Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 07:19:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ako je tacno...  (Pročitano 6655 puta)
13. Apr 2005, 03:06:35
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Ako je tacno da su dvojica gardista vojske SCG ubijena u u kasarni na Topcideru zato sto su videli Ratka Mladica, koliko vas koji u to veruje bi bilo spremno da poveruje da je Mladic i dalje nacionalni heroj i castan covek i borac??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ne deluje mi to kao izvesno..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Ma 100% je to. Ne znam kako iko moze da veruje u one gluposti da su se kao medjusobno ubili ili da je jedan ubio drugog pa sebe, to je za mene vredjanje inteligencije. Videli su Mladica i zato su ubijeni, a to da jedan dobar deo ove vladajuce garniture, pocev sa Kostunicom, pa preko Ace Tomica, celokupne vosjke pa sve do nekih tamo nizih sluzbenika stiti i krije Mladica, to je potpuno jasno. Zato mi je takodje vredjanje inteligencije kada tvrde kako oni nemaju pojma gde je on i kako ga oni ne cuvaju i onda jos sto to pricaju nekim strancima koji im ne veruju, ali sto gledaju u kamere i to upravo takvi tipovi kao sto je Kostunica koji se hvali sovjim postenjem i prica narodu kako ne krije Mladica, to je strasno. Najbolje je sto ceo svet zna da mi krijemo Mladica. Koliko puta je samo Krala Del Ponte govorila cak tacno i gde se nalazi i tako dalje i ne vredi. Onda ovi nasi kao odu na tu lokaciju posle tri dana, u medjuvremenu naravno Mladica prebace negde drugde, usput pobiju nekoliko neduznih gardista i onda kazu, evo vidite, nema tu Mladica.

Najbolji dokaz da zaista krijemo Mladica je i taj sto ako ste primetili niko od nas ne trazi da izrucimo Karadzica. Zna se da on nije kod nas, zna se da ga krije RS i zato nama ne traze njega, vec ga traze od njih.

Inace, nezahvalno je pricati o Mladicu, jer cinjenica je da ima puno ljudi ovde koji njega i dalje smatraju nekakvim herojem, ali ja zaista mislim da on sto je neko rekao treba da ide sve sa Karadzicem, Pavkovicem i ostalim misevima koji se kriju po nekim rupama, marvenim vagonima za Hag, a ne da im se pravi ispracaj, kupuju skode i ostale stvari.

Neko ce reci kako je Haradinaj otisao jer je imao deal sa Hagom, da ga puste i tako dalje. To prvo niko ne zna, drugo siguran sam da ga nece pustiti vec da ce biti osudjen, ne znam na koliko godina, ali ce biti osudjen. To je najbolji primer patriote i nesto na sta bi ovi nasi misevi morali da se ugledaju. On je svoj zivot posvetio Kosovu, posvetio nezavisnosti Kosova i na kraju je pokazao da je spreman da zrtvuje i sebe za ono sto voli. Bez obzira na sve zlocine i uzase koje je cinio i bez obzira na to sto bi vecina Srba, ukljucujuci i mene volelo da ga vidi da visi zbog svega sto je pravio po Kosovu, on je primer coveka koji se zrtvuje za svoje ciljeve i svoju, kako on to dozivljava, zemlju.

A sta je sa Mladicem? Kada su ubijali tamo hrabro ne znam ni ja koliko hiljada ljudi, onda je bio heroj i junak, a sada kada treba da ide u Hag i kada cela zemlja pati zbog njega, sada ga nema nigde. Isti slucaj je i sa Pavkovicem. Takvi ljudi mi se gade.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Konkretno ni jedan dokaz ni za jednu od tvrdnji nemas..
Ko sto nema ni medjunarodna zajednica.. da ima odavno bi konkretno necime pritegli.. ovako samo pricaju u prazno...
Ne kazem da to sto kazes nije logicno.. ali to ne znaci da je zaista tako.. kako je.. mozda nikad i ne saznamo...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Kad bismo svi imali dokaze, ne bismo vodili diskusiju, zar ne?

Pokazalo se da baba Karla nije blesava, ali je mi pravimo ludom po novinama. Kakvo god da je djubre nije glupa i dobro je obavestena. Ako Mladic nije ovde mogao bi da bude ili u Bosni ili Rusiji. Nesto cetvrto mi je slabo logicno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Ma normalno da nemam dokaze. Jednostano na osnovu svih informacija koje imam gledauci medije, potpuno sam siguran u to. Opet, ima suvise mnogo stvari koje su se desile da bi bile slucajne. Ubili su tu dvojicu gardista, Karla tvrdi da je Mladic ovde, Kostunica prica da nije, a zna se da je on njihov glavni politicki zastitnik. Onda znate ono kada je Zoran posle nekoliko dojava saznao da vojska zaista stiti Mladica i kada je rekao Kostunici, a on je rekao kako zna za to, ali da je to tajna i da nikome ne prica o tome. Znaci previse je stvari koje pokazuju da je on ovde i da ga mi, odnsono Kostunica i vojska stite, a sto je smesno sto ceo svet za to zna, a mi se kao pravimo naivni. Kada bi ga bar dobro krili pa i nekako. Ovako svi znaju da je tu, a mi igramo ulogu nekih zbunjenih tipova. Onda to je isto licemerje. Kao mi kazemo da nam samo pokazu gde je pa cmeo ga mi kao uhapsiti. On se krije po dobro cuvanim vojnim ustanovama i tu niko ne moze da udje da pokaze da je Mladic tu, a vidis kako su i sami gardisti prosli sto su ga videli. Znaci ko je taj koji moze da udje u kasarnu i da pozove Karlu da ga uhapsi? Bila je jedna emisija, ne znam tacno ko je pricao, uglavnom neko iz prethodne vlade, kada je rekao kako su pratili Mladica i videli da ulazi u generalstab. Onda su pitali sta ce on tamo, a oni su im rekli da je otisao na sisanje. Mislim tu se najbolje vidi koliko je vojska drzava za sebe, kada jedan ministar ne moze da udje u vojsni objekat i to i ako se u njemu krije sam Mladic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 31
Mislim da je velika verovatnoca da su momci ubijeni i da je razlog njihovog ubistva nesto ili nekog koga su videli.Kako to dokazati, tesko i koji bi validan dokaz bio dovoljan pa da ubedi nekog SF-a da se nisu momci tek tako poubijali.Posto niko od nas nije prisustvao tom dogadjaju niti snimio isti moracemo da zacutimo.Samo bih te upitao nesto SF da li smatras da je veci patriotski cin za svoj narod uradio Haradinaj sa svojim odlaskom ili Mladic sa svojim skrivanjem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Uopste ne podrzavam to kako se ponasaju nasi optuzenici, samo kazem da je ovo mlacenje prazne slame posto svi pricaju u prazno i niko nikakve konkretne dokaze nema.
Nikad ne bih dozvolio da moj narod najebe zbog mene. I to sam rekao 1000 puta.
Ne znam kako su skoncali vojnici, a ovakvim mlatimudjenjem bez ikakvih dokaza tesko da ce to iko ikad i saznati. Verovatno jesu videli nesto, a sta je to nesto spektar je neogranicen.
Ja znam da ti ko zna zna imas neku frustraciju iz mladosti, ali bih te molio da je lecis na drugi nacin. Meni samo na kurac idu svi oni koji uzmu jedan deo slagalice od 5000 delova, i to onaj na kome se vidi cosak rama od slike i onda kazu da je nesto ovako ili onako.
Apsolutno ne podrzavam to sakrivanje mladica, karadzica, pavkovica i ostalih... ako su heroji nek stvari rese kako treba.. ili nek se predaju, ili ako misle da ce time zavrsiti svoj zivot, nek se ubiju i nek rese probleme. Vrlo je licemerno zbog 2-3 coveka da ispasta cela drzava.. ali to opet ne znaci da cu da podrzim prazne price.. Ako ti to smeta.. leci se.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Slazem se da je to samo jedan mali beznacajan delic. Medjutim kako saznati vise kada imas ljude koji cine poluge vlasti i od kojih direktno zavisi bilo kakvo saznanje, a koji se svojski trude da sto je moguce vise otezaju da se sazna bilo kakva istina. Znas li sta je bilo u Topcideru? Prvo je vojna komisija ustanovila da su oni ubijeni medjusobno. Onda je trebala nezavisna komisija da izvrsi vestacenje, a vojna komisija je onda i ako je dozvolila uvidjaj, odlucila da jos jednom mora da izvrsi ona vestacenje i to, pogadjas, bas u vreme kada je to trebala da uradi i nezavisna komisija. Onda je termin zakazan nezavisnoj komisiji za sutra, a sutra kada su dosli mesto zlocina je bilo poptuno ocisceno. Onda su oni popizdeli pa su pitali ko je to i zasto uradio, a dobili su odgovor kako je vojska raila ciscenje terena i da je to naredio neki nizi cin, kao nije znao da je to mesto zlocina. Znas li onda da je u najstrozije cuvanoj vojnoj bazi koju nasa vojska ima, slucajno bas crkao video i to neki vhs, kojim su nadgledali ko ulazi i izlazi iz baze jer vojska jadna nije imala para da kupi drugi. Jos samo da su se setali sa mladicem ispred novinara i da su rekli da to ustvari nije mladic nego je njegov brat blizanac. Znaci od ljudi iz vojske direktno zavisi istraga i saznavanje istine, a oni to nedozvoljavaju, zajedno sa Kostunicom i njemu bliskim ljudima.

Sto se odlazaka u Hag tice, tu moram da priznam da cenima Seseljev cin. On je otisao sam, na sovju ruku, nije trazio garancije od vlade, nije hteo cak ni da ih privati kada su mu nudili i sada tamo trune i opet se ne zali nego cuti i trpi. To je za mene visoki cin doslednosti do kraja sovjim stavovima i to je nesto vredno postovanja, ma sta ja mislio o njemu i njegovoj politici, a mislim veoma lose stvari. Ovi ostali su takve picke da je to sramota ne samo za njih nego i za nas koji smo dozvolili da takvi ljudi budu na tako odgovornim polozajima i da odlucuju od zivotu i smrti toliko nasih vojnika. Zamislite sada Pavkovica junaka koji je pobedio sam nato, a sada se plasi od Karle Del ponte ili mladica koji je tamo pobio koliko hiljada ljudi a sada se ukenjao da ide u Hag. To su jadnici najgori.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Seki is on the road again  Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 07:19:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.