Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 21:44:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: aero miting u batajnici - 13.09.2009  (Pročitano 34176 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4008
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

Kakav je to aeromiting bez SU-30.Kad vec nisu smeli da zovu Ruse,mogli su da pozovu RV Indije.
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Не брините се, ваљда ће бити још митинга после овог, па ће вероватно бити и сухој. Smile
« Poslednja izmena: 06. Sep 2009, 00:17:20 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
postoji informacija sa Batajnice da Rusi dolaze ali sa 29 kama...
nadamo se da ce kinezi dovesti neku kopiju SU : Smile

meni su zanimljivi grci Smile

Cisto samo da pomenem lovacko-bombardersku avijaciju

F-16 Fightin Falcon Blok 50/52
F-4Phantom II(imaju poseban primerak za aeromitinge)
Miraz 2000-5MK2
A-7Corsair II ,isto imaju poseban primerak za aeromitinge

evo u emisiji dozovlite kazu da nas stari as MIG 21 spprema svoju tacku Smile

jeste culi sta uvezi PVO postavke?cuo sam da ce biti nekoliko noviteta....ma bice lepo za videti.....
A sta cemo sa drustvom iz aviana?ja bi da ih neprimimo  Smile Smile Smile Smile
ovo ce biti odlican aeromiting!Bice skoro veliki kao onaj iz 99' godine! Smile Smile Smile

e ladno sad gledam na zvanicnom sajtu,i jeste li provalili da 14/16 zemlaja ucesnica je clanica nato pakta...ziveo nato-aero miting batajnica 09'!!
E jeste li culi da ce u raketnom delu izlozbe biti izlozen i nas f-117a tzv (ne)vidljivi...doduse u komadima.....i najverovatnije ce biti izlozen pvo sistem koji ga je oborio.
I kolko sam cuo nesto avijacij strane je vec u nisu,kao prave neku vezbu....

edit
2.4. Komentar člana mora da bude jasan, da bude u okviru teme i da ne predstavlja besmislenu poruku poštovanu samo reda radi
Nije dozvoljeno slanje više poruka za redom jer se time diskusija bespotrebno razvodnjava.

http://forum.burek.com/index.php?action=static&staticpage=1

« Poslednja izmena: 06. Sep 2009, 12:04:24 od samuraj77 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Ko visoko leti nisko pada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1196
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
mob
Nokia 6267
@kmilos992.......u Nisu nema stranih aviona trenutno,tamo je u toku medjunarodna vojno-medicinska vezba "Medceur" i od letelica ima tek po koji vojno medicinski helikopter.A jako me zanima odakle ti informacija da ce biti izlozeni delovi F-117 tj. zasto bi dovlacili ono sto je ostalo od njega na Batajnicu kada tu nema nista sto nije vec javnost x puta videla i sto se i onako moze videti u redovnoj izlozbi u vojnom muzeju na Surcinui(do duse i nema sta mnogo da se vidi, a ja se mogu pohvaliti time da sam te delove video cim su ih preneli u depo muzeja i dok jos nisu bili "za javnost" :[115]Smiley
« Poslednja izmena: 06. Sep 2009, 13:33:08 od woodpecker »
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft:  Link uklonjen
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
p
@kmilos992.......u Nisu nema stranih aviona trenutno,tamo je u toku medjunarodna vojno-medicinska vezba "Medceur" i od letelica ima tek po koji vojno medicinski helikopter.A jako me zanima odakle ti informacija da ce biti izlozeni delovi F-117 tj. zasto bi dovlacili ono sto je ostalo od njega na Batajnicu kada tu nema nista sto nije vec javnost x puta videla i sto se i onako moze videti u redovnoj izlozbi u vojnom muzeju na Surcinui(do duse i nema sta mnogo da se vidi, a ja se mogu pohvaliti time da sam te delove video cim su ih preneli u depo muzeja i dok jos nisu bili "za javnost" :[115]Smiley
[/e]
tako mi odgovorili ovi sa zvanicnog sajta....ja pitao sta ce biti sve van izlozbe aviona misleci na pvo sisteme,makete...itd.....
« Poslednja izmena: 06. Sep 2009, 20:44:43 od kmilos992 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Ko visoko leti nisko pada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1196
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
mob
Nokia 6267
Zanimljivo onda al i dalje ne znam cemu to al dobro,stvar ukusa.................meni ce iskreno veca atrakcija biti onaj prototip G-1 koji ce biti izlozen i koji je u fazi restauracije.Uzgred,jedno pitanje onako informativno............kako tj.kojim autobusom se stize sa BAS-a do Batajnice?
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft:  Link uklonjen
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Futo fukutsu - Saburo Sakai

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3671
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson C702i
Bus 706 sa Zelenog venca vozi za batajnicu,sidjes u centru i dalje pesaka ili taksijem do aerodroma.
Postoji i opcija da uhvatis neku Lastu iz centra Batajnice pa da zamolis vozaca da ti stane kod kapije...obavezno pitaj pre nego udjes u bus vozaca jel hoce da ti stane da ne zavrsis u Pazovi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Eh, organizatori, organizatori! Smile Pa da se ne sete da za taj dan naprave jednu posebnu liniju GSP-a ili Laste! Svashta!
Sudeci po najavama to ce stvarno biti pravi Air Show, a kada je to u pitanju onda se vodi racuna o dolasku publike, parkingu, mapama celog prostora, toaletima, osvezenju, itd. I na Ceneju, gde je bilo toga mnogo manje ,isti su problemi.
Srpska posla, jbg. Smile Valjda cemo nauciti za kojih 3000 godina. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Futo fukutsu - Saburo Sakai

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3671
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
SonyEricsson C702i
Mozda i ima neki poseban prevoz organizovan iskreno ne znam,ovako ovo je naj sigurnija varijanta... Smile

Iskreno mislim da su mogli da organizuju i neki prevoz, ako se ne varam vojska ima neke autobuse, pa i da naplate i kartu za prevoz nebitno sto da ne bolje je nego pesacenje do aerodroma...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 21:44:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.