Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:31:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Age of Conan  (Pročitano 29331 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 6630

@ wow-ovci : prekinite sa flejmom i spamom..imate vasu temu ...pustite nas da raspravljamo ovde o onome sto nas interesuje...ne smarajte staj e bolje a sta ne...imam jednu za vas koju svi razumete STFU.

ti kada bi malo bolje citao postove a ne samo lupao gluposti na random.... ili sta god vec da radis dok lupas celom o tastaturu... shvatio bi poentu postova i tako dalje.... niko ziv nije postavio ni jedan wow > AoC post.....

al sta ces da bi postojali forumi moraju da postoje i ljudi ko sto si ti
@ironic: ne rise.... molim te

« Poslednja izmena: 21. Jun 2008, 14:26:35 od orangeweed14 »
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 3120
o sacuvaj boze ^^
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CLEARLY PRO

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1611
Zastava Vrijes
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6230i
da li ce ikad ova raspala i jadna Crna Gora dobiti neku Igricu na vreme  Smile Smile
IP sačuvana
social share
~ Shkabo - Feral Combat Druid of Auchindoun PvP ~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Apple Iphone 4s
da li ce ikad ova raspala i jadna Crna Gora dobiti neku Igricu na vreme  Smile Smile
sve tu stize mracnim putevima i ispod ruke  Smile pa idi do prvog mesta u Srbiji pa uzmi igru,prosto resenje...
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 3120
/bump

ding 40 ding konj ^^
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonW950i R100
koliko kosta konj + da naucis jahanje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 3120
1g knjiga da naucis da jases i 2g sam konj. Naravno 40 lvl verzija.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Apple Iphone 4s
1g knjiga da naucis da jases i 2g sam konj. Naravno 40 lvl verzija.
znaci igra je sa wowm zaista slicna?

Aj Ironic iznesi neke detalje koji su potpuno isti ko u wowu,bas me interesuje koji su?
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 3120
Pa pazi ovako bivajuci da je to MMO sve je to na istom principu. Necu govoriti sta je isto ko u wowu jer je malo nezahvalno. Vec cu navesti najvece razlike pozitivne i negativne. I naravno ono sto je mene privuklo toj igri.

Prva najveca razlika je sam combat sistem. Nasuprot wowu gde je svaka klasa imala mana-rage-energy bar i skillove koji propisno baru trose odredjenu kolicinu ovde je drugacije. Naravno ne racunam health bar iz ociglednih razloga. Non caster klase imaju staminu dok caster klase imaju mana i staminu. Kod non caster klasa stamina se koristi za izvodjenje komboa (skillova) i naravno zna se cemu mana sluzi casterima.

Sama bitka je fokusirana na to da svaka klasa ima oko 10 komboa (10 je proizvoljan broj nikako nije tacno da klasa A ima tacno 10 ili manje ili vise). Sam napad se sastoji iz 5 direkcionalnih strelica. Napad odozgo, s leva, s desna, odozdo levo i odozdo desno. Malo komplikovano zvuci ali poenta je da vi birate na koju cete stranu napasti neprijatelja. Komboi se izvode tako sto pritisnete kombo koji zelite da aktivirate i onda je potrebno da odradite kombinaciju direkcionih napada nakon cega ce vas lik da izvede kombo.

Igra je PvP fokusirana mada postoji i pve content. PvE nije ni izvbliza toliko razvijen ko u wowu i low lvl isntance mozete olako da predjete sa svakim pugom. End game pvp se odnosi na masivan pvp gde jedan guild sa svojim saveznicima napada Battlekeep drugog guilda sa namerom da ga zauzme. Postoji odredjeni broj battlekeepova na svakom serveru i mislim da je tacan broj 9 ali nemojte me drzati za rec. Sve su ovo dosta sture informacije i necu puno govoriti o njima jer ni ja sam ne znam puno. Tek sam lvl 46 i nisam okusio jos ozbiljnog pvp-a osim par team vs team gankovanja.

Bitke se mozda cine malo staticne jer vi pritiskate direkcione strelice i izvodite komboe, pa je s time i kretanje malo ograniceno. Mada to govorim sa stanovista Rangera koji mora da stoji da bi izvodio svoje komboe.

Grindanje je slicno ali opet razlicito wow sistemu. U wow ste imali jedan Adamantite node (adamantite uzet ko primer) koji kada jednom iscukate on nestane. U AoC jedno drvo ce se uvek nalaziti na istom mestu ali ono ima HP. Svaki put kada harvestujete to drvo ono gubi 10% hp i tako dok ne mozete vise da harvest. A ono tokom svog tog vremena lagano regenerise HP.

Postoji 80 lvl-a na 40 imate mogucnost da kupite prvi mount koji sam po sebi kosta 2g a treniranje za isti 1g. Na 80 lvl treiranje za 'epic' mount kosta 50g oklopni mount kosta 100g a speed mount 150g.

Levelovanje je ULTRA brzo. To znaci da cak i ako grindate zelene questove i dalje cete dobijati sasvim pristojan exp. Jedan run kroz prvu pravu instancu na koju nailazite ce vam doneti vise od jedne cetvrtine lvl-a.

Sama oprema nije toliko glamurozna kao u wow. Sto znaci da pored vas moze proci lvl 80 lik a vi uopste i to da ne primetite. Naravno postoje lepi armor setovi ali oni jos uvek nisu izbaceni (barem sto se PvP setova tice) dok pve setovi zaista ne izgledaju tako EPIC, pa da mozete po ceo dan da stojite u gradu i divite se tudjoj opremi.

Jedna od vrlo interesantnih stvari. NIKO ne moze da vas 1 shot-uje. Naravno 80 ce moci da 1 shot lvl 20 ali vec posle 25 lvl-a uvek cete imati sansu da zadignete suknjicu i sturnete bez obzira koji lvl vas je napao.

Ne postoje Factions. To znaci da ne postoji horda ili alijansa. Ne postoje igraci koje ne mozete napasti. I to je po meni jedan od najvecih pluseva AoC. Ortak iz bloka vas je iznervirao? Tank je lose pullovao? Nema problema izadjite iz grupe i propisno mu se najebite majke na licu mesta.

PvP je skroz baziran na Teamworku. Small scale PvP postoji ali on je u senci mass PvP-a.

Postoji ogroman rivalitet izmedju guildova. Kako ste u wow znali da je neki guild zajeban? Tako sto vidite da ima visok rating u PvP ili vidite T6 ili jachu opremu na njemu. To samo po sebi ne govori puno. U AoC znate da je neko zajeban iz prostog razloga zato sto ima jak guild iza sebe kome ako se dune moze da uleti u vas guild grad i da vam se najebe majke proizvoljno. Znaci sama cinjenica da svako stoji iza svojih hvalisanja je ono sto je wowu falilo. Jesi baja, izvoli napadni mi guild pa cemo da vidimo.

Ne postoji repair.

Ne postoji municija. Jednom kada kupite tobolac strela mozete ga trositi do sudnjega dana.

Postoji respec cost koji raste ali nemam detaljne informacije o tome.

Ovo je samo ono nasumicno nabacano u post naravno ima tu jos dosta stvari ali hteo sam da istaknem ono sto je mene najvise privuklo samoj igri.
« Poslednja izmena: 30. Jun 2008, 13:39:26 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6630
 Smile Smile Smile
Posle ovoga se razmisljam da li da probam AOC... Smile
Really nice post...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 17:31:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.