Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 13:26:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: alien  (Pročitano 8824 puta)
11. Jul 2006, 11:19:05
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U vezi sam sa deckom dve godine,stranac je.Do pre neki dan sve je funkcionisalo kako to u vezama i ide.Ne savrseno ali stabilno.Saznala sam od drugarice da je vidjen pre dva meseca u diskoteci u drustvu prijatelja .popili su.Oko njega se uvijala neka crnka i na kraju su otisli negde van.Sledila sam se.Poslala sam poruku  i navela razlog zbog kog ne zelim da me zove i da ne salje poruke jer ih necu citati.Da moram o svemu da razmislim i da cu mu se javiti a da on nadje dobro objasnjenje.Volim ga i ljubomorna sam.Kako sad...ne zelim da mi prizna .posloa je poruku koju sam odmah procitala.Naravno ,bila je tipa..ne znam o cemu pricas!i Laku noc. Sta sad?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Ако се врати и даље буде нормалан и пажљив према теби - ћути и уживај. Значи да је то био обичан секс за једно вече (има и он душу). Smile

Ако се заљубио у ту другу то је превара - бежи од њега. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12370
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
U vezi sam sa deckom dve godine,stranac je.Do pre neki dan sve je funkcionisalo kako to u vezama i ide.Ne savrseno ali stabilno.Saznala sam od drugarice da je vidjen pre dva meseca u diskoteci u drustvu prijatelja .popili su.Oko njega se uvijala neka crnka i na kraju su otisli negde van.Sledila sam se.Poslala sam poruku i navela razlog zbog kog ne zelim da me zove i da ne salje poruke jer ih necu citati.Da moram o svemu da razmislim i da cu mu se javiti a da on nadje dobro objasnjenje.Volim ga i ljubomorna sam.Kako sad...ne zelim da mi prizna .posloa je poruku koju sam odmah procitala.Naravno ,bila je tipa..ne znam o cemu pricas!i Laku noc. Sta sad?
Sta sad???O tome si trebala razmisljati ranije..i nisi trebala onako burno reagovati..alo kao prvo to je bilo pre dva meseca?A ti si saznala sada i tako odreagovala..kao prvo odakle znas da je to istina..odakle znas sta se nakon izlaska iz diskoteke sve i da je istina desilo????Ljubomora je smrt za vezu...veruj mi...1000 puta smo ovde vec raspravljali o tome...Mozda covek zaista nije uradio nista lose...a sve i da jeste opet je ostao sa tobom, zar ne? Ako i dalje zivi u inostranstvu....zar mislis da muskarac moze biti veran mesecima i ziveti u iscekivanju....neka mi ne zamere muskarci, ali cisto sumnjam...svi se mi svesno ili nesvesno borimo sa mnogim unutrasnjim nemirima..svi smo mi(skoro) ljubomorni na neki svoj nacin..ako ti je stalo do nekog sasvim je normalno da ne zelis da te prevari....ali tvoji ljubomorni ispadi i nagli raskidi nece pomoci u tome..ako ga volis porazgovaraj sa njim..reci mu sta si cula...saslusaj njegopvo objasnjenje....ne budi tako ishitrena i u rkajnjem rastereti se malo..iskuliraj raznorazne price i veruj njemu....Svi mi ponekad cujemo neke stvari, vidimo ili procitamo neke stvari koje zabole do srzi..pa cekaj..spustis loptu na zemlju stavis prst na celo..mozda i nije sve onako kako mi vidimo...vrlo cesto covek kad je zaljubljen veruje u sve..dobro i lose..razmisli malo Smile
IP sačuvana
social share
Veliki deo svog zivota propustila sam cekajuci da se stvari dese..same od sebe..a nisu se desile..plasim se da cu se jednog dana okrenuti..i iza sebe necu videti nista drugo do hrpu neostvarenih snova , zelja i nadanja, gomilu lazi, izrecenih i neizrecenih...gomilu promasenih investicija i ulaganja sebe...i tek onda cu shvatiti da su sve male stvari u zivotu prosle pored mene..dok sam ja trazila i cekala velike da se dese..nisam umela da citam znakove...trazila sam vise...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Ako nisi sigurna u to sta se zaista desilo,pitaj ga. Donosenje zakljucaka na osnovu informacija iz druge ruke moze da bude veoma pogresno. Ja bih ti odgovorio i ostrije od njega,jer nepoverenje moze i da povredi.
Sta sad? Zovi ga da se nadjete i popricate o tome sto si nacula, a ako odbije (u sta ne verujem,ako ste zaista dve godine u vezi) pitaj ga kako bi on odreagovao da je cuo nesto tako za tebe.
Mislim,ipak, da je tvoja reakcija krajnje neprimerena i da niko normalan ne bi zeleo da bude sa devojkom koja tako reaguje na trac. Cak i da je bilo kao sto si nacula, so what? Sto puta sam bio u slicnim situacijama, sto sa drugaricama, sto sa nepoznatim devojkama, pa nikada nisam dosao ni u iskusenje da neznamnijasta...uf...zenski mozak...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Slazem se potpuno sa vec napisanim. Uopste ne mora da znaci da se bilo sta dogodilo, mada mozda i jeste. Resices dilemu iskljucivo ukoliko stvari budes isterala na cistac jednim iskrenim razgovorom. Znas... treba biti mudar pa nekada prvo pitati ko je, pa tek onda pucati Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Људи, па и ако је креснуо не значи да треба да батали сталну везу. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Људи, па и ако је креснуо не значи да треба да батали сталну везу. Smile

Davidovac, a sta bi ti uradio kada bi bio u situaciji da saznas da je tvoja draga provela noc sa drugim? Zazmurio bi? Potapsao bi je po ramenu i rekao: bravo duso draga, slobodno ti jos koji put, ne smeta mi... pa necemo valjda zbog te sitnice rasturiti nasu divnu vezu?  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Ако би према мени била као што је била пре тога сигурно не бих правио проблеме. Smile

Превара је када једна страна оствари везу са стране и због тога занемари свог сталног партнера (заљуби се или једноставно оде). Smile

Једнократна секс веза је гимнастика. Smile

Да ли верујеш да постоји дужа веза или брак, а да ни један од партнера није имао сексуални излет? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile paaa... ovako receno ima smisla, moze svakom da se desi, iz ovih ili onih razloga ili bez razloga

ali ... ima jedno ali... sta ako taj neko od to dvoje ili oboje 'zloupotreblajvaju' tu gimnastiku?
tj. upraznjavaju je kao aerobik, 3 puta nedeljno i sl.  Smile

hocu reci, ima li i u ovakvoj postavci neka granica i gde je? pitanje za davidovca, i  sve ostale   Smile

IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Ја, просто, препоручујем ту врсту гимнастике у толикој мери да породица не трпи. Smile

Чести излети значе и често одсуствовање од куће, али..... Smile

Постоји и радно време од кога се понекад да уштинути 2-3 сата. Smile

На крају, не постоји хотел у граду где немате опцију "дневни одмор". Чему ли је то намењено? Smile

Изаберите било који хотел у граду, одвојте 3-4 сата времена, намонтирајте се негде испред и посматрајте. Smile

Све ће вам бити јасно. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 13:26:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.