Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Akademija debelih" od sredine juna  (Pročitano 32865 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Nokia 

a debili koji ulaze u kucu i jedu tortu i kolace.. pa iskreno ne znam zasto ih nisu izbacili iz takmicenja momentalno  Smile

Apsolutno. goveda trroše vrijeme i prostor nekom ko bi to ozbiljnije i  savjesnije odradio
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Ako bi u svoj zivot ubacili minimalnu dozu fizicke aktivnosti ne bi imali problema sa kolenima (ni zglobovima). Ti ljudi jednostavno zele da pobegnu od osude kojoj su izlozeni u svom svakodnevnom zivotu. 99% njih pokusava da smrsa iz estetskih razloga. Zdravlje je samo izgovor, buduci da mogu da budu i debeli i zdravi uz jako malo promene u stilu zivota.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Nokia zvrr

a debili koji ulaze u kucu i jedu tortu i kolace.. pa iskreno ne znam zasto ih nisu izbacili iz takmicenja momentalno  Smile

Apsolutno. goveda trroše vrijeme i prostor nekom ko bi to ozbiljnije i  savjesnije odradio

Pa osobi koja ima ozbiljnu namjeru da smrša nije potrebno da se reklamira pred pučanstvom. Smile

Citat
e sad, da mi je zao nekih od njih.. zao mi jbg, npr onaj matori taksita, obzirom koliko je zut, ne znam koliko mu je jos vremena ostalo.. taj ako ne otegne papke negde na nekoj traci za trcanje.. jezivo  

Ma pomisli samo na rejting u tom slučaju. Smile Smile

Ako bi u svoj zivot ubacili minimalnu dozu fizicke aktivnosti ne bi imali problema sa kolenima (ni zglobovima). Ti ljudi jednostavno zele da pobegnu od osude kojoj su izlozeni u svom svakodnevnom zivotu. 99% njih pokusava da smrsa iz estetskih razloga. Zdravlje je samo izgovor, buduci da mogu da budu i debeli i zdravi uz jako malo promene u stilu zivota.

Dakle, moguće je da neko ima 150 kg a od toga 90% masnoće i da bude zdrav?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Da, uz odredjenu dozu fizicke aktivnosti i to je moguce. Gubitak telesne mase ce cesto biti posledica promene u ishrani i navikama, ali to ne treba da bude u fokusu. Izostanak svakodnevne osude bi pomogao njihovom mentalnom zdravlju, tako da je ipak moguce uraditi nesto da njihov zivot bude bolji.
« Poslednja izmena: 29. Jun 2012, 15:27:55 od Skiner_X »
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Nokia zvrr
Ne znam kakvu to fizičku aktivnost tako gojazna osoba može da praktikuje-pasijans, šah?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Setnja do prve bandere. Setnja do druge bandere. Setnja do trce bandere. ... Setnja do trafostanice. ... Setnja do dalekovoda.
Ustaliti rezim koji im odgovara i to je to. Sto se ishrane tice, iznenadjuje me koliko ljudi blagog pojma nema o kuvanju.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Citat
Jedan od najtezih, a valjda je i najmladji, je ispricao da jednom jede (sto naravno nije dobro, ali nije ni smak sveta) i da tada pojede npr. pola vekne hleba, dva batka, pire i ciniju salate. To kao obrok koji je za ceo dan je nista. ..

300g hleba - 800 kcal (ali mora biti da jede više od pola, jer debeli ljudi obično mogu da smažu ceo lebac u obroku)

2 pržena bataka ~ 300g mesa natopljenog u ulju - najmanje 600 kcal, ali pitaj boga koliko stvarno ima, ako on u batak podrazumeva i butku, onda to ide i do 1000.

pire - 100g ima od 80 -120 kcal, u jednoj porciji može biti i do pola kg, dakle 500 kcal

salata - znam kakve salate vole gurmani, malo povrća i puno sireva i preliva, par kašika ulja... kalorijska bomba

Dakle, on samo u jednom obroku unese 2000 kcal, a nema šanse da jede samo jednom dnevno, tj. da ne zakači još neki slatkiš ili grickalicu sa strane. Možda bi sa ovoliko kalorija bilo moguće izgubiti nekoliko kg, ali samo pod uslovom da se bude fizički aktivan. Nakon nekog vremena, oragnizam počinje da se brani i tu više nikakvo smanjenje kalorija ne vredi, samo može biti kontraproduktivno. Takođe, debeli ljudi funkcionišu po principu: držao sam dijetu tokom 5 dana, daj za vikend da malo nagradim sebe zbog toga... i nagrade se tako što vrate sve.

Debeli ljudi nemaju toliki problem sa debljinom i sa time kako ih gleda okolina, koliko sa činjenicom da lažu o tome koliko jedu, tj. ogromna većina njih. Bila je skoro jedna emisija u kojoj su pratili koliko debeli ljudi jedu i koliko oni misle da jedu, tako što su zapisivali sve što jedu, kao i broj kalorija. Ispostavilo se da gotovo svi potcenjuju količinu hrane koju unesu za bar 30%.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Nokia zvrr
Možda nije iznenađujuće ako kažem da te gojazne osobe često ne mogu da šetaju ni toliko? Smile Ono, bolni zglobovi, kičma, slabo srce i sl.

Pa i nekome od njih ''odgovara'' takav režim-prejedanje, seditaran način života. Što ne znači da ako mu odgovara to, da mu isto i koristi.

Citat
Sto se ishrane tice, iznenadjuje me koliko ljudi blagog pojma nema o kuvanju.

To da. Smile

Jako mi je zanimljivo kako i koliko su ljudi spremni na razotkrivanje pred javnošću samo da bi imali mogućnost da nešto zarade.

Debeli ljudi nemaju toliki problem sa debljinom i sa time kako ih gleda okolina, koliko sa činjenicom da lažu o tome koliko jedu, tj. ogromna većina njih. Bila je skoro jedna emisija u kojoj su pratili koliko debeli ljudi jedu i koliko oni misle da jedu, tako što su zapisivali sve što jedu, kao i broj kalorija. Ispostavilo se da gotovo svi potcenjuju količinu hrane koju unesu za bar 30%.

Upravo to. Moja majka jeste gojazna, iako srećom nije ekstreman slučaj kao takmičari u programu. Ipak, mislim da ni sama ne uviđa da jede znatno više od količine koju priznaje da konzumira, naročito između obroka. Smile
« Poslednja izmena: 29. Jun 2012, 15:45:40 od slavko_pg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Apple 15
Ovaj debil je pao u nesvest jer je pojeo samo jednu papriku... jer mu se nista drugo nije dopalo...
Pa, sreco... ko te *ebe u tom slucaju...  Smile

Doduse, greska je sto nemaju profi kuvara i jos tetkicu koja im stoji nad glavom i lupa packe ako ne pociste tanjir...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
Citat
Debeli ljudi nemaju toliki problem sa debljinom i sa time kako ih gleda okolina, koliko sa činjenicom da lažu o tome koliko jedu, tj. ogromna većina njih.

Zasto bi nekog uopste insteresovalo koliko neko jede?  Smile
I da, debeli ljudi imaju najvise problema sa reakcijom okoline na njihovu gojaznost. Ocigledno ne poznajes nikoga ko je gojazan.
Svako je odgovoran za svoj zivot i ljudima ne treba pricati sta da rade. Ako pokazu zelju da zive zdravije onda im treba staviti do znanja da je promena nacina zivota jedini nacin za to, a ne izsiljeno gubljenje mase radi gubljenja mase. Nezdrav zivot narusava zdravlje, a ne gojaznost sama po sebi (iako je gojaznost posledica nezdravog nacina zivota, sama po sebi nije toliko opasna po subjekta koliko nezdrav nacin zivota), tako da covek moze da bude gojazan, a da to ne utice negativno na njegovo zdravlje, kao sto neko ko citav zivot gaji "savrsenu" liniju moze da rikne mlad zbog nezdravog nacina zivota. Ljudi su, naravno, preizhitreni u donosenju osude i neke stvari im je nemoguce dokazati.

« Poslednja izmena: 29. Jun 2012, 15:52:51 od Skiner_X »
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.