Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 23:29:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ahhhh ta ljubav :D  (Pročitano 2928 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
jeste...ako ih klepi murija..na nekom jebalistu... ona ce zavrsiti na robiji,,,a on na psihijatriji...i kod socijalnog radnika... Smile

vidis ba da je pervertit..bjezi od nje...navucice te negdje u sumarak..i iz njega ce iskocoiti sedam osam pedera sa veeelikim cunama Smile  i onda ce da te kituju..tj. zlostavljaju... Smile

tako druze mali  mozes da nadrljas...posebno nikad nemoju da ides nigdje
sa curama koje ne poznajes..koje su znatno starije od tebe..
6 godina nije puno kad ti imas 22 a ona 28...ali sad je i te kako puno...

tebi ba ni zicako sa vicagla nije spala..a oces da kitujes tetu od 22 godine... Smile nije to ljepo od tebe...
kituj svoje vrsnjakinje... Smile i cekaj da porastes... Smile a i vidis da je poremecena cim oce da se je** s djecom... Smile

otidji u mup i potrazi odjel za sexualne delikte..i prijavi je....da je registruju u odjel za pedofile... Smile
« Poslednja izmena: 05. Avg 2013, 14:18:20 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows
Browser
Chrome 28.0.1500.95
U pitanju je devojka koju sam znao! Znam joj celu porodicu i sve tako da nije pedofil i eto u vezi smo od petka, i dobro nam ide Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Бобак сере...Узраст сексуалне сагласности у Србији је 14 година...тако да ти не може мурија ништа...ни теби ни њој...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
bobak ne sere..nego mu lijepo govori....da se pazi...bobak ima duplo i tvoje i njegove godine...i zna jako dobro sta prica...i zamolio bi te da biras rijeci kad mi se obracas..ili mene spominjes.... Smile
ja nisam sa tobom cuvao ovce po tvojoj selendri.... Smile ako te otac i majka nisu vaspitali..to ne znaci da ja ili bilo ko ovdje treba da trpi tvoj bezobrazluk... Smile

dobrovoljni sexs sa  maloljetnim licima  od 14 godina ... tolerise se  za lica koja su mladji punoljetnici... to znaci do 21 godine..a ona ima 22 godine i po svim pravilima je odrasla osoba...i treba da se seksa sa svojim uzrastom ili par godina starijim....i da planira zivot..svoj....
a ne sa balavcima od 16g...da se vacari....

iako ovo spada pod krivicno djelo...koje zakon definise kao- zavoidjenje maloljetnog lica....

mimo toga... to je bila sala...

preksinoc su kod nas pedofila klepili od 34 godine..koji je preko fb muvao djete od 12 godina...i trebao da je da se nadje s njom..
ali brzom intervencijom mupa i informaticke sluzbe...sprjecen je i lisen slobode....
i bas se radi na tome...u nasem zakonu da se granica za dobrovoljni sex...podigne na 17 godina....
« Poslednja izmena: 07. Avg 2013, 03:12:38 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Прочитај закон...ако је млађе лице од 14-18 година не постоји кривична одговорност ако ступа у сексуалне односе са лицем старијим од 18 година ОСИМ у случају да то лице има надређен статус у односу на малолетника као на пример старатељ, учитељ итд...

Немој да називаш људе педофилима без разлога, плашиш их и дајеш им лажне информације...па онда нећу рећи да сереш...То колико имаш година а лупаш глупости на твоју срамоту...

Педофилија је сексуална настраност која се огледа у сексуалној привлачности ка особама  која су у препубертетским годинама-млађе од 13 година...У овом случају можемо говорити о ефебофилији а то нити је кажњиво нити је настраност...

А што се тиче тога да граница буде 17 година мало вероватно јер ту границу има у Еврпи само Ирска која је иза Турске и Малте која има границу 18 година... у деведестет посто земаља Европе та граница је 14,15,16 година са изузетком Шпаније где је граница 13 и као што сам рекао Ирске и Турске и Малте...

Тај пример који си дао јесте јесте педофилија јер је та мала била дете и по законским и по свим другим мерилима...Када се узме у обзир да данас већина младих губи невиност са 15-16 година граница од 17 је у најмању руку нереална...

« Poslednja izmena: 08. Avg 2013, 18:38:01 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 23:29:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Ahhhh ljubav

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.