gde izlaze i td.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Slazem se sa Arlijem, a i sa vrcom.

Sto kaze decky999 doduse imam malo problema koje ne mogu da resim sama.
Davnih dana sam u etar "iznela" jednu svoju dilemu. Iskreno, to je bio moj momenat nekakve sete i uopste se nisam nadala da ce se ljudi na ovom forumu osvrnuti na to sto sam pisala, posebno jer sam bila relativno novi clan. U razgovoru sa njima na toj temi, sam "istresla" neke stvari koje su me mucile i zaista su mi njihovi komentari znacili, jer nisu bili pristrasni. A tek podrska da istrajem i ne dignem ruke tek tako od necega sto mi znaci... Smile Ne kazem, moji prijatelji su takodje imali neke svoje komentare, medjutim bili su pristrasni... tacnije bili su na mojoj strani, a ja sam vapila za realnim sagledavanjem. Pocelo je da me nervira njihovo komentarisanje: "pucaj mu u kolena, pucaj mu u laktove, izvadi mu oko, sta je s tobom ne licis na sebe, prestala si da se smejes, ne zeas se kao pre otkaci ga, zivni malo..." itd itd itd
Nije mi zao sto sam na tu temu procaskala sa osobama sa foruma, kao sto vec rekoh. Zahvalna sam im na paznji i podrsci, cak su me u vise navrata i nasmejali, a moje smejanje je zaista bilo retko i kiselo u tom periodu. Sve jedno, problem nije bio toliko veliki koliko je mene opterecivao, dve usijane glave su pravile gluposti kao dva tinejdzera. I dan danas me te drage osobe pitaju kako napreduje cela prica, koja je sada potpuno okj  Smile
« Poslednja izmena: 26. Sep 2006, 10:24:23 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
LG 4X HD
Citat
pucaj mu u kolena, pucaj mu u laktove, izvadi mu oko,

Smile Smile Smile

Smile

jeste,nepristrasne odgovore cesh teshko dobiti od bliskih prijatelja.mislim da se ovde mogu chak dobiti vrlo kvalitetni saveti kad isfiltrirash zajebanciju,prozivke itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
+ Filter na mene  Smile

U pravu je Arle za jedno, ja recimo kada me neko pita za savet gledam recimo sta je najbolje za njega cak se ne obaziruci da li je to eticki..blabla...

A ima i ona vrsta ljudi koja bi pomogla ali na svoj nacin... 

Postoje i ljudi koji definitivno nisu za savete jer i sami imaju toliko problema ali iznenadili bi ste se koliko ima ljudi koji bi u trenutku beznadja , kao magnetom privuceni na glupost, uglavnom poslusali bas te najgore savete i napravili jos vece sranje...

* Istog sam misljenja , da treba pitati i ovde za savet, gledajuci neke vec proverene ljude uglavnom, pogotovo sto smo vecinom dosta razliciti a opet je taj krem ljudi , prisutnih ovde ( necu nikoga da spominjem narcisi ), dosta inteligentan, a misljenja sam da se u privatnom zivotu nasi prijatelji sastoje iz slicnih grupa ljudi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Niko nije rekao da treba poslusati savet. Treba saslusati i izvagati. Konacna odluka je ipak na nama samima. Ipak, mozda neko zatrazi savet, odnosno misljenje, bez obzira sto je vec doneo konacnu odluku. Zdravim, iskrenim razgovorom sebi mnogo olaksavamo.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Постала сам прилилчно неповерљива, поучена животним (читај-непријатним) искуством.
Верујем да ће некоме ово звучити некако превише окрутно или шта већ, али заиста бих пре овде проћаскала о неким својим дилемама него што бих се поверила неком из свог окружења. Као прво, овде има много различитих људи, различитих схватања и виђења ствари што може да буде веома конструктивно, а као друго-ништа што кажем не може бити злоупотребљено.
У ствари, ово вам свима дође као неки комплимент! Smile
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Надам се само да си из тог непријатног искуства изашла јача. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Наравно да јесам, зато своје проблеме решавам сама (бар покушавам), а пријатељи ми служе да делимо лепе тренутке.
И сви сретни и задовољни.

п.с. живим у породици у којој доминирају психијатри  Smile, тако да стручну помоћ увек могу да добијем и уз јутарњу кафу  Smile
IP sačuvana
social share

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Јебо те, па ти си стално под лупом психијатара. Smile

Ја имам среће. Немам психијатра у близини иначе бих већ био у Лази. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Хе, хе...могу ти рећи да ми положај није нешто завидан. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 23:54:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Alter

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.