Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 12:10:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Allen Carr - Lako je prestati pusiti  (Pročitano 187359 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Iskreno..procitacu knjigu..da prestanem tesko jer..

Sta da radim kad nista ne radim ?

Pauza na faksu,rostilj za prvi maj,period posle rucka i sve ono otalo..kafice da ne pominjem  Smiley 1

true, true
kakvi zavisnici... gorecemo u paklu...cigareta  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Do sada sam popusio ( Smile ...sto me gledate tako? ) mozda 15-ak cigarica. Naravno, bilo je tu i smesnih cigara, vrlo male kolicine  Smile Ono sto sam skontao je da, pusacki narkoman nikad ne bih mogao biti, jer jednostavno, za razliku od klasicnih pusaca, cigarice u mom slucaju stvaraju osecaj tezine, sporosti, nervoze, necega sto je za mene najgore, a to je odvratni miris dima, miris koze pusaca izlozene dimu, miris odece. Ko se budio ujutru sa strastvenim pusacem, zna o cemu pricam, kakvu muku za pusaca predstavlja dolazak zore. Ista stvar i sa alkoholom.

Kao sto kod pusaca, duvanski dim stvara osecaj smirenosti, tako kod nepusaca stvara suprotan. Zasto je to tako? Verovatno ima veze sa genima, "predispozicijama" za ne/uzivanje u duvanskom dimu.

Iskreno, zaista mislim da neko ko sebi svesno nanosi zlo, ne moze biti sasvim "ok" u glavi. To se odnosi i na druge stvari sem cigareta naravno  
Ovo si lepo primetila MunkaZe.
« Poslednja izmena: 15. Nov 2010, 14:48:02 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Citat
kakvu muku za pusaca predstavlja dolazak zore.

kakvu majke ti? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
Citat

kakvu majke ti? Smile
Kasalj, od kojeg se tresu zidovi, izbacivanje slajma iz pluca u kolicinama velicine pesnice itd. Mozda ne vazi za svakog strastvenog pusaca, ne mogu da tvrdim ali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Citat

kakvu majke ti? Smile
Kasalj, od kojeg se tresu zidovi, izbacivanje slajma iz pluca u kolicinama velicine pesnice itd. Mozda ne vazi za svakog strastvenog pusaca, ne mogu da tvrdim ali...

ma daj molim te, ti simptomi se javljaju kad imas 60 godina. a u to zivotno doba svi imaju slajma bez obzira pusac ili ne.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
ma daj molim te, ti simptomi se javljaju kad imas 60 godina. a u to zivotno doba svi imaju slajma bez obzira pusac ili ne.
Varas se ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Varas se ...

ne nego se ti varas. ali nema potrebe da se dalje ubedjujemo. svako ima svoje misljenje i to treba postovati.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

paa, ja konzumiram duvan pola svog zivota... Smile
ali jos uvek mi se ne tresu zidovi niti pluca skripe...
niti izbacuju neku sluzavu smrdljivu materiju... Smile
jbg...ja kraj kojih pusacica se budim, one ne smrde...nego mirisu...na jos... Smile
 ja ne znam pored kakvih se ti pusaca budis...ali trebao bi da poradis na tome... Smile
onaj, tj. ja...mijenjam garderobu svagodnevno... cesto i vise puta  dnevno... Smile
i tusiram se redovno,takodje po potrebi vise puta dnevno... Smile
 i koristim razne misrisljave stvarcice... Smile
koje koriste svi normalni ljudi iliti oni koje ne vole da bazduckaju...
prvo sebi, a posebno drugima... Smile
tako da ja iako sprzim kutiju - nekad  i jos pola...ne smrdim niti sebi niti drugima... Smile
btw....nauka kada god nema objesnjene za pojavu racine na plucima,
optuzi duvan...ja ti znam ( znao sam) par cika koji su umrli od raka pluca
a da nikada nisu zapalili cigaretu... Smile
tako da....ja ne kazem da je pusenje zdravo...ali kazem, da nije  u tolikoj mjeri opasno,
kao sto se zeli to predstaviti...ne zaboravi da je na ovim prostorima bio rat...
da se tu svasta posijalo...a najbezbolniji nacin sakrivanja istine i prevelikog umiranja od kancerogenih
bolestina...tj...izazivaca iste, je upravo optuzba, i skretanje paznje na duvan...
sem toga ovdje je u pitanju, i politika trgovanja...tj uvoza...
zbog kojeg je opala prodaja dommacih proizvoda..a neke fabrike duvana na ovim prostorima,
se ne zna u  cijem su vlasnistvu...no to nije tema... Smile
opet ponavljam meni duvan ne smeta...ali znam da smeta nepusacima...
i stvarno se drzim ili suzdrzavam da u prisustvu istih ne konzumiram duvan...
jer iako sam budala.... Smile ipak znam, da nije lepo ako sebe volim trovati,
( mada ja to ne radim sebi, nego tako ljudi misle da ih neko ili nesto  truje)
ne volim da se neko zbog mene osjeca ugrozenim iako nije....
cist primer su ti fudbaleri... Smile velika vecina ih konzumira duvan...a svi znamo kakve oni imaju kontrole,
i kako se njihovo zdravlje kontrolise...tako da bi i najmanja indicija iliti, naznaka trovanja
 ili ugrozavanja zdravlja pomenutog...bila, provaljena, i pomenuti bi morao da prestane sa konzumacijom...
tako da...mojne meni te price... Smile ja sam odrastao na asvaltu
sa pametnom rajom... i hodam sa tom rajom  po njemu trideset godina..
a ne na njivi sa ovcama, i paradajzom, da mi neko mlatara zvoncem, ispred nosa....
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mrgi  Smile ja napisah da se odnosi i na alkohol i ostale stetne supstance, ali ti ne citas  Smile

ako kazem da mislim da svako ko se svesno unistava nekom supstancom nije u glavi bas sasvim normalan, onda tu mislim i na sebe (ako pijem alkohol) i na one sto puse i drogiraju se i bodu se steroidima i jebu se u dupe pa dobiju prolapsu debelog creva pa im iz guzice raste jedan lepi veliki sluzokozni cvetic - bozhur  Smile  Smile

Da, mislim da su oni koji to rade blesavi... ajde streljajte me  Smile  Ne mislim da su glupi, manje inteligentni, samo mislim da su ... waka-waka  Smile

par pljuga dnevno... uz kafu.. okej, ali to je originalna glupost, sta pusis koji q onda uopste, mada... moram priznati da TA jedna jutarnaj pljuga uz toplu nes-kafu (meni) je godinama regulisala praznjenje creva. Kada sam prestala da pusim, evo vec dve godine patim se sa neredovnim poo-situacijama ... tako da, kapiram da je i ta pljuga imala jednu svoju dobru stranu. ALi samo ta jedna... ove ostale su cisto sviranje kurcu  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ja sam batalio najednom, pre skoro 4 godine, nakon 10 godina staža (počeo sam vrlo rano da pušim). Bezbroj puta bataljivao, ponovo počinjao i onda jednog prvog januara nakon što sam se za doček NG propisno otrovao alkoholom i cigarama, uzmem ostatak cigara iz džepa i bacim u šporet.
Od tada ni jednu nisam zapalio, niti imam želju, čak i kad sam u društvu pijanih pučača.  Smile Ali, ne mogu reći da se to desilo tog prvog, odluku sam gradio u sebi mnogo ranije. Verovatno sam tim neposrednim povodom postao zaista svestan koliku štetu činim sebi.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 12:10:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.