Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
ja sam 24 h on line,javljam se za mobilnu telefoniju!!!
Pva poruka je vise nego jasna
Citat
Clanovi koji su juce dosli nema ni potrebe ni svrhe da se javljaju. Ako ih neka oblast i zanima neka se u njoj aktiviraju pa kad skupe malo staza, kad ih ljudi malo upoznaju, pricacemo
Citat
p.s.bilo bi lepo da se otvori forum za crackere,hackere,linux,unixwireless itd
Pravilnik je jos jasniji:
Citat
Na Burek Forumu je zabranjeno: Svaka javna razmena misljenja i ideja kojima se krse vazeci zakoni SCG, ukljucujuci i pitanja vezana za piratizovani software i drugu intelektualnu svojinu, razmenu informacija do kojih je dodjeno ilegalnim putem i
Sto se tice Linux foruma, ne postoji realno interesovanje za tako nesto.