Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 00:39:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Aion  (Pročitano 27764 puta)
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Prakticno moras opasno da oznojis bulju da bi ti se sama igra svidela. Ako nista, nema bagova... Planiram danas da joj posvetim dan pa cu veceras da postujem par slika
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung ZM60
ako moras da se muchis da bi ti se igra svidela onda nije to to Smile
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.9
mob
Nokia Neka stara nokia
ma pustite wow,nego postuj ti te skrinove
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Benq 
Zavisi od ukusa ,ocigledno je wow igrica koja odgovara ukusu vecine ljud(ne mom ne podnosim je ,igrao do 40 lvla i batalio,onakvu grafiku gledam dok igram dotu(warcraft III)pa spustim kameru da vidim heroja izbliza).Aion je vrijedan paznje iz vise razloga:
1.Proizvodjac je NCsoft ,koji je napravio jos 2 svjetski poznate i dosta igrane igre:Lineage 2 i Guild wars(oni koji su igrali primjetice da ove igre su prednjacile grafikom u odnosu na ostale mmorpgove nastale u isto vrijeme i neko vrijeme nakon)NCsoft se odlikovao time sto je pravio igre lijepe za oko i sa malim sistemskim zahtjevima,cime je bila dostupna svima.
2.Igra je nastala nekoliko godina nakon wow-a pa je logicno da su uzeli nesto i od svojih prijedjasnjih igrica,ali i od konkurenata,jer su imali mogucnost da uce od drugih i da vide sto ih cini boljim.
3.Osim sto je uvedeno dosta stvari iz ostalih igara,uveden je sistem letjenja i pvpa u vazduhu(iako ne kontam bas kako ce ovo funkcionisat) ali bi trebalo da bude jedna od stvari koja ce bar malo zaintrigirat ljude.
4.Grafika je prelijepa,a kao sto sam i naveo u prvom postu nista iznenadjujuce ,takodje i nije zahtjevna previse

Pentium 4 2.8GHz, AMD Athlon 2800
1 GB RAM
GeForce 6600, Radeon X1550
Hard Drive 30GB
DirectX 9.0c(2008,6)

Ovo za danasnje prilike nije puno.

5.Posto sam primjetio da je usporedjujete sa AoC,ja iskreno nikad u toj igri nisam vidio nesto dobro,jer mi je vise licila na neku od avantura nego neki mmorpg...nedostatak maste najkrace recheno(mozda grijesim posto sam samo nekoliko videa gameplaya odgledao,nisam igrao)

6.Ovaj razlog je neko vec napisao:Wow se igra oko 5 godina,i ljudima dosadi.Ova igra mozda nece poci na vrh odma,ali svako ko odluci da se makne sa wowa i igra nesto drugo,mislim da ce ovo biti prvo na sta ce poci.
IP sačuvana
social share
It's only once we have lost everything that we are free to do anything
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Benq 
Eh da zaboravih.Ja sam igrao neki piratski aion server nesto kao beta,posto je bilo vrlo tesko upast u closed beta.Mogao sam samo da trcim okolo,tako da sve sto sam mogao vidjeti je kretanje i grafika,ali evo misljenja od ljudi koji su igrali beta
http://www.aionsource.com/forum/introductions/188-what-attracted-you-aion.html
IP sačuvana
social share
It's only once we have lost everything that we are free to do anything
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49629
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
Још за графику треба истаћи да је покреће невјероватни "CryEngine".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung ZM60
Zavisi od ukusa ,ocigledno je wow igrica koja odgovara ukusu vecine ljud(ne mom ne podnosim je ,igrao do 40 lvla i batalio,onakvu grafiku gledam dok igram dotu(warcraft III)pa spustim kameru da vidim heroja izbliza).Aion je vrijedan paznje iz vise razloga:
1.Proizvodjac je NCsoft ,koji je napravio jos 2 svjetski poznate i dosta igrane igre:Lineage 2 i Guild wars(oni koji su igrali primjetice da ove igre su prednjacile grafikom u odnosu na ostale mmorpgove nastale u isto vrijeme i neko vrijeme nakon)NCsoft se odlikovao time sto je pravio igre lijepe za oko i sa malim sistemskim zahtjevima,cime je bila dostupna svima.
2.Igra je nastala nekoliko godina nakon wow-a pa je logicno da su uzeli nesto i od svojih prijedjasnjih igrica,ali i od konkurenata,jer su imali mogucnost da uce od drugih i da vide sto ih cini boljim.
3.Osim sto je uvedeno dosta stvari iz ostalih igara,uveden je sistem letjenja i pvpa u vazduhu(iako ne kontam bas kako ce ovo funkcionisat) ali bi trebalo da bude jedna od stvari koja ce bar malo zaintrigirat ljude.
4.Grafika je prelijepa,a kao sto sam i naveo u prvom postu nista iznenadjujuce ,takodje i nije zahtjevna previse

Pentium 4 2.8GHz, AMD Athlon 2800
1 GB RAM
GeForce 6600, Radeon X1550
Hard Drive 30GB
DirectX 9.0c(2008,6)

Ovo za danasnje prilike nije puno.

5.Posto sam primjetio da je usporedjujete sa AoC,ja iskreno nikad u toj igri nisam vidio nesto dobro,jer mi je vise licila na neku od avantura nego neki mmorpg...nedostatak maste najkrace recheno(mozda grijesim posto sam samo nekoliko videa gameplaya odgledao,nisam igrao)

6.Ovaj razlog je neko vec napisao:Wow se igra oko 5 godina,i ljudima dosadi.Ova igra mozda nece poci na vrh odma,ali svako ko odluci da se makne sa wowa i igra nesto drugo,mislim da ce ovo biti prvo na sta ce poci.

1. slazem se da jesi igrane...@ grafika to je samo dokaz da ljudima nije presudna lepota okolisha. wow je sistemski manje ili jednako zahtevan kao te igre ...bar je bio u to vreme ...
2.Blizzar je najveci lopov ... on zna kako da krade... imale  su i druge igre tu prednos i pa nista ...
3.Videcemo.
4. isto kao i 1.
5. Gresis ... najveca greska je to sto je  izbachen prerano ...preeeevishe bugova ...
6.da ...smorice ih wow ..kupice ovo ...i onda ceo acc sa 20-45 lvl likom trejdovati za game card za wow ....

jednostavno tako ide ....face it ...
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.25
Ehm ajd i ja posle 100 godina da okačim nešo na ovom forumu:

Porediti aion i wow je isto kao porediti džip i sportski kabriolet! Prosto neko više voli ovo, neko više voli ono! Dakle, odmah da razbijem zabludu, osim što su obe mmorpg video igre u fantasy svetu i što koriste manje vise standardni UI kao i većina mmorpg igara, malo šta imaju zajedničko! Osecaj igre jednostavno nije ni izbliza isti!

Moje mišljenje:
1. WoW je igra out of date 100%! Ništa novo posle BCa nisu uveli, samo su pravili sranje za sranjem smanjujući izazov igranja, i praveći igru za domaćice! Doduše wow i nije original, da se razumemo, Koreja i Japan su razvijali mmorpg igre od 1997e, a ni za Američko i Evropsko tržište nije novina, wow je samo upeglao ono što je već postojalo(razdvojeno) u jednu superiornu celinu! Te davne 2004-te WoW je izašao kao igra prepuna izazova gde se za level i gear trebalo muški potruditi, gde je trebalo naučiti igru debelo pre no što se upustiš u neki žešći pvp! Danas je wow igra za retarde, ali bukvano, toliko su je usrali da nema de dalje, level cap sa pola mozga, pvp bez i malo truda, banovanje ljudi zbog koje kakvih gluposti(elem banuju se ljudi koji tobože smetaju jadnicima u pvp "zonama", jer ih PKaju) itd. WoW je izgubio sve ono što je predstavljao od bete do BCa! Inače da istina je, ja sam jedan od ljudi koji je napustio wow kad sam treći put popio 20 dana banna jer sam, kuku majko, PKao KoS gildu, šatro grief, e kad sam to čuo od GMa, bilo je dosta. Nije me više zanimala igra za jadne mamine maze koji hoće u pvp a da ne budu napadani. Inače nisam jedini primer, ima ih ihaj. Ehm, recimo da moj Sorcerer u Aionu ima mnogo zajeban pvp skor i da me niko nije ni opomenuo do sada!

Aion je novost, igra ništa manje niti više bagovita kao wow u startu, nema "izmišljene tople vode" koju su mnogi očekivali. Igra je opravdala sva moja očekivanja, valjda sam jedan od retkih ljudi koji je očekivao ono što Aion zaista jeste. Aion je, slično kao i wow, upeglao mnogo stvari koje su vec osmišljene, u jednu kompaktnu celinu! Igra je apsolutni izazov, kao što wow beše 2004-te, s tim što su grafika i animacija apsolutni vrh mmorpg igara. Igrivost je nesto drugačija od standardne. Čudo jedno je samo što je NCSoft konačno izbacio grind-free igru. I ako ima mnogo kenjara koji mlate po official forumima kako moraju da grindaju, mogu bar do sad da kažem da nije istina! Ja sam lvl34 bez i jednog sata grinda, jedino sam morao da nafarmam nekih 5-6 "izbljuvaka" koji su mi falili za potion. Problem je što, do skorašnji wow igrači nisu očekivali ovoliki izazov u igri, misilili su da će sve biti jednostavno i glatko kao u wow-u danas, no dobili su prcu u vidu kompleksne igre koju treba proučiti, izučiti i uvežbati. Upravo najveća novina u svetu mmorpg igara je PvPvE sistem koji NCSoft fura još od GW-a, u Aionu je ispeglan još lepše nego u GW. Šta je PvPvE? Kratko rečeno, leveluješ i dobijaš exp i od pvp-a.

2. Neko pomenu end-game, kakav bre end game? Koji retard bi hteo igru koja ima pve i pvp kraj definitivno određen prilikom lansiranja? Za sada postoji lvl cap na 50, to je pve cap za sada, pvp end ne postoji, dev team je već pomenuo još sadržaja za pvp do kraja godine! Jedan od razloga moje favorizacije NCa u odnosu na Blizz je upravo ispravno shvatanje brutalnog masovnog pvp-a. Nema kraja pvp-u, to je poenta NCSoft igara.

3. U kratko, Aion je mešavina L2-GW(sa mnogo više sadržaja, izazovnijim i težim pvp-om, lepšom grafikom i bez grinda), kratko rečeno. Malo šta ima vezano za WoW, kao što rekoh.

4. Balans! Uh, ovo je zajebato pitanje, 1v1 pvp skoro da ne postoji, ne postoji apsolutno dominantna klasa, odprilike reko bih da stvari idu ovako. lvl1-15 Chanter i Cleric su OP, lvl15-25 Assasin i Ranger, lvl25-40 Ranger i Sorcerer, lvl40+ Sorcerer, Chanter, Templar, Gladiator, Ranger su podjednaki, ali ne preterano izraženo, svih osam klasa imaju pvp balans pomeren za eventualno 10%! U ovoj igri pvp mora da se trenira, ni jedan guide ne mož da te nauči pvp-u ovde, sve ide na osećaj! Nema mnogo solo pvp-a, što me je maksimalno prijantno iznenadilo, skoro cela igra je bazirana na team i mass pvp-u, voice chat je 100% neophodan u pvp zonama. Ovo doduše kolje templare i stun based klase, jer sorcereri i rangeri kupe najviše Abyss poena u mid to large scale pvp-u.

5. Hmmm neko reče wow najbolji? Ehem neko drugi 10.11 miliona igrača? Od kad su ti podaci pošto u aziji wow već spaja servere zbog nedostatka populacije?
Naravno, da wow neće pasti preko noći, to je sumanuto očekivati za igru koja je predstavlja sam vrh mmorpg sveta(i to samo po broju igrača) poslednjih 5 godina. Ali i Blizzard je objavio ogroman pad u prihodima u poslednjih 6 meseci, svemu dodje kraj kad tad, pa i wow-u će. Da li će Aion sam srušiti wow? Koga briga i nije bitno, neka svako igra šta mu volja. Ali da kada wow padne, a već pada ohoho, Aion stoji iznad svih ostalih za sada kao naslednik prestola. Vreme će pokazati šta, gde i kako. Neka svako igra šta mu volja.

Ovaj post sam napravio kao neko ko je igrao jednu i trenutno igra drugu, tj. kao neko ko može da napravi iole poređenje između ove dve igre. I pri tom neko ko je zaista uživao u starom WoW-u, i sada uživa u Aionu!

Kome se ne sviđa Aion, ima temu za world of w-crybaby-ft, pa nek ide tamo, ne mora ovde da troluje, ovo je tema za Aion!

PS. Ako bilo ko ima neko pitanje u vezi Aiona, nek ne okleva!

Edit:
6. Što se konfiguracije tiče, igra nije previše zahtevna. Meni radi odlično na midd podešavanjima, sa DualCore AMD Athlon64, ATI X1650(256MB), 2GB RAMa, na Windows XP SP2, i sa netom od 512/128, u stvari net mi je brži, ali toliko ostavljam slobodnog bandwidtha za mmorpg igre. Elem ova konfiguracija je manje više jeftinija od 400 evra(računajući i monitor i prateće detalje)!

7. Aion se može plaćati i po satima i mesečno. Neka procena je da ako igraš 1 sat dnevno možeš da teraš Aion 6 meseci za 18 evra. Ovaj tip pretplate je uveden za igrače koji imaju period pun obaveza a žele po malo dnevno da daju sebi dozu Aiona i ne moraju da plate punu mesečnu pretplatu. Inače trenutno 7-11 u Americi kreće sa prodajom tromesečnih i šestomesečnih kartica za Aion sa extra cenama, ako se ne varam 3 meseca 40 dolara, 6 meseci 70 dolara, ali downside je to što će u prodaji biti samo offline, pa ljudi iz evrope neće moći da ih naruče ni preko neta. Doduše iste će u evropu stići tek za jedno 3 meseca.
« Poslednja izmena: 13. Okt 2009, 01:49:16 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia N79
Ljudi ko mi moze reci kako da upalim acc na aionu... Napravio sam acc na jednom serveru
i ne znam kako da stavim da palim taj server...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple iPhone 4
Par puta sam dolazio u iskušenje da probam ovu igru ali nemogu!
Nemogu preći preko užasno glupe (barem meni) animacije fajta i ružnih zvukova prilikom borbe, kao u lošim i jadnim japanskim  dječijim crtanim filmovima  Smile
Ne kažem da igra nema sve ostalo dobro, grafiku, pvp, pve itd...
Da nije ovoga što sam naveo, probao bi je...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 00:39:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.