Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 15:53:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: AH-64 Nocna dejstva, Avganistan.  (Pročitano 11639 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Neverovatno koliko je licemerno postaviti klip i stavljati aplauz kako su izdejstvovali protiv talibana koji su na svojoj zemlji ne napadajuci nikoga braneci svoju zemlju, ljudi ja vas sazaljevam skroz...
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung S7
Neverovatno koliko je licemerno postaviti klip i stavljati aplauz kako su izdejstvovali protiv talibana koji su na svojoj zemlji ne napadajuci nikoga braneci svoju zemlju, ljudi ja vas sazaljevam skroz...

Da je u pitanju geopoliticki deo foruma pa da te razumem sto nas "sazaljevas", medjutim posto nije i zato sto pricamo o nacinu ratovanja(Bilo ti ratovi opravdani ili ne) kao i o samom aparatu koji dejstvuje po ciljevima onda te neopravdavam, a iskreno vec mi je muka tvojih off topic upadica i sada ti javno kazem da ako nastavis sa takvim ponasanjem licno cu se angazovati da te na ovom forumu vise nema.

Prosto i jednostavno, ako ti se ne svidja tema produzi dalje ....ne spamuj u prazno ako nemas ista pametno da kazes.Shvati ovo kao pretnju,obecanje ili sta ti ja znam ......prosto necu te tolerisati vise !!
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
samo da dodam-evo,upravo je iznad moje kuce nekoliko puta preletela policijska "Gazela"(verovatno je Dacic opet zaboravio gde je spustio daljinski...  Smile ),i to na nekoj visini od...200 metara,nekoliko puta lebdeci i okrecuci se.na toj visini,iznad gradskog centra,iako prigusen i ometan drugim zvucima,ja sam i dalje jako dobro,gotovo previse dobro,cuo zvuk njegovog motora.a radi se o obicnoj policijskoj Gazelli.a zamislite onda koliko bi se tek cuo i koliko bi tek odjekivao zvuk motora jednog Apacha u vukojebinama i pustinjama Afganistana.
« Poslednja izmena: 28. Jun 2009, 19:37:13 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Zar nisu čuli helikopter?
I meni izgleda to malo cudno. Al sad zavisi na kojoj su daljini bili a kako se vidi na snimku, izgledalo je ko da prolecu na nekoj udaljenosti, tj. nisu se okrecali prema njima tako da su ovi mislili da ih nije primetio a u Avganistanu svako malo prelece neki helikopter. To bi bilo neko logicno objasnjenje. Sa druge strane, mozda i neka obicna seoska straza a ne talibani a mozda i obican body count ko u Vijetnamu.

samo da dodam-evo,upravo je iznad moje kuce nekoliko puta preletela pandurska Gazela(verovatno je Dacic opet zaboravio gde je supstio daljinski...  Smile ),i to na nekoj visini od...200 metara.na toj visini,iznad gradskog centra,iako prigusen i ometan drugim zvucima,ja sam i dalje jako dobro,gotovo previse dobro,cuo zvuk njegovog motora.a radi se o obicnoj pandurskoj Gazelli.a zamislite onda koliko bi se tek cuo i koliko bi tek odjekivao zvuk motora jednog Apacha u vukojebinama i pustinjama Afganistana.
Jeste, al je bio na dvesta metara, na kilometar se ne cuje puno. A tamo leti pun ku*ac svakakvih helikoptera tako da su se ljudi navikli. A ovi su izgleda leteli nekako pored tako da su ovi mislili da ih nisu primetili. Plus ako je bila noc, mislis ionako da te niko ne vidi i ne lezes kad cujes helikopter na kilometar.
Mada kolko ih je kostalo to skidanje par talibana, ne smem ni da pomislim. A sto se tice neke politike, to je za politicki forum a ne tehnicki.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
Jeste, al je bio na dvesta metara, na kilometar se ne cuje puno.
pa,s obzirom da se radi o pustinji,verovatno bi se culo,uostalom,uvek mogu da se vide svetla,pa cak i silueta.
Citat
A ovi su izgleda leteli nekako pored tako da su ovi mislili da ih nisu primetili. Plus ako je bila noc, mislis ionako da te niko ne vidi i ne lezes kad cujes helikopter na kilometar.
pa,jedino to sto kazes,u slucaju da su mislili da ih nisu videli,ali,opet,da su pravi talibani u pitanju,ne bi verovatno tek tako sedeli i cekali da vide da li su ih primetili,ili ne,nego bi ako nista drugo,barem ubrzali korak,ili bi bar doslo do nekakvog komesanja/menjanja pozicija.
Citat
A sto se tice neke politike, to je za politicki forum a ne tehnicki.
nisam mogao da odolim...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung S7
Imaju hamblere iznad elisa tako da ako nema zgrada ili nekih objekata odakle bi se zvuk odbijao mnogo su vece sanse da ga uopste nisu culi ili im je izgledalo da je jako daleko pa se nisu ni obazirali.

Vidi sliku dole....ono iznad elise.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ah64_2.jpg
(46.56 KB, 500x500)
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Imaju hamblere iznad elisa tako da ako nema zgrada ili nekih objekata odakle bi se zvuk odbijao mnogo su vece sanse da ga uopste nisu culi ili im je izgledalo da je jako daleko pa se nisu ni obazirali.

Vidi sliku dole....ono iznad elise.

Apach, ne viri iza brda, nisi brojao do sto.  Smile

pa,jedino to sto kazes,u slucaju da su mislili da ih nisu videli,ali,opet,da su pravi talibani u pitanju,ne bi verovatno tek tako sedeli i cekali da vide da li su ih primetili,ili ne,nego bi ako nista drugo,barem ubrzali korak,ili bi bar doslo do nekakvog komesanja/menjanja pozicija.

Izgleda al mozda su isli na taktiku da "ne budu sumnjivi" i razbeze se negde i zalegnu jer su mozda tako cesto prolazili pa na rizik. A sad je tamo zeznuto ko je taliban kad ljudi idu sa puskama i po vodu a Ameri cim vide nekog sa umotanom glavom i puskom oma im nekako sumnjivo (ne kazem ni ja da bi ih zaustavio da pitam kolko ima sati).
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 178
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung Galaxy S6
Jel ima ovaj helcopter eject seat? Nema? Kanta!
« Poslednja izmena: 28. Jun 2009, 23:57:04 od Herros »
IP sačuvana
social share
Da bi upravljao avionom ne treba ti nikakvo znanje o letenju.
Da bi i drugi put upravljao avionom potrebno je puno znanja o letenju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4008
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
samo da dodam-evo,upravo je iznad moje kuce nekoliko puta preletela policijska "Gazela"(verovatno je Dacic opet zaboravio gde je spustio daljinski...  Smile ),i to na nekoj visini od...200 metara,nekoliko puta lebdeci i okrecuci se.na toj visini,iznad gradskog centra,iako prigusen i ometan drugim zvucima,ja sam i dalje jako dobro,gotovo previse dobro,cuo zvuk njegovog motora.a radi se o obicnoj policijskoj Gazelli.a zamislite onda koliko bi se tek cuo i koliko bi tek odjekivao zvuk motora jednog Apacha u vukojebinama i pustinjama Afganistana.

Bas tako.Pogotovo sto se sve desava nocu u pustom predelu gde gotovo i da nema buke.Znacni apsolutna tisina a ljudi nisu culi helikopter na dvesta metara,ta prica ne pije vodu. Smile
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Bio sam na Kosovu, kad se cuje za A-10 ili Ah-64 .....sakrivali smo se ko bube........ne kaki mnogo.

Kako se ono zove kad se neko divi svojim muchiteljima?

Jel ima ovaj helcopter eject seat? Nema? Kanta!
Sigurno da ima eject seat, samo onda zavrsis ko salama kad uletis u delokrug elise  Smile  A drugo, kad odstranis politiku i sve ostalo, ostaje tehnika, tvoji saborci i neprijatelj i tu moras da budes razuman. A rat nije neki sportski dogadjaj i tu se srecu ljudi koji bi bas mogli negde udobno da sede uz pivo i caskaju al onda nesto pukne pa se gledaju sa razlicitih strana nisana. Takvi su ljudi, nema tu mnogo filozofije. Jasno, divili su se Ameri i svom neprijatelju na kraju kad su videli kolone nedirnute tehnike a cak su cestitali oficiru koji je oborio F-117. Vojska ima svoju neku filozofiju, tesko je to razumeti al tako je.

Da je u pitanju geopoliticki deo foruma pa da te razumem sto nas "sazaljevas", medjutim posto nije i zato sto pricamo o nacinu ratovanja(Bilo ti ratovi opravdani ili ne) kao i o samom aparatu koji dejstvuje po ciljevima onda te neopravdavam, a iskreno vec mi je muka tvojih off topic upadica i sada ti javno kazem da ako nastavis sa takvim ponasanjem licno cu se angazovati da te na ovom forumu vise nema.

Bas tako.Pogotovo sto se sve desava nocu u pustom predelu gde gotovo i da nema buke.Znacni apsolutna tisina a ljudi nisu culi helikopter na dvesta metara,ta prica ne pije vodu. Smile
Pa mozda su cesto slusali helikoptere al im se nije nista desilo. Sa druge strane, i da bezis, nema gde da se sakrijes, pusti kamen pa jedino da se pravis lud ako nema neke rupe u blizini. Ako se pravis lud, mozda je samo neki transportni helikopter u daljini od nekih kilometar, a takvi lete cesto.

Prosto i jednostavno, ako ti se ne svidja tema produzi dalje ....ne spamuj u prazno ako nemas ista pametno da kazes.Shvati ovo kao pretnju,obecanje ili sta ti ja znam ......prosto necu te tolerisati vise !!
Meni je muka od tvojih retardiranih tema....
Plus sto su vam odgovori citiram " Smile" e toliko o vasem znanju, bolje ne postavljati nikakve klipove i ne otvarati takve teme.
Hebi ga, mene zanima kako koja tehnika ima kakvo dejstvo. Jesam mozda malo perverzan al me opet zanima, takav sam, priznajem. Svi mi se opet divimo nemackim tenkovima u II svetskom ratu kao i naprednoj avijaciji al opet sta su uradili sa tom tehnikom, ne ponovilo se.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 15:53:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.