Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Kao da nema me
Kad ruka krene sama da okrene tvoj broj tad vise nema dana da nisi nemir moj ja izdam samu sebe i zgazim ponos svoj i kao slucajno sednem tu, tu za tvoj sto
Ref. Kao da vazduh sam, kao da nema me kraj mene prolazis, kraj druge zastanes kao da nikada nisam te ljubila ni budna sanjala na tvojim grudima
Kao da vazduh sam, kao da nema me ko cigarete dim, lagano nestajem kao da nikada nismo se voleli kao da vise to i nisam ja i nisi ti
Jos andjeoska krila na tebi sanjam ja a znam da sam ti bila tek samo uteha kad ne zalim zbog tebe da ostanem na dnu samo pogled da sretnem tvoj u prolazu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Lutkica
Uzela, davala sa jednim i drugim si spavala mislis da to je bas normalno suknjice i bluzice i sve te tvoje bubice nema sta, stvarno primamljivo
Ref. Lutkica za igru ti si lutkica za mene nisi priznajem, slatka si, pa sta priznajem da slatka si, pa sta
Lutkica za igru budi nek su svi za tobom ludi nemoj da ti djavo bude kriv kad budes htela mir kad budes htela mir
Uzela, davala sa cet'ri, pet drugim si spavala mislis da to je bas normalno mislis da to je bas normalno suknjice i bluzice i sve te tvoje bubice nema sta, stvarno primamljivo
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Opasna
Kol'ko me je samo puta preko vode zednog prevela otisla bi na kraj sveta da me nervira kad je zovem nije sama kaze mi da nema vremena a ustvari pali vatru i bez kremena
Okreni, obrni, kao da je to aha, aha, sve bas svejedno
Ref. Opa, opasna, opasna je moja malena opa, opasno, opasno me zavela opa, opasna, suknjica na pola kolena ma, neka, neka je, za mene je stvorena
Opa, opasna, opasna je sva opa, opasna, ma, sta cu sa njom ja opasna
Opa, opasna, opasna je moja Jelena opa, opasno, opasno me zavela opa, opasna, suknjica na pola kolena ma, neka, neka je, za mene je stvorena
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.