Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 584 585 587 588 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 839427 puta)
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia E71
Ako ti je istekao ugovor za stari, on ostaje tebi. Moraju ti zbog IP TV-a dati nov. Sada su uveli da ne moras imati net, ako zelis samo IP TV. I daju ruter i box.
pa ono uzeo sam ovaj obican pre jedno 3-4 godine tako da mislim da je ugovor istekao. znaci obaveza im je da mi daju novi i sebi ostavljam ovaj?
Da. Tacno. I meni se tako desilo. Eno ga roze-beli u kutiji stoji.  Smile

Ako ti je istekao ugovor za stari, on ostaje tebi. Moraju ti zbog IP TV-a dati nov. Sada su uveli da ne moras imati net, ako zelis samo IP TV. I daju ruter i box.
Meni trazili da vratim stari. Smile
Mozda ako nije istekao ugovor od godinu dana.  Smile
Istekao je ugovor od dve godine. Smile
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 43
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Posto sam procitao o promociji "Telekoma" ("Clik4 plus IPTV po ceni "Clik1" a IPTV prva godina  1 din mesecno)i prijavio se za nju (a vec imam ADSL 1024/128) sada sam u velikoj nedoumici da li da potpisem ugovor, jer niko ni u "Telekomu" ni ovde nije rekao sta se desava posle godinu dana sa IPTV, tacnije koji se paket placa po punoj ceni. Da li je to samo (Osnovni paket, ili Osnovi + Arena sport) i koja je to cena i sta se desava posle dve godine sa ADSL (koji ostaje paket i po kojoj ceni)!!! Ako moze jos malo blizih informacija o ovoj promociji "Telekoma"
U Telekomu svaki operater i sluzbenik daje razlicite informacije. Da li potpisati ili ne ugovor kada me pozovu?? Potreban mi je odgovor sto hitnije!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Sony xperia
Placas punu cenu. Za sada u promo periodu spada i HBO, ali to je vec od pojave IP TV-a. Tako da ko zna sta ce tada biti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 323
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
LG 
Zasto skoro svakih pola sata puca net, ne mogu da gledam iptv i da igram preko neta neku igricu? Ima li jos neko slicnih problema?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows XP
Browser
Chrome 4.0.249.30
mob
Nokia N95 8GB
Podneo sam zahtev pre 15 dana za skidanje sa PCM uredjaja,jer dok me ne skinu,ne mogu da uzmem ADSL...njih jos nema da se jave,bio sam u Telekomu,a radnica mi kaze da je od toga slaba vajda,bla bla.... Ima li neko iskustva sa tim skidanjem sa PCM uredjaja...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Sony xperia

nikolavlada

Nemam te probleme. Ja sam na netu, npr. odrzavam smenu na forumu, klinac igra igru, cera na lap topu je isto na netu. Cesto je i TV ukljucen i nemamo prekida.

Vidi sa Telekomom, lako se moze desiti da kabli u onoj prikljucnoj kutijici, oni kontakti "varnice". Nemaju dobar kontakt. Meni se nesto slicno desilo pre nekih pola godine, dosli momci i ispalo da je to problem.
« Poslednja izmena: 19. Okt 2010, 15:01:42 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 323
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
LG 

nikolavlada

Nemam te probleme. Ja sam na netu, npr. odrzavam smenu na forumu, klinac igra igru, cera na lap topu je isto na netu. Cesto je i TV ukljucen i nemamo prekida.

Vidi sa Telekomom, lako se moze desiti da kabli u onoj prikljucnoj kutijici, oni kontakti "varnice". Nemaju dobar kontakt. Meni se nesto slicno desilo pre nekih pola godine, dosli momci i ispalo da je to problem.

Ovaj problem nisam imao dok nisam uzeo ovu akciju 4mb i iptv i novi modem... Kada sam uzeo i doneo kuci i prikljucio zezalo me dok nekoliko puta nisam na dugme resetovao modem, pa se onda smirilo i radilo. Za vikend je sve bilo u redu i onda od jutros ponovo... Problemima nikad kraj... Kada sam uzeo opremu, adapter za stb su mi dali neki kupljen na buvljoj pijaci koji je mogao da pregori i da unisti stb i ko zna sta jos, ali srecom deo za struju koji ulazi u stb nije mogao da udje i to me je spasilo... Odem da zamenim sef se cudi ko mi je ovo dao, kako su mogli ovo da mi zapakuju a da predhodno niko ne pregleda i hvala bogu zamenio mi covek odma' adapter... Ali strasno koliko su aljkavi... Hvala light na brzom odgovoru...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Sony xperia
Da se covek krsti.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nikad ne veruj zeni koja laze!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava SCG
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia ZTE
u polsednjih 10ak dana desavali su svojevoljni restarti modema ali nista ozbiljno ali veceras me na EBN docekao ladan tus sa pingom vecim od 200 ms (nikad nije prelazio 80ms) i od igranja nista. net radi ali se tacno oseti da stuca zbog pinga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
reklama je cudo a u svakoj reklami pola macke u dzaku  Smile Smile
« Poslednja izmena: 20. Okt 2010, 02:05:49 od miki_iz bek »
IP sačuvana
social share
gledaj da u zivotu sto manje radis a vise mlatis praznu slamu jer ces pre docekati sigurnu i veliku penziju
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 584 585 587 588 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.