Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 17:12:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Allen Carr - Lako je prestati pusiti  (Pročitano 187625 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Mrgi demonstrira klasično pušačko izvrdavanje istini.  Smile Jes' da mu to dobro ide, ali poverovaću da je njegov cinizam stoprocentno iskren tek onda kad me uveri da nikad u životu nije pomislio kako je pušenje sranje i kako bi trebao da prestane.  Smile

Mladić jeste zločinac, deal with it. Ali ovo je psihologija, ne politika niti nacionalizam, reply stop. All.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC Wildfire S
Ne moramo Bambi, zločince... možemo i... paaar ljudi koji to nisu.  Smile

Al Paćino

Albert Ajnštajn

Alfred Hičkok

Ana Kurnjikova

Švarcenereg

Bob Dilan

Brižit Bardo

Demi Mur

Frenk Sinatra

Frenk Zappa

Džordž Orvel

Aleksandar Bel

Gručo Marks

Džejm Din

Džon Lenon

Džon Vejn

Kenedi

Džoni Keš

Tolkin

Kejt Mos

Kit Ričards

Elizabet Tejlor

Merlin Monro

Mark Tven

Ravel

Meg Rajan

Mel Gibson

Monika Beluči

Nikol Kidman

Oskar Vajld

Pikaso

Bond, Džejms Bond.

Robi (ili Robin) Vilijams

Roberto Kavali

Rasel Krou

Frojd

Šakira

Sofia Loren

Edison (dobro, ovaj je bio smrad)

Van Gog

Čerčil

Smile

Mnogi od njih su bili skroz kul ljudi... neki još uvek jesu.  Smile

Edit: Dobro ajde, zajebi Kit Ričardsa... on baš i nije primer kako treba postupati prema svom organizmu ma koliko talentovan bio.  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jun 2011, 19:02:20 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Svarceneger jeste zlocinac, kao i Kejt Mos. On je politicar i samim tim je sigurno uradio nesto lose po nekoga jer je makar odobrio neki zakon koji steti u mnogome nekomr  a ona je naterala XYZ klinki na bulimiju, pardon, misleh anoreksiju, i samim tim je odgovorna za sirenje opasnih bolesti medj mladim ljudima.  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jun 2011, 18:54:45 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC Wildfire S
Ali ali ali Frojd, Mark Tven, Orvel... Džoni Keš... Hičkok... skrooz kul tipovi.  Smile
Pa Dilan Zapa Sinatra.  Smile (jedino što Sinatra bio pomalo i mafijaš.  Smile )

Edit: Šalim se naravno sve.  Smile Da me neko ne protumači pogrešno.
Podržavam svačiji prestanak pušenja i ostavljanja cigara. Smile
To je zdrava stvar. (iskreno)

Sve dok me isti ne pritiskaju da uradim isto.  Smile I nemamo problem.

Edit2: Zaboravih Vajlda jbt. I on je bio pomalo šmele.  Smile

« Poslednja izmena: 21. Jun 2011, 19:02:52 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
I šta to dokazuje? Da kul ljudi puše? Da I kul ljudi puše?  Smile

Pušenje nema nikakve veze sa kuloćom. Taman posla. Ali ima veze sa nekim drugim stvarima. No, nema potrebe da propovedam nešto što će vam jednog dana prirodno doći iz dupeta u glavu.  Smile Da li kad prokašljete krv ili neki drugi momenat bude u pitanju, nije bitno.
« Poslednja izmena: 21. Jun 2011, 21:46:47 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Prelistao sam tu knjizicu i bacio je kad sam nakon 4. strane poceo da palim cigare jednu za drugom.
Ne znam da li me smorio pisac ili je u pitanju hrvatski prevod, al' batalih tu zabavu i setih se Zyban-a.

Te lilulice su cudo i stvarno deluju. Koristio sam ih i  skoro bez ikakve muke ostavio pljuge (samo mala, malecna mukica).
Tri meseca nisam zapalio nijednu a onda poceo ponovo  i to ne zbog krize - nego iz ciste dosade.

Pouka - batalite knjige, nema nista bez droge  Smile
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
 Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Mrgi demonstrira klasično pušačko izvrdavanje istini.  Smile Jes' da mu to dobro ide, ali poverovaću da je njegov cinizam stoprocentno iskren tek onda kad me uveri da nikad u životu nije pomislio kako je pušenje sranje i kako bi trebao da prestane.  Smile

Mladić jeste zločinac, deal with it. Ali ovo je psihologija, ne politika niti nacionalizam, reply stop. All.

знаш шта...помислио сам ја да је доста ствари срање...губљење времена на овом форуму,уништавање једног делића планете кад год сипам гориво или користим дезодоранс,клопање десет ћевапа на брзину јер ме мрзи да скувам нешто квалитетно па тако и дуванисање
не знам да ли се сећаш али је овде екипа ових што су се суочили са собом устврдила да су пушачи глупи...могуће,али онда дозвољавам себи да кажем да су и они који воле мало вина или ракије,који користе оне препарате против знојења и разне друге креме које уопште не штете Smile организму,који воле да се возе колима или једноставно воле бели лебац...такође глупи...у преводу:сви Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC Wildfire S
Da kul ljudi puše?
Uglavnom.  Smile

Šalim se.
Ne.
Prvenstvena namena tih slika odnosno te liste je bila da pokaže... da nisu svi pušači nužno glupi.  Smile
http://forum.burek.com/kafa-i-cigareta-u-skoplju-301-evro-t481538.msg7970310.html#msg7970310
« Poslednja izmena: 21. Jun 2011, 22:58:14 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1

1964 illness

Wayne had been a chain-smoker of cigarettes since young adulthood. In 1964, Wayne was diagnosed with lung cancer, and underwent successful surgery to remove his entire left lung[26] and four ribs. Despite efforts by his business associates to prevent him from going public with his illness (for fear it would cost him work), Wayne announced he had cancer and called on the public to get preventive examinations. Five years later, Wayne was declared cancer-free. Despite the fact that Wayne's diminished lung capacity left him incapable of prolonged exertion and frequently in need of supplemental oxygen, within a few years of his operation he chewed tobacco and began smoking cigars until the day he died.

Gee let me think.... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 17:12:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.