Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Albanci kupuju stanove po Nišu  (Pročitano 3526 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Svako bira svoj put...

Mene su ucili da imovinu, a posebno zemlju ne prodajem, a ko misli da ce tako da resi svoje probleme... samo napred...  Smile

Inace, Empty... upravo zbog svega toga... naucila sam i da sve iznova moze da se stekne od nule... Jeste jebeno tesko, ali... ja sam iz tvrdoglave porodice...
« Poslednja izmena: 05. Sep 2013, 15:54:33 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
имаш хектар зарастао у коров...дође шипац и тресне ти на сто 100.000 евра

нема те тврдоглавости и породичних предања... Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Mene su ucili da imovinu, a posebno zemlju ne prodajem, a ko misli da ce tako da resi svoje probleme... samo napred...  Smile
Неће да реши проблеме, ал мораш признати да је лакше остати са нечим него без ичега. А маса људи је управо остала без ичега.
Разумем ја понос, али од тога се не живи. И могу да прихватим да ће мнеког до краја живота да мучи што је распродао све али утеха је у томе да је породица наставила да живи. С друге стране познајем људе који данас, 20 година после свега, туку пилуле за лилуле на дневној бази јер су се психички распали након губитка апсолутно свега, а све због тога јер су веровали да је неко иза њих и да ће им помоћи да се изборе.

Е па данас иза народа нема никог. Тако је доле, тако је било и на Космету, тако је било и код вас у Крајини. Препуштен народ сам себи, а такав тешко може да се избори против непријатеља који системски ради то што ради. У таквој ситуацији најпаметније је гледати своју гузицу јер држава прва не води рачуна о себи а камоли о народу. Е па онда народ треба да брине сам о себи.

Исти је случај и у Македонији, у Кичеву на пример. Продају људи и беже. И то ћем им остати рана на души до краја живота, ал мислим да је то мање зло него чекати и трпети зулум свакодневно. Шиптари су гамад жестока.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49973
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy S24
Емпти све је тачно. Ко је био паметан на вријеме је збрисао са ратом захваћених крајева. Зато ми је нешто најглупље у животу када се лупета о Великој Србији, о томе како су Шипрати и усташе јадни, а Срби много јаки, о "јакој Српској" и осталим глупостима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
Samsung 111111
Ovo je realna slika Srbije.
Mada ja nisam iskreno cuo za ovu kombinaciju da ljudi prodaju stanove po Nisu siptarima...mozda mislim da je ovo malo preuvelicano.Doduse ovih 300 stana je ipak mali broj da bi mi mogli da pretpostavimo stvarno stanje stvari.
Jer vrlo je verovatno da su u pitanju seoska domacinstva i manji broj stanova..jer generalno sipci nisu neki intelektualci (msm na vecinsko stanovnitvo).
Druga stvar je sto se ne useljavaju.Ja realno nisam video siptara u Nisu.

E sad vidim vec se pljuje po ljudima koji prodaju.

Drugari da ne bih citirao svakog ponaosob.Sami ce se pronaci isti.
Vi ste ti koji zatupaju demokratiju i drzanje za rukice,tolerancije,mir i stabilnost..i slobodno trziste.
Jel gresim ?
Vi ste ti koji zele da uvedu svaku trunku kapitalizma u Srbiji.Ili ti da je novac sve oko cega treba da nam bude stalo.

Dodje siptar i kaze evo ti za tvoju šupu i to malecko dvoriste suma od koje ces da kupis stan na boljem mestu , zbrines porodicu i omogucis im bolji zivot ..sta ces da uradis ? Da izigravas patriotu ?
Pametan covek zna sta ce da uradi u tom trenutku.

Sto se tice mene,ja sam budala..ja ne bih prodao.Ali isto tako ne mogu a da ne razumem ljude koji to rade.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Неће да реши проблеме, ал мораш признати да је лакше остати са нечим него без ичега. А маса људи је управо остала без ичега.
Разумем ја понос, али од тога се не живи. И могу да прихватим да ће мнеког до краја живота да мучи што је распродао све али утеха је у томе да је породица наставила да живи. С друге стране познајем људе који данас, 20 година после свега, туку пилуле за лилуле на дневној бази јер су се психички распали након губитка апсолутно свега, а све због тога јер су веровали да је неко иза њих и да ће им помоћи да се изборе.

Е па данас иза народа нема никог. Тако је доле, тако је било и на Космету, тако је било и код вас у Крајини. Препуштен народ сам себи, а такав тешко може да се избори против непријатеља који системски ради то што ради. У таквој ситуацији најпаметније је гледати своју гузицу јер држава прва не води рачуна о себи а камоли о народу. Е па онда народ треба да брине сам о себи.

Исти је случај и у Македонији, у Кичеву на пример. Продају људи и беже. И то ћем им остати рана на души до краја живота, ал мислим да је то мање зло него чекати и трпети зулум свакодневно. Шиптари су гамад жестока.

Uopste se ne radi o ponosu... ili samo o ponosu...

Vidis.. mi imamo tu kucu na krajnje atraktivnoj lokaciji... nekada su nam nudili 20.000 maraka za nju, sada pet puta vise... otprilike koliko su nudili i pre rata... Nema kuca noge pa da ide negde...  

Sto se tice pilula i lilula i svega toga... to je, opet, stvar karaktera... mi smo nekako navikli da svakih 30 godina resetujemo.. Moj pokojni deda sa oceve strane se trinaest puta selio (pri tome mislim na mesta) uglavnom zbog posla i dva rata koje je preziveo... tako da su oni i baba za sobom ostavili imovinu od Metohije, centralne Srbije, Beograda, i Hrvatske...  Smile

Shvatam ja da ljudi mogu da prsnu ako citav zivot zive u jednom mestu (i vecina ljudi nikada i ne ode iz svog mesta) i onda sve "izgube"... Potpuno razumem... Smiley Za takve labilne je najbolje da na vreme sve prodaju...

Opet kazem... privatna imovina je neotudjiva...
Ako ti je neko uzme, lupis tuzbu (moja je trenutno na sudu u Strazburu Wink)

S druge strane, mogu da se slozim sa Magicom kada kaze da svi sve rasprodase, a preve se najveci od najvecih ...

Ako si uzeo pare... super... bas mi je drago... ali nemoj ni onoga ko nece da proda da nazivas budalom... Smiley

Sta vise... sto se mene tice... slobodno prodajte... ja cu rado da kupim  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Da se samo na kratko ubacim...

Sve je to ok, kao što Jasikasi kaže, ovo je slobodna zemlja i slobodno tržište. I svako ima pravo da proda šta god hoće kome god hoće.

Samo molim vas nemojte posle da opet Beograd bude kriv što Srbija odumire.  Smile

Ili uopšte,da generalno kukate što se smanjujemo i propadamo.

Toliko od mene.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2013, 16:40:01 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Ja bih samo dodala... nisu vam Siptari krivi sto postajete Siptarija...

Tol'ko...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Nista cudno, "sire" se vec godinama. Prvenstveno te njihove "biznise". Smile

A to sa stanovima je samo ponuda-potraznja. Realno, ko bi odbio duplo vecu cenu od ponudjene? U biznisu se i ne gleda nacionalnost vec upravo ponuda-potraznja...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
Samsung 111111
Citat
Opet kazem... privatna imovina je neotudjiva...
Ako ti je neko uzme, lupis tuzbu (moja je trenutno na sudu u Strazburu Wink)

Smile Smile

Da ako zivis u bajci  Smile
A ako zivis u relanosti ...onda svi na traktor i bezanje iz Hrvatske i sudjenje koje traje izmedju milion i milion ipo godina i pred svake godisnjice oluje plakanje pred TV ekranima kako ne mogu da se vrate u svoje domove  Smile

Onda da .. Privatna imovina je neotudjiva  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.