U neko skorije vreme, tesko. Kad ti pogledam sta si pisao u poslednje vreme, posebno ova tona spama u Vicevima.. nije ti to bas neka preporuka. Broj postova nikad nije bio presudan za neku funkciju, ugled, polozaj ili sta vec.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ja cu nakon sto preselimo burek, jer se to ocekuje u narednih 10ak dana da bude obavljeno, da popricam sa kandidatima koji su mi interesantni, pa cemo videti nesto da iskombinujemo, da ne saljem pojedinacno, imate ovde info, zasto se necu odmah javljati.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
procitala sam samo uvodni post, ne zamjerite sto nisam ostalih deset strana - zanima me moderatura ili na politici ili na srpskom nacionalistickom forumu... smatram, bez da se hvalim, da dosta znam o drustveno-politickim zbivanjima na balkanu, kao pravnik imam i tu vrstu potrebnog znanja, a najvjerovatnije cu se najvise "motati" po doticnim podforumima.
naravno uvjet koji se mora tek ispuniti je obostran: i meni se s vremenom mora svidjeti ovaj forum i ovom forumu tj. njegovim dosadasnjim diskutantima se mora "svidjeti" moje pisanje. s tim da pod pojmom svidjeti podrazumijevam dobru i argumentiranu raspravu, posebno sa neistomisljenicima, to je tek char foruma.
eto, ja vise sebe necu potencirati, a webmaster kad odluci da je doslo vrijeme da mi ponudi neku moderaturu, nek mi se javi, pa cu vidjeti.
First they came for the Jews and I did not speak out because I was not a Jew. Then they came for the Communists and I did not speak out because I was not a Communist. Then they came for the trade unionists and I did not speak out because I was not a trade unionist. Then they came for me and there was no one left to speak out for me.
Zanimljive stvari !!Posebno,bar za mene, F1 i politika ! A i da ne pominjem moju kompetentnost u vezi sa raznoraznim galerijama slika i filmova Po pitanju svezeg clanstva: Sasvim slucajno sam upao na vas forum, i, iako nemam obicaj da idem po forumima, bas mi se svideo Ako budem bio potreban i od koristi bicu tu . Bar do oktobra, svakodnevno, a za posle nisam siguran. Zavisi od stanodavca i obaveza na faxu .
Ako bude slobodnih mesta u ovom forumu SF javi mi jer bih mogao da budem moderator u njima jer me to interesuje mogo bi dosta tu da pomognem PC Klinika ~ Doktori za vas kompjuter
Clanovi koji su juce dosli nema ni potrebe ni svrhe da se javljaju. Ako ih neka oblast i zanima neka se u njoj aktiviraju pa kad skupe malo staza, kad ih ljudi malo upoznaju, pricacemo
sto se ovog tice jes da sam se nedavno registrovao ali se razumem i voleo bih da budem moderator ovog foruma ako bude mesta javimi a ja idem da sticem ugled