Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Акција спасавања бебе на подручју Рашке  (Pročitano 44550 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Nokia 6630, valjda
I ucutala se istraga za pad vazduplohova?
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
pa kad je tijana ajfon pokazala bradavicu valjda je to sad najvaznije u nas srbalja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
I sta mi sada tu mozemo da radimo? Neko je moral zatvorio sa koricama knjige koje nije ni procitao, neko ga je ostao uskracen pri rodjenju a neko izgubio usput.

Nismo mi krivi, sve smo sami trazili i birali.

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Ožalošćena majka: Istina je u grobu

B. Jelovac, L. Gedošević | 03. 06. 2015. - 12:10h | Foto: R. Getel, Vojska Srbije   
„Ništa mi ne znači nikakav anketni odbor, ja sam sina izgubila i ništa ga neće vratiti. Istinu su oni odneli sa sobom u grob.

Ovako za „Blic“ Nedeljka Đukarić, majka pilota Milovana Đukarića koji je sa još šest osoba poginuo prilikom pada vojnog helikoptera 13. marta, komentariše zahtev opozicije da se u Skupštini Srbije formira anketni odbor za utvrđivanje istine o toj tragediji.

- Našeg sina nema i svakim danom nam je sve teže. Šta se zaista dogodilo znaju samo oni koji su izgubili život, više ih nema i ne mogu nam reći. Ni kad tužilaštvo završi istragu neće biti bitno, jer nama to decu neće vratiti - poručuje majka nastradalog pilota.

Poslanica DS Gordana Čomić negodovala je prošle nedelje jer je već peti put odbijen zahtev opozicije za formiranje anketnog odbora i najavila da će na tome insistirati i tokom jesenjeg zasedanja parlamenta.
Iz SNS objašnjavaju svoje stavove.

- Dve nezavisne vojne komisije dale su svoje izveštaje u vezi sa ovim događajem. Nezavisni pravosudni organi, ako smatraju da ima elemenata za gonjenje, pokrenuće postupke. Ako DS, odnosno Šutanovac i Čomićeva, misli da je svojim zbirom studiranja od 20 godina stručniji od profesionalaca u komisiji i pravosuđu, neka to i kaže. SNS smatra da je insistiranje na formiranju odbora čisto politikanstvo - kaže Zoran Babić, šef poslaničke grupe SNS.
Šta radi tužilaštvo
U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu za „Blic“ kažu da u predistražnom postupku „tužilac trenutno razmatra da li će biti potrebne dopune, odnosno saslušanja još nekih ljudi“.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.95
а шта ће то истрага допринети,да је крив министар или пилот или неисправан хеликоптер,коме то доноси задовољење  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Država zaboravila na udovice heroja stradalih u padu helikoptera

N. Kočović   | 21. 06. 2015. - 07:54h  izmena vesti 08:17h | Foto: S. Župljanin
Ni tri meseca nakon pogibije njihovih muževa u padu helikoptera Vojske Srbije udovice anesteziologa iz Novog Pazara Dževada Ljajića i Miroslava Veselinovića, Šefka i Violeta nisu dobile nikakav zvanični izveštaj iz Ministarstva odbrane ili Vojske Srbije o tome šta se desilo te kobne noći.

Svesne su da njihove najmilije ne mogu vratiti nikakvi papiri, ipak zahtevaju da im se dostave izveštaji, ali i sva druga dokumentacija o padu helikoptera.
- I dalje čekam bilo kakvu informaciju od države o tome šta se dešavalo tog dana. Nisam čak dobila ni obdukcioni nalaz, iako sam tražila i volela bih da mi i to pošalju. Stigle su nam neke njegove lične stvari, ali ne i telefon. Moguće da ga nisu pronašli, ali bi mi puno značilo da to imam - jada se Violeta Veselinović.

Ona odnedavno radi u novopazarskoj Opštoj bolnici i kao samohrana majka izdržava i školuje sina Danila, koji je ovih dana završio šesti razred i ćerku Dariju, koja će u septembru krenuti u četvrti.

- Obećali su nam da će deca dobijati stipendiju, ali iako sam ministarstvu prosledila svu dokumentaciju koju su tražili, moja deca još uvek nisu dobila ni dinar. Nisu mi čak ni odgovorili kada će početi isplata - jada se Violeta.

Dževadova supruga Šefka smatra da je možda prerano reći da ih je država zaboravila, ali da nije daleko od toga i da će vreme pokazati da li je to istina.

- Osim posete ministara Bratislava Gašića, Zlatibora Lončara i Rasima Ljajića odmah nakon pogibije i kasnije dodele ordena, niko me iz državnih službi nije zvao, nije se interesovao imam li problema, da li mi nešto treba, mogu li da pomognu. Za razliku od njih, kolege i prijatelji mog muža, kao i gradski čelnici nas nisu zaboravili, pomažu i uvek su mi na raspolaganju - kaže Šefka, koja dodaje da je neko prošlog meseca platio vrtić i predškolsko za njenu decu, a da ne zna ko je to uradio.

Dodaje da je svaka pažnja dobrodošla i dragocena, pogotovo dok odgaja Ramiza, koji na jesen kreće u prvi razred i dvogodišnjeg Muhameda, koji odrastaju bez očeve ljubavi i oslonca.

- Violeta i ja imamo briga preko glave, valjda ne bismo nas dve trebalo da podsećamo državu na svaku obavezu koju su preuzeli. Vreme prolazi i sve više počinjemo da se pitamo da li su obećanja bila lažna - sa dozom gorčine u glasu priča Šefka.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ću te patošem

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2882
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
mob
Nokia 33-10
а шта ће то истрага допринети,да је крив министар или пилот или неисправан хеликоптер,коме то доноси задовољење  Smile

Krivi su svi ministri odbrane i finansija od 2000.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.17
mob
Samsung S8 Plus

Recimo, meni neko ukrade mobilni. Ja cu biti zadovoljan samo da znam ko je taj, nista mi vise ne treba. Tako je i u ovom slucaju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.124
mob
LG G3
Krivo je MO,sad je na MO kao instituciji da pokrene istragu ko je dalje odgovoran,ali pošto je ministar sam odgovoran od toga nema ništa.A tužilaštvo ej enmoćno jer ministar ima imunitet,a da bi se procesuiralo MO mora da se krene od ministra.

Dakle vrana vrani.oči ne vadi.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.124
Citat
Osim posete ministara Bratislava Gašića, Zlatibora Lončara i Rasima Ljajića odmah nakon pogibije i kasnije dodele ordena, niko me iz državnih službi nije zvao, nije se interesovao imam li problema, da li mi nešto treba, mogu li da pomognu.

Муж моје тетке је погинуо 1992 на ратишту. Истина, није био пилот али је био капетан у пешадији. Тетка је добила обавештење да је погинуо и добила је сахрану са почасним плотуном. Нико је није обилазио, нико се није интересовао за њене проблеме и да ли јој нешто треба, деца јој нису добила никакву стипендију, нико јој није помогао и нико јој није брзометно обезбедио посао. Само кажем...живот тече даље Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.388 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.