Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Agresivna kontrola komunalne policije  (Pročitano 1871 puta)
19. Jan 2014, 14:41:07
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Sony xperia
Agresivna kontrola komunalne policije

Kontrola na Trgu kralja MIlana se otrgla kontroli, foto: Očevici

Mila Dimitrijević, odbornica Gradske opštine Medijana, tvrdi da su joj komunalni policajci, u petak uveče, u centru grada, uvrtali ruku i uzeli mobilni telefon dok je slikala kontrolore gradskog prevoza kako kontrolišu putnike. Zvaničnog odgovora iz komunalne policije, za sada, nema.

Sve se odigralo sinoć oko 20 sati dok je Dimitrijevićka, kako kaže, čekala autobus na Trgu kralja Milana u Nišu.

- Uočila sam i neuobičajeno veliki broj komunalnih policajaca, Nenada Stankovića (zamenik direktora Direkcije za javni prevoz prim. aut.) i otprilike još 10 do 15 kontorlora. Četvorica od njih su navukli obeležavajuće prsluke i držeći znak stop zaustavljali sve autobuse. Iznenađena rečnikom, bahatim ponašanjem i načinom kako su kontrolisali putnike koji izlaze iz autobusa, izvadila sam telefon da napravim nekoliko fotografija - priča Dimitrijevićka.

Dimitrijevićka tvrdi da su joj uvrtali ruku i oduzeli telefon, arhivska fotografija

Ona tvrdi da joj je prvo Stanković rekao da je slikanje zabranjeno nakon čega je, prema njenim rečima, pritrčao komunalni policajac Džonić koji joj je izvrnuo levu ruku i oduzeo telefon.

Odbornica je na zehtev policajca pokazala vozačku dozvolu i odborničku legitimaciju na uvid.

- Zapisao mi je podatke i naredio da dam šifru telefona. Nakon ukucane šifre pregledao je fotografije i pogledao folder da nisam napravila tonski i video zapis, a na pitanje da li je svestan da bez sudskog naloga drži moj telefon i gleda moje slike i pozive, rekao mi je da kao odbornik, treba da znam da on za to ima ovlašćenje. Rekla sam da pozove policiju, na šta je odgovorio da je bolje da zataškamo stvar, da mi vrati telefon, a on neće pisati prijavu što kod sebe nisam imala ličnu kartu - kaže odbornica.

Kada je dobila svoj telefon nazad, odbornica je, kaže pozvala policiju koja je uzela izjave od nje, Stankovića i komunalnog policajca Džonića.

--------------------------------------------------------

Stanković: Tačkasta kontrola

Zamenik dirketora Direkcije za javni prevoz Nenad Stanković je potvrdio da je sinoć sprovedena takozvana "tačkasta kontrola" u saradnji sa Saobraćajnom inspekcijom i komunalnom policijom. Akcija je sprovedena na Trgu kralja Milana između 20h i ponoći.

Stanković kaže da su izrečene 83 opomene, a pet osoba je platilo kaznu na licu mesta, jer nisu imali autobusku kartu. Potvrdio je da je bilo negodovanja putnika, ali ne i većih incidenata.

On nije želeo da komentariše navode Mile Dimitrijević, već je novinare uputio na komunalnog policajca Igora Džonića.

------------------------------------------------------------------

Stanković i Džonić na Trgu u vreme kontrole, foto: Očevici

Džonić: Obratite se zvaničnim putem

Komunani policajac Igor Džonić, za kog Dimitrijevićka tvrdi da joj je uvrtao ruku i uzeo mobilni telefon, rekao je da nema ovlašćenja da govori sa novinarima i uputio ih da sva pitanja pošalju na zvaničan mejl komunalne policije.

Ipak, izvor Južnih vesti iz komunalne policije tvrdi da odbornici Dimitrijević nije bio oduzet telefon, a da će protiv nje biti podneta prijava za ometanje službenog lica u vršenju dužnosti.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
tema vec postoji,Bus -plus,izbrisi se Light..mene nesto mrzi trenutno

Smile

IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Al mrzim te sto se bece sa tim mobilnim, i treba neko da ih mune za to, nije da ne zasluzuju, umisljaju kako su odjednom CNN i BBC  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Al mrzim te sto se bece sa tim mobilnim, i treba neko da ih mune za to, nije da ne zasluzuju, umisljaju kako su odjednom CNN i BBC  Smile

Ko se deklarise kao javno preduzece, ima pravo na javno slikanje.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Samo sto je to u lepim, mirnim, kulturnim zemljama gde ne pljuju po ulici, svi se izvinjavaju, svi nasmejani, cak i policija, fini, sterilni svet.
Srbija je zemlja emocija, emotivaca, strasti, vrele krvi, pa se zaborave brzo neki paragrafi ako se neko ocigledno cima i njaka, kod kod juznjaka je kratak fitilj, il te voli ili ne voli, ne smeska ti se i izvinjava  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ma oni su hit. Situacija u tvojoj EU - gospodjo saobracajna policajko, smem li da parkiram na ovoj travnatoj povrsini vozilo, zadrzacu se desetak min?
Smete.
Posle desetak minuta, zalepljena kazna na vozilu.
Gospodjo policajko, zasto ste mi stavili kaznu kada ste rekli da smem da parkiram ovde?
Pa vi znate da li smete.

Smile

Stoka bezrepa.  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Tako je Arijada.
I samo se smeju,svi ti se tako srdacno smeju a  svi misle kako dublje,sto dublje da ti zabije noz u ledja.
Zeli da ti ga zakrka do balcaka,da nikad ne ustanes!

Mi bar osecajni---malo se tu ispickaramo,izvredjamo,cak i pobijemo..ali se posle izljubimo,pomirimo,mi se volimo,covek coveka voli za razliku od  zapadnjaka gde covek coveka iskonski mrzi i zeli mu mnogo toga ruznog. Smile
To je zato sto oni "ne pljuju po ulicama",oni pluju coveka  Smile
« Poslednja izmena: 20. Jan 2014, 01:02:23 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.76
štaćeš. ljudska prava i slobode. nema to svugde.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung XYZ1004
Mila Dimitrijevic  Smile  Smile  Smile   ....auuu rodjaci kad bi ste samo znali  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ma oni su hit. Situacija u tvojoj EU - gospodjo saobracajna policajko, smem li da parkiram na ovoj travnatoj povrsini vozilo, zadrzacu se desetak min?
Smete.
Posle desetak minuta, zalepljena kazna na vozilu.
Gospodjo policajko, zasto ste mi stavili kaznu kada ste rekli da smem da parkiram ovde?
Pa vi znate da li smete.

Smile

Stoka bezrepa.  Smile

Tacno tako. Zato lepo u Srbiji nema moze ovo, moze ono, izvinite, pa pitanje pa levo desno, vec ako se neko kerebeci oma stize momentalno reakcija, direktna akcija  Smile
I tako dodje ta gospoja, pa se iskerebeci sa svojim fensi telefonom, pa se poziva fino, kulturno, gosposdski na svoja neka prava, pa se zato lepo gospoji fino i kulturno pokaze gde je, posto izgleda nije gledala na svom smart fone posluzavniku google earth dje se nalazi  Smile

Citat
Mi bar osecajni---malo se tu ispickaramo,izvredjamo,cak i pobijemo..ali se posle izljubimo,pomirimo,mi se volimo,covek coveka voli za razliku od  zapadnjaka gde covek coveka iskonski mrzi i zeli mu mnogo toga ruznog. Smile
To je zato sto oni "ne pljuju po ulicama",oni pluju coveka  Smile

Srbija 
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.