Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dobio otkaz u sudu zbog komentarisanja poklona na Belom dvoru  (Pročitano 2051 puta)
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
SonyEricsson k750i
 Smile sudija ti sudi ,sudija te otpusta ,sudija ti uramljuje presudu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.107
mob
Samsung Galaxy S2

Tako je bilo sve do 1942 otprilike.
« Poslednja izmena: 26. Jul 2015, 00:02:05 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2403.89
Где си ситем, комуњарчино стара? Smile

Шта фали монархији, многе светске велесиле су монархије? Само ја не бих овог краља, мало је будаласт.
И ја бих му дао отказ, ко је он да било шта пита? И са којом памећу?

Slazem se, ali ne sa svim. Ovaj bas treba da bude kralj.

Sto se tice za ovoga sto vredja kralja.... to bi trebalo mnogo strozije kaznjavati.

Jer... kralj je kralj, to sto je dalbu... nema veze.

Ти се слажеш са мном? Мора да ће смак света. Smile И треба да га вређа, племенистост вредну поштовања треба заслужити.
Треба наћи потомке Немањића, овај краљ се одродио и некако је љигав.

Дакле, волонтер тражио права. И мислио. Лебе мекани, да ли зна где живи?

Kralj se ne bira na izborima.

Ovo je potencijalno tvoj kralj. Ja mislim da Srbiju treba preurediti u pravu monarhiju.
Gde bi ovaj lik bio u sutini vlasnik Srbije i samim tim tvoj vlasnik.

Njega bi Draza Mihajlovic i kasnije njegovi sledbenici - naslednici drzali na vlasti. Ako treba silom.

Zar ne bi bio ponosan ?  Smile

Znas ono "Za kralja i otadzbinu" ?  Smile

Шта фали монархији, многе светске велесиле су монархије? Само ја не бих овог краља, мало је будаласт.

To fali monarhiji. Nema biranja drugog kralja zato sto je ovaj budalast. Cuti i trpi njegovo velicanstvo.

Naravno.

To fali monarhiji. Nema biranja drugog kralja zato sto je ovaj budalast. Cuti i trpi njegovo velicanstvo.

Да, зато у премијерском систему имамо могућност бирања. Бирамо онога на кога су више уложили они који су имали интереса/пара. Плус, у парламентрној монархији краљ је нешто као Тома сада, не чује се и нема практично никакву моћ, само има везе и познанства са другим краљевима да учини добро држави (за разлику од Томе).

To nije prava stvar. To je vec vise demokratija.

Ja sam za pravu rano-srednjevekovnu monarhiju. Gde bi ovaj lik bio tacka okupljanja naroda, sve yajedno sa crkvom  Smile Smile.

Да, институција краља и цркве треба да буду спојене у једну, врховни владар треба да буде из редова цркве.

Хоћу рећи, сви ти избори су свирање курцу, као и читав концепт демократије.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.107
mob
Samsung SGH-E590

Tako je bilo sve do 1942 otprilike.
Rekao bih da je bilo i posle 42-e Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0

Za razliku od koncepta monarhije gde je moj pra pra pra pra pra predak bio stvarno neki zajeban lik koji je mnogo toga učinio za ovu zemlju i to je ok,osim jedne stvari,kakve ti prijatelju 2015 godine imaš veze s tim...Evo Karadjordje,na stranu to što Anea kaže od koje su kraljevske loze i to,ali to je jebote čovek koji je digao ustanak protiv janičara pa protiv turske imperije,vodiš lično ljude protiv nevidjene sile,to su mooda do poda rodjače,i onda ovaj 2015 došao kod Ivana Ivanovića i kaže meni prokišnjava krov...mene bilo malo blam zbog njega...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
jebo ih Tito sto ih sve nije streljao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2403.89

Za razliku od koncepta monarhije gde je moj pra pra pra pra pra predak bio stvarno neki zajeban lik koji je mnogo toga učinio za ovu zemlju i to je ok,osim jedne stvari,kakve ti prijatelju 2015 godine imaš veze s tim...Evo Karadjordje,na stranu to što Anea kaže od koje su kraljevske loze i to,ali to je jebote čovek koji je digao ustanak protiv janičara pa protiv turske imperije,vodiš lično ljude protiv nevidjene sile,to su mooda do poda rodjače,i onda ovaj 2015 došao kod Ivana Ivanovića i kaže meni prokišnjava krov...mene bilo malo blam zbog njega...

То што је 2015. година не мења баш ништа, људи су и даље животиње које праве све савршенија оружја за истребљење других људи, нисмо стварно нигде напредовали, демократија је само параван за владавину богате и моћне мањине, тихе окупације, остварење интереса великог капитала итд. Зар Вучић има мање овлашћења и понаша се боље од Милоша и Карађорђа? Неке ствари се раде у белим рукавицама, не тако очигледно као онда, али се раде. Карађорђе и потомци су све лепо урадили, док нису отворили врата вирусу југословенства и комунизма да уђе међу Србе.
А овај се и мени згадио, с обзиром да заступа по земљу штетне ставове и да не уме ни да се понаша како приличи једном престолонаследнику.

Доказ да нисмо пуно напредовали од 1815. је и овај случај отказа, живимо у демократском уређењу, зашто се онда ово десило? Један овакав случај је довољан да покаже да нема реалне разлике између демократије и аутократије.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Citat
Radovan Nenadić na Fejsbuku je osudio gest sudije Predraga Vasića koji je Karađorđevićima dao rešenje o rehabilitaciji kao rođendanski poklon, zbog čega je dobio otkaz.

cini mi se da tu ima nesto vise od obicnog "peesa. "

Citat
"Čin sudije Vasića je sraman i nedostojan sudijske funkcije", napisao je Nenadić na svom profilu, dodajući da zaposleni, pre­ma sudskom poslovniku, ne mogu bez odobrenja predsednika suda da istupaju u ime suda niti da komentarišu tok postupka, a naročito ne da se slikaju sa strankama, predlagačima ili drugim učesnicima u postupku.

a pomenuti gospodin..koji je izbacen sa  staziranja..ili volontiranja... trebao bi da se malo informise..
jer ocigledno nije upoznat sa nekim drugim pravilima...i zakonima...
kao sto su zabrane javnog komentarisanja bilo koje odluke suda...ili rada bilo kojeg sudije...  Smile

da se mene sta god pita...inace nadaleko poznatog monarhiste.. Smile
.i postovaoca citave  loze karadjordjevica...  Smile Smile
i izmedjuostalog velikog tiraninai i ugnjetavaca ..bludnika i razvratnika..i  vozaca u pijanom i gotovo nesvjesnom  stanju  Smile
 i  olosomrzca ... Smile 
citavoj  njegovoj familiji bi ja dao otkaze....  Smile
a roditeljima oduzeo penzije...zbog toga sto su odgojili takvog olosa i  izdajnika... Smile Smile Smile

salim se ja malo.-... Smile ali posve malo  Smile

najvise se bojim za buducnost pravde i zakona ...ako taj isti zakon budu zastupali oni koji zakon i ne poznaju... Smile

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Jul 2015, 15:34:56 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 389
Zastava
OS
Windows XP x64
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
Palm 
Судија Васић је јавно исказао свој политички став и ту нема ничег срамног и недостојног.То је лоше по непристрасност суда али је много боље него када судије крију своју политичку мотивацију а одлуке доносе руководећи се политичким разлозима.

Рехабилитација је једностраначки ванпарнични поступак, у којем нема спора између странака.Судија у таквим предметима не може да буде непристрасан или пристрасан, јер се то увек цени у односу на 2 супростављене странке.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.