Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Akademija debelih" od sredine juna  (Pročitano 32892 puta)
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
O promeni u nacinu zivota i ishrane sam govorio kao o necemu sto moze (i hoce) pozitivno da utice na zdravlje. To da li je neko gojazan ili nije je licna stvar svakog subjekta. Ponavljam: gojaznost sama po sebi ne znaci da ce taj neko da ima kratak zivotni vek.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Da li neko uopste prati ovaj rijaliti?
Zanima me da li je bilo izbacivanja i koji su razlozi.

Edit:
Evo nesto sam nasla.

"Jutro na “Akademiji” je počelo konfliktom između Lidije i Snežane. Svađa je počela Lidijinom tvrdnjom da Snežana koristi lekove za smanjivanje krvnog pritiska (izbacivanje vode) kako bi što brže skinula znatan broj kilograma, te je na taj način izbegla eventualno izbacivanje sa “Akademije Debelih”. Pošto su se strasti smirile, takmičari su se pripremili za jutarnji trening, ovoga puta na Košutnjaku."

Ukoliko je ovo tacno, ko normalan koristi lekove za smanjivanje krvnog pritiska zbog skidanja kilaze?  Smile
« Poslednja izmena: 02. Jul 2012, 12:48:58 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Ocigledno - ne

A juce je bilo finale EP, tako da sigurno niko nije gledao izbacivanje... Izbacene su Anita i Zivka...

Nego, ovo je izgleda neka Farma sa bucama Smiley

Od 10... minuta...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Apple 15
Političarka u Akademiji debelih!
POLITIKA, 06:00, 03.07.2012.6 komentara

Ivana Jolović, treća na listi Dinkićeve stranke za Skupštinu opštine Valjevo, u pauzi topi salo u rijalitiju na Pinku

BEOGRAD - Juri struk i milion dinara.
Ivana Jolović, odbornik s liste URS u skupštini Opštine Valjevo, učesnica je novog rijaliti programa na televiziji Pink - „Akademija debelih“. Šou u kome se 24 takmičara bori za milion dinara - onaj ko najviše bude izgubio na kilaži odnosi pobedu - trajaće tri meseca, a s učesnicima će raditi timovi nutricionista, trenera, i sve to pod nadzorom lekara. U URS kažu da je Ivana odbornica Narodne partije, ali da, bez obzira na novonastale okolnosti s Majom Gojković, nastavlja da radi u okviru URS.

- Ivana se ceo život bori s viškom kilograma. Ipak, ona je juče bila na sednici Skupštine opštine, dovezli su je ljudi iz produkcije, dopratili je, a posle sednice je vratili. I u petak će doći na sednicu jer je sve unapred dogovorila s produkcijom - kažu u URS.

Nosilac liste URS u Valjevu Voja Jovanović kaže da ga je Ivana nekoliko dana pred ulazak u rijaliti obavestila o svojoj nameri.

- Ona je odlučila da uđe u taj šou da bi skinula kilažu, a tu je, verujem, i zbog para. Ivana je mlada, ima oko 30 godina i oko 100 kilograma - kaže Jovanović.

Ipak, on pomenuti rijaliti ne gleda i nije mu prijatno što je Jolovićeva ušla u „Akademiju debelih“.

- Nije mi prijatno, ali poštujem svačiju volju - dodao je Jovanović. Na pitanje da li je smršala otkako je u šouu, on kaže:
- Nisam primetio, da budem iskren. Nisam ni obraćao pažnju.

(K. B.)

Dečko je tera da smrša

U svojoj prijavi Ivana je navela da je menadžer u diskoteci i da je njen problem s gojaznošću uznapredovao kada je, pre otprilike pet godina, ostavila cigarete. Kako je rekla, najveći motiv joj je sestra, zbog koje se i prijavila za „Akademiju“, i želja njenog momka da ima zgodnu i lepu devojku, a ne samo lepu.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Nokia 
Pitam se sta ljude tera da budu toliko debeli? ...
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Apple 15
Nesrecni su. A kada su udebljaju.. jos vise su nesrecni... i onda se jos vise udebljaju ... i budu jos vise neserecni... i tako....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Nokia 
Pitam se sta ljude tera da budu toliko debeli? ...
Nesrecni su. A kada su udebljaju.. jos vise su nesrecni... i onda se jos vise udebljaju ... i budu jos vise neserecni... i tako....
Ne razumesh , nisu samo debeli ljudi nesrecni al sta vodi te debele ljude da dozvole sebi takvu transformaciju tela?
Grah je jesti toliko.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Apple 15
Razumem... ali u velikom broju slucajeva je nesreca u pitanju... nezadovoljstvo.. kompleksi... i onda upadnes u vrzino kolo... i jedes sve vise i vise.. i sve si nesrecniji i nesrecniji...

Mene je zanimalo koji su razlozi zasto ove zene zele da smrsaju... sve do jedna je rekla - da izgledam lepse i da mogu da nosim normalnu odecu... a jedan od nacina za lecenje nezadovoljstva zbog viska kilograma i nemogucnosti da budu zgodne i nose normalnu odecu je hrana... jer u jednom momentu krenes da razmisljas u fazonu "kakve veze ima ako pojedem jos ovu kesicu cipsa, kao da ce se videti jer imam vec ovoliko kg"...
A najvece zavaravanje je - meni nije vazno kako izgledam, ko  me voli.. taj me voli... ostali neka skrenu pogled...

Ne pricam bezveze... prosla sam i sama kroz sve to... i dalje prolazim Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Nokia 
Razumem... ali u velikom broju slucajeva je nesreca u pitanju... nezadovoljstvo.. kompleksi... i onda upadnes u vrzino kolo... i jedes sve vise i vise.. i sve si nesrecniji i nesrecniji...

Mene je zanimalo koji su razlozi zasto ove zene zele da smrsaju... sve do jedna je rekla - da izgledam lepse i da mogu da nosim normalnu odecu... a jedan od nacina za lecenje nezadovoljstva zbog viska kilograma i nemogucnosti da budu zgodne i nose normalnu odecu je hrana... jer u jednom momentu krenes da razmisljas u fazonu "kakve veze ima ako pojedem jos ovu kesicu cipsa, kao da ce se videti jer imam vec ovoliko kg"...
A najvece zavaravanje je - meni nije vazno kako izgledam, ko  me voli.. taj me voli... ostali neka skrenu pogled...

Ne pricam bezveze... prosla sam i sama kroz sve to... i dalje prolazim Smiley
Ok , onda mi reci zashto ,tj.odakle je proslo svo to tvoje ne zadovoljstvo?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Apple 15
Kod mene... kada nisam uspela da ispunim neka ocekivanja, kako sopstvena, tako i ljudi oko sebe... losa veza... neizvesna buducnost... nelagodnost u sopstvenoj kozi... i tako...

Sticajem okolnosti sam morala da se druzim u "cekaonici" sa zenama koje su dolazile kod istog nutricioniste... uglavnom je nezadovoljstvo sopstvenim zivotom... tacnije... iskljucivo je nezadovoljstvo sopstvenim zivotom i sve se svodi na relaciji - ljubav, porodica, posao...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.