daj ti bajo funkciju cika nessu pa da vidis kako ce da pice pevaljke,voditeljke i druge nam drage ribice ovuda.a inace plus mi je sto imam slatkog stenca hehehehhee
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
ne latite se bicha odmah molim vas... serbian fighter says: Broj postova nikad nije bio presudan za neku funkciju, ugled, polozaj ili sta vec.
pa onda:
Vi shvatate da vam je prvi veliki los potez sto se prijavljujete sa par postova a jasno pise da to ne radite?
Primjecujem kontadiktirnost. Malo, malkice. ;-]]] Nova sam; guster, ne namecem se ali ako ikada ( za jedno par mjeseci) dobijem neku pohvalu za ono sto cinim (na podfroumu psihologija) bit' ce mi drago da vam pomognem moderirati. Mislim, uz vec postojece moderatore naravno. Ako ikada bude mjesta? Da sirimo bratstvo i jedinstvo ;-]]] i da budemo svi sareni od sarenila zastava. Nije podmoranje-samo eto...tako kazem. To je moja oblast inace... Boze, da li ce biti pametan potez ako kliknem na: posalji? Hmm. Ups, it happened.