Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ako vas voli, neće mu/joj biti bitno...  (Pročitano 4073 puta)
19. Maj 2009, 05:47:24
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Često se spominje da, ako vas neko voli, ova ili ona stvar nije bitna. I to je neretko tačno - samo što se nekad te "nebitne sitnice" toliko namnože da, ukupno uzev, ipak postane bitno i ipak smeta. A onda i ljubav počne da nestaje.

Voleće vas partner ili partnerka i u ofucanoj trenerci. Neće voljenoj osobi biti bitno ni ako vam je kosa masna, ni ako se ne istuširate svaki dan. Neće joj stvarno smetati ni to što ste dobili pivski stomačić i što u gaćama i potkošulji vegetirate na kauču dok gledate utakmicu, a potkošulja više nije dovoljno velika da pokrije maljavi stomak. Više se ne doterujete za voljenu osobu? Nije bitno, voli vas ona i nedoterane. S prijateljima gledate utakmicu i pijete pivo, ili igrate karte, niste ni primetili koliko je kasno, niti ste javili voljenoj osobi da vas ne čeka? Ma, voli vas ona. Idete po komšiluku s kafe na kafu i razmenjujete tračeve? On ionako sigurno gleda utakmicu, teško da je uopšte primetio da vas nema. I tako redom - počne se od malog, a vremenom narasta na sve više stvari koje "nisu bitne".

Ako govorimo o pojedinačnim incidentima, svakako da nije nešto krupno. Ali vremenom se te sitnice nakupe, i voljena osoba se sve više oseća zanemareno i zapostavljeno, kao da vam više nije stalo do toga da se potrudite oko nje. Nije vam više stalo da se doterate za nju, da je nečim obradujete, da joj pomognete, važniji su vam utakmica ili komšijski tračevi od voljene osobe; ako se od vas širi neprijatan miris nema veze, ništa nema veze. Voljena osoba vremenom prestaje da se oseća voljeno, onda se i njena ljubav gasi, i onaj ko je već duže vreme zanemarivao "voljenu osobu" postaje jedno neprivlačno stvorenje s kojim ona više ne želi da bude. Krene od sitnica, ide maltene neprimetno, a završi se raskidom ili razvodom, neretko i pitanjem: "Otkud to odjednom?"

Kako to izbeći? Tako što će oboje nastaviti da se trude jedno oko drugog, da se udvaraju jedno drugom, da osvajaju jedno drugo. Svakako da će nekad biti i opuštenih i "nema veze" momenata, ali ne treba dopustiti da se namnože u toj meri da preovladaju i da postanu svakodnevica. Ukoliko nedostatak truda postane svakodnevica, polako nestaje i ljubav, a samim tim i jedan od glavnih razloga za vezu - ne dopustite da vam se to desi!

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Sto bi Milic rekao - Zena u kuci ne sme uvek biti polugola ,mora imati garderobu koja vise skriva,u protivnom ce je muz gledati kao komad namjestaja,a niko nece da .ebe namjestaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjj j! Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Ne nestaje ljubav zbog toga, vec je to savrsen izgovor da se veza okonca. Smiley
U principu, muskarcima ne smeta koje kilo viska, ali to ce biti sjajan argument kada sumira vasu vezu.
Takodje, valjanje pred TV-om i maratonsko gledanje utakmica u principu ne smeta vasoj devojci, ali joj daje odlican argument da nadje drugog Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
Svi smo mi bivali u situaciji kada smo trazili izgovor da nesto prekinemo...
Neki ga traze godinama i kada ga dobiju nisu u stanju vise da preseku...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ako mi nesto smeta, obicno se odlicno postaram da problem istresem iz gaca. Kazu mi da sam blizu stadijumu da pravim dijagrame i tabele, proracune i druge komplikovane radnje, kako bih sopstveni problem sto bolje sagledala.  Smile

Ako je problem vezan za meni blisku osobu, gledam da ga sto pre razresim, cim on sazri u dovoljnoj meri da ga svi postanemo svesni.

Ipak, losa stvar je u tome... kad se problemi nagomilaju, postanu nerazresivi... imam obicaj da pravim kratke rezove. Kao skidanje hanzaplasta.... cap! i vise nema.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Ja drugima prastam ono sto sebi nikada ne bih. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Оно што дајем, то и тражим.
Ако сам ја сређена, има и муж да буде сређен.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung S8
Neće voljenoj osobi biti bitno ni ako vam je kosa masna, ni ako se ne istuširate svaki dan.

Bogami, meni je to bitno.

Pre bih predstavio komsijinog psa kao devojku, nego devojku masne kose koja istovremeno smrdi.

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Оно што дајем, то и тражим.
Ако сам ја сређена, има и муж да буде сређен.

Mene bi nerviralo da mi neko takve stvari namece  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG 4X HD
Citat
Ipak, losa stvar je u tome... kad se problemi nagomilaju, postanu nerazresivi... imam obicaj da pravim kratke rezove. Kao skidanje hanzaplasta.... cap! i vise nema.  Smile
I ja isto postupam, ali  ne vidim da je tu neshto loshe.

Smeshno mi pomalo kad se prisetim nekih zabezeknutih pogleda sa nevericom.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.