Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 21:12:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Allen Carr - Lako je prestati pusiti  (Pročitano 187294 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Imam sa kazem samo: svaka cast!  Smile

Probala sam i ja nesto slicno, ali je zavisnost pobedila.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Probaj ponovo. Nista nije jace od tvoje volje.  Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung 111111
Ja samo mogu da kazem da je teko odvici se od cigareta.Ja pusim 2 godine i nemogu da prestanem,jednostavno usle su mi pod kozu.Nasao sam na internetu neki video koji se radi preko hipnoze,znaci legnes i zatvoris oci i slusas.Pise da je moguce da se prestane posle gledanja odnosno slusanja tog CD/a.ako neko hoce linkove neka mi se obrati na pp.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2107
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG 
Probaj akupunkturu kosta oko 100 eura prijatelj je ostavio a sigurno ces taj kes puci na cigare a o zdravlju da ne pricamo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 275
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
SonyEricsson k800i
ne trebate davati chash nikakav da bi prestali pusiti! samo trebate skontati da nista necete propustiti ako prestanete pusiti, nece te biti na gubitku vec sasvim suprotno! ja sam pusio 7 godina, zadnje tri godine sam pusio po dvi kutije na dan, pa sam pjan 25 marta ove godine odlucio da prestajem i prestao sam Smile od tad sam samo jednu cigaru zapalio ovaj weekend , i stvarno jedva sam dva dima povuko Smiley
Prestati je lako , samo izdrzite 3 dana !!! sretno ljudi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2681
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja sam cigare ostavila tako što sam ustala ujutro, skuvala kafu i nisam mislila na cigare. Nisam bila pasivni pušač pa mi je bilo lakše da ostavim. I mogu da vam kažem da mi je super, više mi garderoba ne smrdi na duvan. Moj bratanac je jednom prilikom izjavio da ne voli da se pozdralja sa komšikom zato što smrdi na duvan.
Što manje razmišljate pre ćete da osatavite, dok sam razmišljala kako da ih ostavim uvek sam imala dobar izgovor. Sad vidim koja je prednost ostaviti cigare.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2107
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 
Tema je metoda Allen Carr-a ja sam ostavio cigare a pusio sam 12 godina proucite ovaj metod jer je genijalan.Moj zet i sestra su ostavili kada sam im dao knjigu i ne puse vec 2 meseca.Jednostavno i toliko Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Pozdrav ljudi!

Evo danas stupa na snagu novi zakon o zabrani pusenja, i setilo me na moju bivsu naviku, pa reko malo pred spavanje da proguglam da vidim da li se sta promenilo i sada vidim da nije.     Ljudi su u teskoj zabludi.     Ali evo zbog onih koji ce u buducnosti citati ovu temu napisacu koju rec i iskreno se nadam da ce kome koristiti.    
Pocecu kao i Allen Car.     Nisam ni lekar, ni psihijatar, moje su kvalifikacije puno konkretnije.     Pokusavao sam se izbaviti od ropstva pusenja aktivno 4 godine.     Gotovo da nema metode koju nisam probao, dakle snaga volje, flasteri, biomed 500, knjiga Alena Kara, hipnoza.    .    .     I znate sta? Ostaviti tu prljavu naviku je lako onome ko ima volje da se edukuje i iskrenu zelju da se izbavi od pusenja.     Ali da ne bi lutali kao ja, evo iznecu od cega da podjete.     

1.     Nemojte pokusavati metodom snage volje, flasterima, akupunkturama, biomedom ili bilo kojom carobnom metodom.     Nema sumnje da su ljudi ostavljali na ovaj nacin, ali svi pusaci su ovo probali barem 50 puta, i uspelo je njih 10%, sto znaci velika je stopa neuspeha, veliki je osecaj zrtvovanja, i sto je najgore kada padnete prvih nekoliko puta odlozicete odluku, a odlaganje moze potrajati 6 meseci, godinu, deset, a iznenadili bi ste se kada bi saznali koliko je ljudi do kraja zivota, ili do raka, leukemije odlozilo ovu odluku, znaci ovome odmah recite jedno veliko NE!!!

2.     Postoje 2 uspesne metode, prosek uspeha je 90%, a ukoliko se neko ne pronadje u jednoj i krene ka drugoj uspeh je 100%.     To su

a) Knjiga Allena Carr-a.     Ozbiljna studija, po meni najozbiljnija ikad napisana na temu pusenja, a njena prednost je sto se Allen Carr sluzi NLP-om, tj.     Neuro Linguistic Programing, a to je metoda koja postize neverovatne rezultate u procesu menajnja coveka, ne samo na zavisnosti nego na kompletan zivot.     Dakle, ukoliko procitate ovu knjigu i razumete je, a hocete ukoliko zaista zelite da ostavite cigarete, dobicete jos mnogo zdravih navika, a sto je najvaznije sutra dan, koji pusaci opisuju kao najtezi, imacete potrebu da zapalite cigaretu kao sto je sad imate da drzite cigaretu za uvom, dakle regenerisace vas tako da apstinentska kriza nece postojati.     A apstinentska kriza je inace obicna laz kada je u pitanju pusenje, jer nikotin ne moze izazvati zavisnost on je otrov a ne opijat, slobodno proverite, medjutim prskaju ga raznim secerima i onda nas mozak vremenom pomesa trazenje cigarete i vode, uz ostala pranja mozga koja se vrse nad nama, pusaci veruju da je tesko, da apstiniraju, da se zrtvuju.    .    .     I nemojte kupovati knjigu da bacate novac, ukucajte u googlu allen carr lako je prestati pustiti rapidshare, i nacicete verziju na Hrvatskom jeziku.     Moja preporuka: Za citanje knjige je potrebno 5-6 sati, ako preskocite zadnjih 20 stranica, pocnite je citati u subotu ujutru, zavrsite je obavezno do uvece, sutra jos jednom, utorak ponovo, i petak jos jednom.     Na taj nacin cete osigurati da ostanete ne pusac, ja nisam to uradio, ali sam posle citanja bio toliko uveren da nikad vise necu zapaliti cigaretu da sam dosadio celoj svojoj okolini sa komentarima o pusenju i hteo sam da svi ostave.    .    .     Medjutim posle 10 meseci, ponovo sam zapalio, i tu je ponovo pocelo.    .    .     Zato ne ponovite moju gresku, da sad ne objasnjavam zasto i sta kako, samo uradite po planu koji sam gore naveo, i kad ostavite ma koliko da ste uvereni da nikad necete zapaliti i da ste drugaciji nikad ne potcenjujte nepijatelja - cigarete!

b) Hipnoza.     Odlicna metoda, za 2h osecacete se ko da nikad niste puslili.     U Beogradu postoji hipnotarapeut, zove se Zoran, ima kancelariju na Novom Beogradu, cena seanse je 80 evra.     Njegov sajt je www.    hipnoza.    org Cisto da navedem da se ne trebate plasiti nicega, bicete svesni svega svo vreme, pricacete, on vas tera da ponavljate za njim ono sto on prica, postavi neko pitanje, da vam casu vode da vam se usta ne suse, i to je to.     Svo vreme dok sa njim pricate imate ogromnu zelju da zaplaite cigaretu, ali kad ustanete iz stolice i on vas ponudi cigaretom, nasmejete mu se i kazete ja sam nepusac, i izadjete iz ordinacije osecajuci potrebu za cigaretom kao i potrebu da se skinete goli i da trcite kroz Novi Beograd:D Ja sam bio kod njega 2 puta.     Ni jednom ni drugi put nisam uspeo ostati ne pusac.     Prvi put nisam zapalio 2 meseca, drugi put verovali ili ne samo 4 sata, i hteo sam se vratiti kod njega i polomiti ga od batina.     Medjutim, ja sam ga za prvo vreme preporucivao drugima i isli su kod njega i neko vise nikada nije zapalio cigaretu, samo ja.     Posto je mene hipnoza odusevila, ja sam je poceo proucavati, i na kraju naso metod kojim sam ostavio cigarete, te sad iz ove perspektive vidim gde je bila njegova greska, zapravo on je zaista dobar i ima znanje, i licno bez obzira na sve ga preporucujem, jer kazem samo samnom nije uspeo, a i niko od nas ostalih koji znamo hipnozu se ne bavi ovim samo on tako da je izbor ogranicen, medjutim mislim da je mnogo samouveren i da se izgubio u tome, i shvata posao dosta neozbiljno, ali evo vam i za to resenje: Kada budete otisli kod njega, seansa traje 2 sata, gledajte na sat.     Pocetni razgovor kada vas ispituje NE SME da traje duze od 25 minuta, drugi ili hipnoza kada sednete u crnu fotelju mora trajati MINIMUM sat vremena, jer sto je drugi razgovor duzi to cete teze ponovo postati pusac.     Dakle ko ima 80 evra neka ide kod njega, na sajtu imate kontakt.    
Dakle, moja preporuka je knjiga, zbog nizih troskova, ali i kao sto sam naveo razvicete jos dosta zdravih navika kroz citanje te knjige!

Ne gurajte glavu u pesak, gledajte na ovo kao na proces generalnog sredjivanja stana: niko to ne voli, i kad krenete da cistite posle sat vremena vam dosadi i jedva cekate kada ce se zavrsiti, ali ukoliko pustite muziku vreme ce brze proci i necete osecati dosadu.     Gledajte na ove metode koje sam ja naveo kao na muziku.   Sve sto trebate uraditi jeste procitati knjigu, a dok citate skuvajte kafu i pusite, ili otici kod Zorana na 2h i porazgovorati sa njim.   To sigurno nije tesko, a ko nije ni za to sposoban morace da prihvati cinjenicu da ga upravo cigarete drze dalje od toga, zapravo on je otisao u latargiju iskljucivo zahvaljujuci cigaretama, i zvucalo glupo ili ne to je bolest psihe, ali ne treba kriviti sebe za to, sebe jedino kriviti ukoliko ne prihvatite ovaj savet, sad i odma, i okrenuti se, posvetiti malo vremena sebi i uraditi nesto pozitivno kao sto je ostavljanje pusenja, a to ce samo od sebe imati efekat kao podizanje sidra sa dna mora, brod, odnosno pozitivne i lepe stvari u zivotu ce se same od sebe krenuti desavati!

Generalno, garantujem ovo: LAKO JE PRESTATI PUSITI, NE POSTOJI APSTINENSTA KRIZA ZA CIGARETAMA, SVAKO MOZE PRESTATI, PUSENJE UBIJA MORAL, PUSACI SU ZA 50% MANJE SRECNI OD NEPUSACA.   

A ono glavno sto cete dobiti prestankom pusenja pored zdravlja i para, koji da se ne lazemo nisu neki glavni faktor izbavljenja od pusenja, jeste samopouzdanje, veca organizovanost, optimizam, a iz toga proizilazi prava ljubav, pravi prijatelji, sreca.    .    .     

Moj savet: Vreme u ovom slucaju radi protiv vas, krenite sto pre, jer sreca u zivotu ne moze da ceka!!!
Pozdrav   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Najbolje resenje za prestanak pusenja:

http://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_cigarette

Izgleda ko prava cigareta, cak svetli u mraku, puni se baterijom i tecnoscu sa nikotinom, moze da se koristi cak u avionu i nema dima ni sagorevanja
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Koliko sam ja perverzan jebote
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 21:12:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.