Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Oceni me ~ Predstavite svoj rad

Dobrodosli, ovo je forum u kome mozete postaviti neki svoj rad ako zelite cuti misljenje o njemu.

Napomena: Ovo nije ni forum za reklamiranje, ni za vrbovanje korisnika za svoje sajtove, ni za hvaljenje svega sto se predstavi, ovo je forum na kome mozete dobiti iz nekoliko misljenja koja cete cuti sliku o onome sto ste napravili i eventualno neki savet!

Svaka tema sa sadrzajem koji se kosi sa ovim jednostavnim pravilima bice prvo cenzurisana, a zatim, ako dodje do problema i obrisana.

Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ajde sada... al' iskreno ;) www.dosijex.tk (novo)  (Pročitano 4379 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
Citat: TrustNo1

Ne razumem, sta je mnogo...?

Razvučen brate .. a nema nešto podataka u sredini koji bi popunili prostor ..
potrebno mi je skoro 2x sadašnje rezolucije ..
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
To mozilla tako parsira.. nije razvuceno u operi ili ie... to sto je skroz do kraja... e to je sredina Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 326
Citat: SerbianFighter

Citat
p.s.s.s. sta cemo.... optimizovano za 1024x768 i vise

Sta ce te?
Smanjite onaj header i onako je preveliki i zauzima previse sirok prostor i regulisite tabele da budu varijabilne u zavisnosti od sirine.

Znam sta bismo (ustvari sta bih)... ali je pravljen za 1024x768...

Citat

Zasto ne frames? Ili i frame negde? Ako znas kako da ga koristis i imas ok plan to moze da izgleda perverzno dobro.

To da moze dobro da izgleda nema dileme... mozda bi negde mogao da se turi iframe, ali malo mi nesigurno zbog tih padajucih menija....

Citat
Ako menu radi ili ima linkove ili nesto, ni meni ne radi koristim najnoviju operu, a ako u njoj nesto ne radi znaci da je vrlo neslavno napisano. U mozili nisam terao, al sad cu pa da vidimo o cem nas prijatelj svitac prica.

AU!
Leb ti jebem!
Auu!
Da prostite... ko je radio html za onaj deo di su vesti... jebe oca....

i got the piont... nije ni cudo kad je radjeno za jedan dan... al izgleda dobro u IE Smiley Sta konkretno sa vestima... to je bilo copy/paste pa samo malo doterivano...

Moze malo opsirnije sta nije u redu u ostalim browserima... (k'o da ne znam kakav ce biti odgovor  )... i ajde imate li neke malo konstruktivnije predloge...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Instaliraj mozillu pa ces videti kako da ti opisemo.. razvuceno je , deformisano.
Sto se i frame-a i menija tice... o cem ti pricas? Smiley a? Smiley
Sto se tice headera... znam velika je filozofija pomeriti slova malo ili resizeovati sve na neku sirinu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 326
Citat

Sto se i frame-a i menija tice... o cem ti pricas?  a?  

Ne razumem sta ne razumes.... Jesi video u IE? Kad predjes preko ono POCETAK, DOSIJE X.... ispod se pojavi podmeni (iliti padajuci)... E pa moglo bi da se stavi iframe, ali jos ne znam kako da ga napravim zbog tog padajuceg menija... ustvari sad mozda znam... a frames nisam htela jer kad ti na pretrazivacu nadje stranicu otvori je bez dela sa menijima... ali tu  moze iframe... to cu probati...... Ko razume shvatice... Smile
Zna li neko strucan gde mogu da se nadju gotove java script-e za padajuce menije...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Postoji vrlo jednostavna scripta koja ne dozvoljava da se otvori samo frame, vec otvara ceo frame set.
A iframe nikakve veze nema sa floating menijima, nisam gledao iz IE niti cu, ako pravis sajt pravi ga da radi na svim platformama jer stavovima koje guras mnogo ljudi po definiciji rasterujes... ako izbacis 37% za 800x600 oko 15ak posto koji koriste mozillu , operu , netscape i sl dobijes da tebi vise od 50% poseta odmah zatvara prozor... cemu onda sajt....
Mozda su bolja varijanta dhtml meniji ili flash.. kad mi nesto treba uglavnom na google trazim, a za pocetak ima ok kolekcija svega i solidan dhtml menu builder na www.bujrum.net ... a tamo u javacafe-u ima i povelika kolekcija dokumentovanih java scriptica.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 326
Ovako... nisam ti rekla da otvoris u IE vec samo pitam, da znam dali mozes da vidis podmenije ili ne (jer mi nije bilo jasno sta ti nije bilo jasno, jel tako)... Naravno da hocu da se sajt vidi na svim platformama, jok sad meni je drago sto se ne vidi... "stavovima koje guras..."... MOLIM TE Smile ! Google, stvarno?!? Sta je Google?!! :x
Hvala na linku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
www.navsurf.com .. program acemenu creator 2.8+
meniji su kompatibilni sa ie 5.0+ .. opera 7.0+ ..
na sajtu ima još par programčića i nekih džidžabidža ..
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 326
Citat: SVITAC
www.navsurf.com .. program acemenu creator 2.8+
meniji su kompatibilni sa ie 5.0+ .. opera 7.0+ ..
na sajtu ima još par programčića i nekih džidžabidža ..

Hvala  Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Meniji na sajtu nisu kompatiblni sa operom 7.23 a ona je poslednja full koja je izasla.
Meni se vidi, tj vidi se gornja linija ona, ali nema nikakvog efekta kad kliknes ili rolover. Dakle ne radi.

Nemoj mi slati takve smajlije, iritira.
Kad ti treba nesto konkretno, ati kao znas sta je to, onda lepo kucas na google i on ti kaze sta treba.

E sad sto se mi sa pojomvima gadjamo ko neki sa padezima to je druga stvar.

O kom stavu pricam? Pricam o stavu:
Presiroka ti naslovnica
Ah sta cu joj ja....

Ne radi ti meni
He.. jebiga....

Ako ti uopste i treba meni te vrste uzmi neki koji sigurno radi na svim browserima, recimo ako izuzmemo online resurse sa web baziranim alarima
DHTML Menu Studio - http://www.xtreeme.com/
WebMenu™ Studio - http://www.coalesys.com/
Xara Menu Maker - http://www.xara.com/products/menumaker/
I naravno najrasireniji:
DHTML menu builder - http://software.xfx.net/utilities/dmbuilder/
Ovi programi rade sigurno menije koji rade pod svim windows browserima, a ako nesto radi pod win mozillom radice i pod linux mozillom
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.