Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 615 616 618 619 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 853424 puta)
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
Meni sad da kucnem u drvo ( kuc,kuc ) Telekom ADSL radi super. Mada sad imam iptv paket sa 4mb/s brzinom neta koji ne secka kao ni kablovska. Jedino me sad zezaju ovi hosteri na netu ali jbg. Za one koji se zale da im ne radi kako treba net kod Telekoma. Nije ni meni radio ranije, tipa veza je pucala, nije radio nocu i tako dalje. Posle xxx telefonskih zalbi operaterima izasla mi je njihova teh. podrska na teren tj. kod mene na gajbu i ispostavilo se da kablovi koje sam dobio od njih nisu u redu, tako da su mi zamenili kablove i radilo je ok od tada. Tako da moj savet je isti kao i prethodni saveti: dosadjujte operaterima  Smile
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Adsl Telekom Srbija,ja goreg provajdera u životu nisam video,em mi prekida vezu po danu,nocu ne,tad mogu normalno da surfujem,iskljcuje mi se WLAN,pa to nema nigde,od sad cu da predjem na Wireless Exe-Net.A ovo sto plaćam 1500 dinara adls,za ove pare mogu dobiti kod Exe Net-a 2662/512.

Pazi fora je u tome sto sve ti ide preko telekoma,ali bukvalo!!!Telekom drzi monopol,telekom ti drzi tvoj fixni telefon preko kojeg ides na net oni sve drze...Ostali provajderi za ADSL isto idu preko njih samo imaju neki drugi dil...Ako ti nesto neradi to ti se moze desiti sa bilo kojim provajderom jer i oni moraju ici preko Telekoma  Smile  Smile  Smile  Smile
Okreni obrni isto ti se hvata  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 96
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Uskoro mi istice ugovor sa telekomom i resio sam da ih oteram i tri lepe. Imao sam click 1, i sad se gospoda isprsila na 1,5Mb/s al za vece pare. E pa lepo sad prelazim na SBB 4Mb/s za 1390 dinara i miran.
Poslao sam mejl telekomu da mi kazu razlog zbog koga bih ostao kod njih, hahah Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Mnogo ces da ih potreses, nema sta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.47
Uskoro mi istice ugovor sa telekomom i resio sam da ih oteram i tri lepe. Imao sam click 1, i sad se gospoda isprsila na 1,5Mb/s al za vece pare. E pa lepo sad prelazim na SBB 4Mb/s za 1390 dinara i miran.
Poslao sam mejl telekomu da mi kazu razlog zbog koga bih ostao kod njih, hahah Smile
Za one malo upucenije, bila je akcija do nove godine, mogao si da dobijes click4 po ceni click1 i prvi mesec placas 1 rsd. uz ugovor od god. dana...  Smile
Ali svakako ti je bolji potez sto prelazis na SBB, srecno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ne bih ja menjao Lelekom...da imam mana ima. Ali u SBB mogu da udjem samo sa tonom eksploziva  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jan 2011, 00:14:03 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b10
mob
Nokia E71
Jeftiniji je kablovski od adsl ja se razmisljam da predjem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Jeftiniji je ali neljubaznost od strane SBB je takva prosto da mi daju za dz ne bi otisao kod njih.
Za 2k dindzi imas veci download ali manji upload....meni vise od 4mb i ne treba  Smile
A cena ce barem u tom rangu biti ista sa ovim snizenjem  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b10pre
mob
Nokia C5-00
Није да хвалим СББ, али ја га рецимо имам преко 2 године, и нисам ни имао прилку да осетим нељубазност, јер нисам имао потребу ниједном да их зовем за 2+ године  Smile буквално можда два позива због прекида у раду, где ми се неко јавио и рекао да је пријављен прекид, и то престало после макс. сат времена...

Не кажем да је свакоме тако, али ја их не бих мењао за триста телекома, поготово кад видим шта се све пише на овој теми, и који вид нета има уопште више потенцијалних проблема...
Ова тема нема 600 страна без разлога.. има ту мало и до веће распростањености, а има и до већих проблема...

АДСЛ сам користио преко 3 године, кабл преко две, и свакоме бих препоручио кабл, али свако има свој став  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jan 2011, 01:03:28 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b10
mob
Alcatel One Touch Idol X
Ја сам код икома, цене су више него прихватљиве, веза не пуца (за сад  Smile), даунлоуд стабилан, много јачи него код адсл-а... Једино што и мени смета код кабла мало је аплоуд. На пример, на 15 мбпс даун-а, има "само" 512 кбпс аплоуд-а...
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 615 616 618 619 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.