Na silu ne biva...al, ne se znaje - Заре игра. Ћклај конза Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Ako treba pomoc na Politici~Geopolitici, mozete da racunate na mene. Hardverski problemi su konacno reseni (zbog njih me nije bilo nekoliko dana), tako da mogu da pomognem.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Wikipedia: A moderator is a person who monitors the quality of a comment posted on a site, message board or IRC channel. The purpose is to prevent trolling, abuse of the comment system, and ultimately ensure that posts are not clearly antagonizing others.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
evo brate ja se dobrovoljno javljam da pomognem so se tice teme "Kuda veceras ~ Centar za obavestavanje" jer se stvarno razumem u to i dosta putujem i izlazim po celoj srbiji ,to sto nemam veliki status neka te ne obeshrabri jer zaista hocu da pomognem sajtu i ljudima