Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 17:50:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: alien  (Pročitano 8871 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG 4X HD
U vezi sam sa deckom dve godine,stranac je.Do pre neki dan sve je funkcionisalo kako to u vezama i ide.Ne savrseno ali stabilno.Saznala sam od drugarice da je vidjen pre dva meseca u diskoteci u drustvu prijatelja .popili su.Oko njega se uvijala neka crnka i na kraju su otisli negde van.Sledila sam se.Poslala sam poruku  i navela razlog zbog kog ne zelim da me zove i da ne salje poruke jer ih necu citati.Da moram o svemu da razmislim i da cu mu se javiti a da on nadje dobro objasnjenje.Volim ga i ljubomorna sam.Kako sad...ne zelim da mi prizna .posloa je poruku koju sam odmah procitala.Naravno ,bila je tipa..ne znam o cemu pricas!i Laku noc. Sta sad?

@ Viki

ne vidim gde to pishe,niti da je crnka prishla(mozda je doshla sa njima),niti da je ostali nisu poznavali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Bas tako.

a zasto si toliko uveren da niceg nije bilo? Smile

Nikada nisam rekao da sam uveren, vec da je predrasuda tvrditi drugacije. Niko nije kriv dok se ne dokaze suprotno. E,sad, intuicija je nesto drugo...ali nista ne opravdava njen postupak koji je krajnje bljutav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
u pravu si arlekin  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ej,mogu li ja nesto da dodam?!.Bio je mortus pijan..a ta crnka ga je vatala i mazila..a na izlasku iz diskoteke drug ga je potapsao po ramenu!!!Ma da..otisli su po sibice!No,danas je zvao!!!!A sta sad? Smile Najtuznije od svega je sto je on kriv a ja patim!By the way...sto je neko od vas rekao...znajuci kako sam ljubomorna i preosetjliva recenica:"Ne znam o cemu pricas"...govori mnogo vise.Nije nazvao,niti pokusao ista da objasni.Meni da je to on rekao ..a ja znam da nisam kriva ne da bi mu podslala poruku nego bih mu pokucala na vrata da dokazem.Posto sam jos uvek van sebe  i mozda cu reci nesto sto ne mislim i ne zelim dogovorili smo razgovor face to face sl. nedelj.A,da...pokusao je da bude euforican poziva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
slazem se da to ne zvuci bas... i navodi na neke zakljucke...

nego... ti si za to cula tek posle dva meseca od drugarice koja je cula od... ili videla?!

znas kakva je carsija, pa jos kad prorade gluvi telefoni, i svako doda po jos koji detalj...
hmmm... kroz koliko je usta ta prica prosla dok nije dosla i do tebe, posle dva meseca naravno  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E,da za Arlekina...Imam mnogo prijatelja i poznanika(vise muskih)...svaki dan sam sa nekim na kafi...!Ljudi kazu da sirim dobre vibracije ,i uvek su tu oko mene...valjda tako zele.Ali bez obzira na sve...nikad nisam ucinila nesto(rekla jesam) sto bi moglo biti pogresno protumaceno...a pogotovu da povredi bilo koga a najmanje nekog koga volim!A,zamisl..da je situacija obrnuta:"Ja cuga,tip oko mene ..ono malo me "vacari" izlazimo iz diskoteke i moja drugarica me potapse po ramenu!!!?  I ne znam zasto je moj postupak vise bljutav od onog sto je on uradio?To je pitanje za vrcomm.To mi je rekla prijateljica koju poznajem citav zivot a ne bilo ko?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile

ne kazem da ti nije drugarica... ali otkud da ti je rekla posle toliko vremena... ili je i ona nedavno cula
a taj ili ta od koga je cula...? je li mu/joj za verovati bas toliko?

hocu reci, a vec je pominjano... preispitati izvor

uz to, ti reagujes kao da je to sinoc bilo, a njemu je (ako je bilo, i sta god da je bilo) to nesto ne bas tako sveze... i nebitno, vrlo verovatno
otkud da mu u sred noci saljes poruku, umesto da se k'o ljudi cujete i pitas ga? reakcija ti je neprimerena... da ne kazem nesto drugo
ipak si ti velika cura...

i jos, preispitaj sebe- sta bi uradila ako te je zaista prevario?
jer ti na osnovu njegovog ponasanja nisi primetila nista...  kazes i sama, medju vama je sve ok
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
konacno nauseayu Smile  vise nisam mogla izdrzati ove napade  Smile  nego muskarac muskarcu cuva ledja  Smile  ja sam ti napisala sta mislim na prvoj strani i ostajem pri tome.
ali ako ga toliko volis i prastas moras obuzdati strasti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
drugarica je stigla u grad i ...narvno cula od svoje drugarice,koju i ja poznajem.Nije spletkarosica .Bila je prisutna .Inace,ta moja prijateljica je mozda i moj najverniji drug-nikad mi nije nesto precutala, ma kako to gadno zvucalo.Odlucila se odmah da mi kaze(mada malo je to ublazila)Zelela je cisto da me upozori da previse ne verujem. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Znas..svesna sam ja da si u pravu glviki,ali znas kako je kad se srcem ide ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 17:50:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.137 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.