Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 573 574 576 577 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 833740 puta)
Zvezda u usponu

I'm Victoria's secret!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2417
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
SonyEricsson K750i
Nece dizati brzine jer ih niko ne tera. Ne moraju jednom recju. Monopol bato. Zasto bi oni dizali brzine ako nema nikoga ko moze da pruzi nesto bolje i time im preotme korisnike? Kada udje Telenor na trziste, mozda ce biti drugacije. Mozda. A mozda naprave kartel pa cemo se cesati.

Inace su poznati po tome da ti pricaju nesto sasvim drugo kada ih pitas nesto konkretno. Neophodno je da ih spustis na zemlju, a to mozes samo uzivo ili putem telefona. Ovako mozes da se dopisujes sa njima do sutra - i nista.
IP sačuvana
social share
Sum myself up in three words? Well, I suppose it would have to be: kller, alien, vagina.
I'm so goth I shit bats!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
Pre neki dan sam rakinula ugovor sa Lelekomom i presla kod Euneta. Jeste da je ista brzina za istu cenu, ali barem 3 besplatna meseca i novi wireless modem. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
pa to isto imas i kod telekoma  Smile Smile
IP sačuvana
social share
gledaj da u zivotu sto manje radis a vise mlatis praznu slamu jer ces pre docekati sigurnu i veliku penziju
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.356.2
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Pre neki dan sam rakinula ugovor sa Lelekomom i presla kod Euneta. Jeste da je ista brzina za istu cenu, ali barem 3 besplatna meseca i novi wireless modem. Smile

Nisi doplatila za wireless modem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
pa to isto imas i kod telekoma  Smile Smile

Za stare korisnike nema, morala bih da raskinem ugovor i sacekam ne znam koliko dana, rekli su mi tamo i onda opet da ponavljam proceduru, a meni je internet trebao isti dan. Srecom pa su i Lelekom i EUnet na Obilicevom vencu, pa sam to sve brzo uradila i isti dan imala internet bez glupog Aolynk modema i veze koja radi kako je dune! Smile

Nisi doplatila za wireless modem?

Jesam, 1000 din. ali to sam sad platila i ne razmisljam, veza mi radi super i na kompu i na lapu! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.356.2
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Ja skoro zamenila stari modem za wireless i doplatila 2 500 din...Telekom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I'm Victoria's secret!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2417
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
SonyEricsson K750i
Pa za 2500 hiljade si mogla da kupis ruter koji ce da bude u tvom vlasnistvu. Cak i za manje od toga.
IP sačuvana
social share
Sum myself up in three words? Well, I suppose it would have to be: kller, alien, vagina.
I'm so goth I shit bats!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Leeeeeroy Jeeeenkins!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 837
Zastava Lazarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Motorola Motoluxe XT615
Ja sam pre mesec dana prešao sa telekoma na Eunet i sve završio za 1 dan.Uzeo migracioni kod od telekoma prijavio se kod Euneta putem telefona,nisam čak ni morao da idem u njihovu poslovnicu.sutradan su mi kurirskom službom poslali tp-link-ov wireless adsl2+ modem ruter i ugovor.Najbolje je to sto nisam doplatio ništa za wireles modem ruter jer su mi rekli da ne treba jer prelazim sa drugog provajdera tj. nisam nov korisnik.Osim toga prva tri meseca su besplatna a brzina je 6Mb/s.Mislio sam da nema šanse da brzina bude tolika međutim iznenadio sam se kada sam preko torenata skidao neke stvari sa brzinom preko 800KB/s sto je čak i malo više od predviđene brzine.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Do As I Say, Not As I Do.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 994
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia e72
a koliko placas mesecno?
IP sačuvana
social share
From ex girl to next girl.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
ADSL Telekom - studentski paket
da li postoji mogucnost da se negde na netu (link) vidi koliko sam gb skinuo za svaki mesec ? (flet je ali me ipak interesuje da bi nesto uporedio ...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 573 574 576 577 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.