Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Oceni me ~ Predstavite svoj rad

Dobrodosli, ovo je forum u kome mozete postaviti neki svoj rad ako zelite cuti misljenje o njemu.

Napomena: Ovo nije ni forum za reklamiranje, ni za vrbovanje korisnika za svoje sajtove, ni za hvaljenje svega sto se predstavi, ovo je forum na kome mozete dobiti iz nekoliko misljenja koja cete cuti sliku o onome sto ste napravili i eventualno neki savet!

Svaka tema sa sadrzajem koji se kosi sa ovim jednostavnim pravilima bice prvo cenzurisana, a zatim, ako dodje do problema i obrisana.

Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ajde sada... al' iskreno ;) www.dosijex.tk (novo)  (Pročitano 4381 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 326
Najiskrenije, ne znam sta drugo da kazem sem da mnoooogo ke*jaš, ali mnogo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Najiskrenije... od tog posla moja cela porodica zivi na mojim ledjima vec 3-4 godine, prvi home page postavio 1997 sam kad 95% danasnjih webmastera nije znalo ni da internet postoji.
Dosla si postavila pitanje vezano za sajt i svaki komentar koji ti je upucen nisi uzela u obzir.
Ti ces da me vredjas? Pa to i smesno zvuci  Smile
Ako ti se svidja ovde svidja ti se, ako hoces prihvati komentare, ako neces nemoj, al nemoj mi negativno uticati na auru u rane jutarnje sate, mogu mnogo zajeban da budem posle ceo dan, a to nije dobro Smiley
As I said ako hoces poslusaj ako neces ne moras, ali ispostuj... to ako neces da ispostujes vreme i trud ljudi... vrata su ti ovde :

Daleko od toga da je sajt uradjen "bruka , sramota , jad i cemer" , ali neke sitnice moraju da se srede jer ovako kako je ne radi na svim masinama... dakle ne pricam o tome sto bih ja sadrzaj verovatno potpuno drugacije rasporedio... ubacio neki blog sistem umesto da se jebem sa svime ovime , posto je to pretty much sve sto i treba da se uradi... news i jos par strana... primer Lilit's blog - http://www.geekchix.org/blog/... takvih stvari ima kako da se instaliraju na svom hostu, tako i vec pre instaliranih na drugim hostovima, vrlo su lako prilagodnjivi drugim dizajnima i sl.

p.s. Razmisljanje: Ako u svetu 37% ljudi koristi 800x600 a imamo u obziru da je otprilike 80% sveta kad su racnuari u pitanju daleko ispred nas   onda mozes misliti koji procenat ljudi kod nas koristi  Smile As far as I know u srbiji ima 400000 racunara po domacinstvima i oko 800000 po firmama, od toga oko 400000 su ispod pentium 2 i 15' i manje ... to govori pretty much sve... a maltene u svim firmama u kojima sam imao nesrecu da nesto sredjujem [ne mozete pojmiti sta su ljudi u stanju da naprave od windowsa... dobar deo njih misli da je glavni deo tastatura i da je ono kuciste samo onako tu, da tastatura i "televizor" predstavljaju kompjuter i tako] koristi i na 17' 800x600. E sad... u sustini... retardi nisu tvoja a ni moja publika... ali.... ja sam se polomio da naslovnicu bureka smanjim da nema horiznotalnog scrolla na 800x600 i da izgleda podnosljivo.. e sad... naravno.. najbolji izgled treba forsirati na 1024x768... ali cak i tu.. ako neko ima instaliran icq... a ima ih dosta... on zauzme 150pix sirine... dakle kako god okrenes mora se uraditi nesto za 800x600... standardna sirina naslovnice koja se gura na 800x600 je 770 mada moze ici do 780 ali je to knap i nije preporicljivo.
p.s.s Kako se zove plava devojka koja radi u United Nations?  Marita Covarrubias ili tako nekako, al ne znam kako tacno, i ako mere ime glumice koja je igra  

p.s.s.s Kratak tutorijal kako odraditi soluciju za problem frame-ova na search enginima [ovde].
p.s.s.s.sDodah link u opisu ovog foruma..

A sad odoh da jedem nesto  Smile pa da radim stagod korisno od ovog dana  :anger:
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 326
Izvini a koji ja to predlog nisam uzela u obzir… Jesi li prvo rekao da u naslovnici ne valja ‘arhiva’, da ne valja font I da treba nesto da se uradi… I to sam odmah promenila (tj. izbrisala, jer mi je jos neko rekao da to ne valja)… Kad smo jos kod naslovnice i fonta, na drugom forumu sam dobila primedbu po pitanju fonta ‘& Dejvid…’… trazila sam jos necije misljene o tome i nisam dobile zamerke pa to nisam promenila (jer trenutno nemam mnogo ni vremena a ni ideja), a ako je jos necije misljenje da taj font ne valja promenicu ga (mozda ne odmah, ali svakako cu raditi na tome). Ja ne znam, kad si ti rekao da ne valja ‘arhiva’ da li si mislio i na to… nisam tako shvatila… Onda 800x600… jesam li rekla da necu da promenim kako bi moglo da se vidi I na 800x600…Nisam… Rekla sam da je optimizovano za 1024x768… to bi znacilo da sam pravila za 1024x768 , jer je meni 1024x768, a iskreno I kad sam pravila nisam razmiljala o 800x600, ne zato sto mi je to tesko, ili sto necu, vec se jednostavno nisam setila... Mozda sam umesto “sta cemo… optimizovano za 1024x768” trebala da kazem “Jao sad vidim, radila sam na 1024x768, nisam se setila za 800x600, ali dobro moram to popraviti… Jao sad tu trebaju I tabele da se uskladjuju… sve moram ponovo… sto sam koji djavo radila u Front Pageu kad znam da ce biti (maker nekih) problema… Eh, sunce ti, bas sam mislila sve ce biti u redu, kad sad ovo.. sto se nisam setila ranije… ali sta cu nek bude ovako dok ne nadjem vremena da to sve popravim… sta mogu.. Mozda cu za vikend imati vremena da to sredim, (jos radna subota  Smile , blago nama)... nece valjda biti tesko, bice malo smaranja oko uskladjivanja tabela, ali dobro……………” pa bi valjda bilo jasnije… a sem ovog “sta cemo…” nigde nisam pomenula da necu menjati, a ni tu nije to znacilo… I na kraju za menije… nisam li ja tebi rekala da hocu java script (a I rekla sam ti zasto ne bih frames, mozda dobri razlozi nisu, ali to je bilo moje misljenje ili znanje, kako hoces), jesam li rekla da bih moglo I sa iframe (jer ja tako znam), jesam li pitala zna li ko gde imaju gotove skripte za menije… jesam li rekla da cu probati sa js I da se nadam da ce onda raditi… Dakle, ocito je da sam uzela I to u obzir… Jesam li pitala sta ne valjda u drugim browserima da bih znala sta da popravljam… Ja sam ovu temu I pokrenula da bih videla sta ne valja I da bih to popravila, ne zbog toga da bi mi neko rekao da je sve dobro ako nije… Evo dobila sam I na nekom drugom forumu primedbu oko podvlacenja teksta koji nije link I to sam promenila itd… I zaista mi je cilj da greske popravim, bar kako ja umem I znam… I volela bih da cujem ako neko smatra da jos nesto ne valja ili da bi moglo bolje da se uradi pa da to popravim.. jer naravno da hocu da sajt izgleda sto je bolje moguce…
Ono sto mi ovde smete jesu tvoji stavovi, ne po pitanju predloga kako sta da se uradi, vec npr. po pitanju mojih stavova, koje su potpuno pogresno procenio A vec sam pokusala da ti to pojasnim a ti opet isto…(jos ako sad sve pogresno shvatis onda dodjavola)…  I ne znam sto je toliki problem sto trazim da li neko zna nesto sto mi treba, nego moram iskljucivo da trazim na google… iskreno meni je lakes da mi neko, ko je vec to radio ili zna, kaze gde, sta I kako nego da se smaram na googleu… pa ako nema niko, boze moj, snacicu se sama…
Ako je neko stekao utisak da ne postujem njihov vreme i trud (nadam se da nije jer mi nije bio cilj), iskreno se izvinjavam, zaista sam zahvalna svima koji su dali bilo kakav predlog ili primedbu i pomogli mi da vidim sta ne valja, jer evo da nije bilo ove teme ne bih ni znala da se meniji ne vide u nekim browserima i da, izmedju ostalog, 37% ljudi ima 800x600…

P.S. Sta je blog system (ako nije problem, ako jeste snacicu se…)?... odoh na ovaj sajt I jos uvek mi nije bas jasno… inace, ja sam sajt radila po uglavnom po ulgedu na ostale fan sajtove… nisam protiv I nekih drugih ideja ako ne odskacu puno od moje pocetne…
P.S.S. Kako bi tebi bila da ti sad kazem… “Kad ti treba nesto konkretno, ati kao znas sta je to, onda lepo kucas na google i on ti kaze…”… Zove se Marita Covarrubias, a glumica je Laurie Holden. Smiley
P.S.S.S Hvala (jos jednom, nadam se da to ne znace nepostovanje)
P.S.S.S.S. gde..? Smiley Dobro, dobro, to cu naci sama…
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Hm... hebiga... kao sto rekoh... nije dobro remetiti ravnotezu mojih carka tacaka izjutra, posle sam ceo dan nadrkan Smiley neko je poremetio pa sam bio malo ..... pa.... bio sam Smiley
Sto se fonta tice... ok je ovako, mada je cinjenica da bi moglo resenje biti srecnije jer ovo vise podseca na naslovnicu za sajt neke americke sapunice nego sajt serije o paranormalnom... eksperimentisi malo... x files font verovatno imas, ako nemas imas neki slican pa probaj malo... ako hoces mogu ja da probam da uradim par verzija da ti dam ideju ovih dana... doduse pojma nemam kad jer mi je komp bio na servisu pa me nigde nije bilo... al ajd...

U sustini nije to mnogo veliki problem izmeniti na svim stranama tabele... otvoris paralelno sve strane i samo copy paste... posle malo precistis i to je to.... mada bi ti neki automatizovan sistem mnogo lepse uradio posao...

Blog... blog je automatizovan news sistem... neka vrsta online dnevnika... kad pogledas link bice ti jasnije... e sad... takvih sistema ima pun k da se skinu i lako su prilagodljivi drugim dizajnima + sto uz neke mozes naci i pluginove za foto galeriju i slicne stvari pa bi ti to u mnogome uz malo html-a moglo olaksati neke stvari. Mada... tebi bi neki php nuke ili post nuke sistem u potpunosti odradio posao... no... to je nesto sto mozes pokretati samo na pravim hosting providerima.. free hostovi netje da ti daju sve neophodno. [p.s. u linku ima ... , obrisi ih Smiley forum izrendao pogresno link]

Link sam dodao u opisu the x files foruma, mislio sam da je ova tema tamo, zato sam tako napisao....

A za ovu ribicu... trazio bih ja... al pojma nemam kako se zove devojka a slobodnog vremena imam kao prosecan japi... da su mi i njihovi prihodi bilo bi sve ok Wink

U sustini nije problem da ti neko da link direktan kad direktno nesto trazis... ali js meni... pa toga ima ko pleve... zato ti i kazem google... mada je dhtml meni bolja solucija jer oni sigurno rade pod svim browserima [barem oni pravljeni i ovim aplikacijama] dok kod js-a to ne mora biti slucaj.... zavisi kako je pisana scriptica...

Ako ne skontas sta je blog... izgooglaj malo otidji na par sajtova pa ces videti... posto je tebi i onako na naslovnoj strani kljucni deo onaj gde su vesti....

Ok za sada toliko.... rado bih ostao duze na ovoj temi, al nema se vremena, a i valjalo bi nadoknaditi propusteno i opravdati izostanak Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 326
Eksperimentisacu sa fontom (da li imam x-files  :o ), ali naravno odlazem malo, i uvek se nadje nesto vaznije... da bar bolje znam photoshop, ali dobro pomucicu se malo... ako je prob ne moj da se smaras oko toga, valjda cu se snaci...

Naravno da cu ici copy/paste ali sad moram da sve 100% proverim... Da se ne desi da opet moram 'od pocekta'...

Blog bi bio dobar za vesti... i za slike (mada nisam stavila mnogo slika pa i ne mora)... mislim da je blog na duchovny.net... ili je to php... a slicno je... A jel ima blog na srpskom  Smiley  Smile Nista onda od php-a kad ne moze na free host... mada nije meni ni problem ni ovako sa vestima, mada moram videti za blog... [jesam]

Bas zato sto ima mnogo 'js meni' tesko da nadjem pravi/najbolji, ovako... Pa onda cu verovatno uzeti dhtml... uuuu, pa jel to onda mora da bude .dhtml ? kako cu onda, pocetna strana mora da mi bude .htm ili .html ... jedino da ne stavim pocetnu, ali to ne bih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Samo cooliraj dhtml se ili poziva na fajl u nekom ekstrerom dhtml fajlu ili ubacis samo code u html.. kao za css ili js.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 326
Dhtml menu builder... 'The links on your menu items have been disabled on this DEMO version'. Smile what now?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nikad nisi "registrovala" demo program? Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 326
ne  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Gde ja zivim....
www.astalavista.box.sk potrazis lepo crack ili serial zavisi sta trazi i to primenis
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.