Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 13:32:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: alien  (Pročitano 8805 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49724
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
sta to treba da znaci, da su seks i ljubav ko nebo i zemlja ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Секс = љубав - одлична комбинација, али не и обавезна. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49724
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
evo jednog misljenja koje vrijedi procitati

a, zasto onda stupamo u veze sa suprotinim, a neki i sa istim polom, ako ne zbog seksa...
mislim.. ljubav mozemo da dobijemo i od roditelja i prijatelja... i to mnogo cistiju i dugotrajniju... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
s jedne strane,ako te je sad prevario varace opet, bez obzira da li je u pitanju sto kaze Davidivac obican sex  Smile  ili nesto dublje  Smile. ako je spreman na taj nacin varati i lagati onda bi trebala poceti proces ''odljubljivanja''.
ti  ne zelis da ti prizna?malo mi nejasno. Smile ali ako si spremna da nastavis vezu sa nekim ko ce da te vara i tako ponizava onda o.k.Ljubav je slepa. Smile
 Kazes stranac je? koliko se puta vidjate? kakva vam je veza?
ako te voli i sve sjajno funkcionise,i mislis tj verujes da na dalje nece biti ovakvih ''izleta'' onda trebas otvoreno razgovarati s njim. ali na taj nacin da on tebe shvati ozbiljno kad je prevara u pitanju,te da te ne vara.
medjutim sam njegov odgovor ''ne znam o cemu pricas.laku noc'' mi ne odise ljubavlju. Smile mozda gresim,ali ako mi je stalo do neke osobe ne bih tako odgovorila...kao da mu je sve jedno kako se povodom toga osecas i sta mislis.ako vec zna da si ljubomorna,ne treba se na ovaj nacin ponasati,jer valjda moze pretpostaviti koliko ti je tesko. neka lepa rec s njegove strane bi sve resila,zar ne?(ako ti treba da ga molis i da mu se pravdas i onda kad si kriva i onda kad on pogresi,onda za*ebi takvu vezu). mislim da bi mu oci izvadila
verovatno si mu se vise puta ljutila i ujedno popustala pa on misli da ces uvek tako. nemoj muskarcu pokazati tu slabost.ako nesto kazes ostani dosledna tome ma koliko bolelo.shvatice da s tobom nema sale   SmileSmile  i naredni put nece olako shvatiti tvoje pretnje. a ako se i ne javi,onda nije vredan zrtve koju za njega polazes.

s druge strane,mozda te nije prevario. mada...tesko...ako je ne zna sto bi krenuo s njom,i to sam? a zasto ti nisi s njim bila u diskoteci? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Stranac je ali vec 2,5 g zivi ovde.Pre 15 dana poslovno je presao u dr. grad.Inace to vece sam radila trecu smenu(bolnica-dezurstvo).I ja se pitam zasto nije napisao nesto drugo...zasto nije pokusao da objasni...Mozda me se zasitio ,a ne moze da prizna.?....Mada,nikad nista nisam primetila.Ne mogu da donosim zakljucke ...iz nerecenog...pogresicu.A, jako mi je stalo do njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG 4X HD
A sta da objasni ako nije nishta bilo?Pravdaju se krivci,nevini ne.Zashto si tako lako poverovala u tu prichu koju ti je neko servirao?I ti si odma skochila da ga iznapushavash i da mu kazesh da te ne zove i da ti ne shalje poruke a sad se pitash zasto nije zvao i pokushao da objasni.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Ма, било је, гарант. Није ваљда толка овца. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
Pravdaju se krivci,nevini ne.

ne mora da joj se pravda,ali malo neznosti nikom nije skodilo. npr da je nazvao i rekao ''ljubomorni su na nasu vezu,pusti ti sta drugi pricaju...'' znas,malo da je oraspolozi i ulije nadu.cak i ako vara nek to radi ''pametno'' a ne u drustvu prijatelja. i ne mora da se to oseti u njihovom odnosu.
ako ga toliko volis onda nemoj se drugi put tako ponasati.vise mu nemoj stavljati do znanja da si ljubomorna.

davidovac je zao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Ето ти га сад. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
LG 4X HD
Citat
npr da je nazvao i rekao ''ljubomorni su na nasu vezu,pusti ti sta drugi pricaju...''

a sto da je zove? rekla mu je da ne zove
I sta?svaki put kad ona digne frku.on trba da izigrava budalu i da je tetosi,pa nije ona dete.Kako bi ona reagovala kad bi on nju optuzio da se kreshe sa doktorima u nocnoj smeni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 13:32:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.