Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 13:47:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Agencije prevaranti!  (Pročitano 1831 puta)
07. Jun 2007, 22:09:11
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Zadnjih godina sve je češća pojava da naši studenti odlaze u USA preko raznih agencija i posredstvom raznih programa!
Ono što je u celoj priči fascinantno jeste da su retke agencije čije su usluge zaista onakve kakve su predvidjene dogovorenim uslovima.
Posle lošeg iskustva mojih prijatelja (trnutno su u atlantik sitiju bez posla i para), koje je agencija "xxxxxxx" prevarila ne ispunivši dogovorene obaveze, došao sam na ideju da kreiram temu na kojoj ćemo moći da pomognemo svim onim ljudima koji žele da odu u ameriku preko sličnih programa da se ne nadju u takvoj situaciji!

Kao što sam već rekao, agencija "xxxxxx" definitivno pripada grupi prevarantskih agencija! Kakva su vaša iskustva sa sličnim agencijama?

edit by zero1
: koliko god da se slazem sa tobom, sorry, bez imena
« Poslednja izmena: 07. Jun 2007, 23:41:38 od zero1 »
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6142
Zastava bg
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia N95 8GB
ko sto rekoh, ideja mi se svidja, ali i kad kudite i kad hvalite bez imena agencija.
postoji pp.....
IP sačuvana
social share
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi vi ostarite.
I ta ce mi mladost tesko pasti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
izvinjavam se!
ali pretpostavljam da posle tuzbe koja ce uslediti, mozemo se pozvati na sudsku presudu i napisati ime?
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6142
Zastava bg
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia N95 8GB
naravno  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
došao sam na ideju da kreiram temu na kojoj ćemo moći da pomognemo svim onim ljudima koji žele da odu u ameriku preko sličnih programa da se ne nadju u takvoj situaciji!

Smile  Smile  Smile

Брате који си ти лик...  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
ovo je svakodnevna pojava koju lovci u mutnom u poslednjih 20-tak godina koriste. Ljudska nevolja je za mnoge prevarante najbolja prilika za dobru zaradu. Bolest, nedostatak posla i slicne negativme ljudske i porodicne drame prevaranti prate i nude svoje usluge kao mesije i spasitelji. Retko  ko moze u trenutcima kad mu sve ide napokako ili mu uglavnom sve ide lose od ruke, pretpostaviti da neko hoce na njegovoj nesreci da se obogati.
ceovek tada trazi utehu, lepu rwec, iskrenu pomoc koja mu se nudi. ne lezi vraze, nisu svi iskreni i onda se to sve desava.
Dok god nema jsno sankcionisanih slucajeva sa maksimalnom kaznom za prevaru nece biti   bolje.
Prevariti coveka koji je sve prodao da bi otisao napolje da zaradi, prevariti nekoga kada pokusava da kupi stan, kada mu je neko bolestan - pa tu nema milosti za pprevaranta.
Prokleto oteto - kad-tad se to desi ali to je slaba uteha za sve prevarene.
U vreme kriza povecava se broj agencija koje nude spas u razlicitim oblastima. Dok ne bude standard na vecem nivou u Srbiji i dok od svog rada zaposleni ne moze normalno ziveti- bez kredita za hranu i placanje osnovnih troskova zivota vec dase kredit uzme za nesto kapitalno onda nece biti bolje i prevaranti ce izvirivati iz svakakvih budzaka i agencija za skoro sve oblasti.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
došao sam na ideju da kreiram temu na kojoj ćemo moći da pomognemo svim onim ljudima koji žele da odu u ameriku preko sličnih programa da se ne nadju u takvoj situaciji!

Smile  Smile  Smile

Брате који си ти лик...  Smile  Smile  Smile

e dulisha p... k..., sta ti je smesno?
hoces da tvoj klinac sutra zapali preko "work and travel" u usa, pa da se tamo noci u nekom parku!
sta je lose u tome da se ljudima da do znanja koje su to agencije i da ne ulaze u aranzmane sa njima!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
sta ti je smesno?

Смешна ми је појава. И немој одма' да псујеш... Мислим, знам да си из Чачка, али опет...  Smile  Smile  Smile

Zadnjih godina sve je češća pojava da naši studenti odlaze u USA preko raznih agencija i posredstvom raznih  programa!
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6142
Zastava bg
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia N95 8GB
@dulisha
i mene interesuje sta ti je to smesno u ovoj temi....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Цитирао сам део који ми је био смешан. Као што већ рекох, смешна ми је и та појава да се људи уздају у неку тамо агенцију и без имало мозга и размишљања крену на такав пут. Наравно, не покушавам да оправдам те агенције или било шта слично, али да ће тема на форуму да помогне неком - из мог угла, не знам да ли је само смешно или нешто још горе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 13:47:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.34 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.