Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:59:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Allen Carr - Lako je prestati pusiti  (Pročitano 187226 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
pa dobro, uvek postoji druga sansa ... i treca i cetvrta ...  Smile  ne bacaj knjigu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
pa daaa Smiley
evo take two
problem je bio sa prvim pokusajem verovatno kao i sa svime do sada. netemeljitost! Smiley
nesto kao kad sam dobijao 4tvorke na popravnim, ucim 5 dana, iistripujem profesora da sam naucio a onda posle dva dana da me ubijes nemam pojma formulu za jachinu struje. Elem ,spoznaja ili kapiranje (sto je kapiram jedini nacin za ostavljanje pljuza, sem 4-5 posto hitlera koji to postizu snagom volje misleci da se neceg odrichu) ne dolaze od sedenja na guzici, tako da cu svaki dan malo sednem i razmenim iskustva sa Drugovima i Drugaricama avanturistima koji su se denuli na put ostavljanja droze Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Ovde sam izgleda samo ja ostavila cigare  Smile  Od pola miliona ljudi  Smile

hahahah salim se, tu je i muz od MacakZ, hrabri i odvazni anti-pusac koji je imao slicne mozdane aktivnosti kao i ja, sto je na kraju dovelo do uspeha  Smile
Izgleda nema nista dok se ne ukakis od stra  Smile  ili dok ne pocne nesto da te progoni u snu  Smile  neke karakondzule ili misli o tumorima  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
pa ne plashi se svako. ja licno nikad nisam osetio strah od bolesti ako pusim. "nece grom u koprive" i ostalo... al ako skapiras da nemas nista od pljuga, to je meni vec nesto ultra validno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
[edit by MunkaZe] evo pomoci cu ti  Smile

« Poslednja izmena: 03. Avg 2008, 06:00:33 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
joj srce si Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
slazem se sa njim, ali mi je malo suplja prica da se momenat kada odlucujes da pusis ne desava. Po meni to je cim prvi put povezes cigaretu sa necim pozitivnim, tj prvi put kada pomislis da cigareta poboljsava trenutno ili globalno stanje uma/duha/tela kao npr:"opusta me" ili "nista bolje od cigarete posle jela" ili "pomaze mi da se koncentrisem"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
evo kako ja to kapiram. strukture u mozgu koje su zaduzene za nagradjivanje (senzaciju nagrade, opustanja, zadovoljstva itd) stravicno izbombarduju alkaloidi i resto sranja iz pljuge te ovi izlude i naprave ti euforiju. Odbrambeni mehanizam tela (sem onih vidljivih kao sto su kasalj vrtoglavica ocajan ukus mucnica i resto) je da se u centru za nagradjivanje smanji broj receptora pred ovim naletom stimulansa. I sa tim u vidu ovo sto opisujes je :
Opusta me : Na taj jadan redukovani centar za nagradjivanje moze samo teska hemija iz cigarete da utice te da te opusti, a ne nejaki endorfin koji je popushio u konkurenciji sa nikotinom (maltene nekakva substitucija prirodnog procesa opustanja)
Nista bolje od pljuze posle jela : Pa i posle spavanja, seksa, il bilo kojih aktivnosti u kojima nisi bas mogo da pusis Smiley
Pomaze mi da se koncentrisem : U poslu kolko kapiram skrene paznja i ne purnjas tolko. Odjednom stize poruka iz mozga woaaaa ocu nikotina i skrece ti paznju. Ti zapalis i eto koncentracije nazad. Bar neko vreme...
A sam proces navlake je subtilan, kvaran tako da se bez uvida u uzrok nastanka ovakvih senzacija blagotvorna dejstva pripisuju cigaretama. Pa moze se reci da se menja zdrava psiholoska struktura za neku neprirodnu. Nije mi sad cudno sto se onolko purnja u ratnim filmovima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
s tim u vidu ispada da te je neko nagovorio, sto se ne moze bas zvati i odlukom. a taj neko je izvitopereni nervni sistem (koji uzgred budi recheno jako brzo vrati broj receptora na normalu i vrati se u prirodno stanje)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
da to je sve istina, ali vidis on kaze da ne postoji momenat kada odlucujes da postanes pusac, ja samo mislim da taj momenat postoji, i sad kada se secam svojih pocetaka sa cigaretom tacno znam kada i kako je to pocinjalo... povezala sam cigaretu sa osecanjem - bolje, u mnogo stvari...kao anti-stres varijantu, kao zanimaciju za ruke, kao popravka nervoze, cak i kad ne znas sta ces od sebe ti zapalis (kao recimo negde u kaficu, klubu, pogotovo kad je guzva velika, mislim cigara je nepozeljna kad se ljudi guzvaju, ali prosto to je navika, ili neko osecanje nelagodnosti) ...

btw, mora da idem, nastavljamo sutra ako te bidne Smile
« Poslednja izmena: 03. Avg 2008, 06:50:08 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:59:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.