Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 415 416 418 419 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 830769 puta)
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Nesto nije dobro sa spliterima, tj. nisu svi razvdojeni ( npr. nemas spliter na pocetku stana nego u tvojoj sobi, a kada se neko javi u dnevnoj sobi puca veze). Nisam bas genijalno objasnio, ali trebalo bi da razumes. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Ali provajder (Verat) kaze da je losh port ili sta ja znam u instalaciji kod Telekoma, a cuo sam danas da nisam jedini kod Verata sa istim problemom!!! Izletelo" jednom liku u njihovoj Tehnickoj podrsci!
Inace, isti tip Internet ADSL paketa i isti provajder i isti tip rutera mi nije pravio problem na drugom tel. broju!!! Na ovom kao da su me prikljucili na prababinu zardjalu peglu na zhar koja je u stvari prvi svetski model bezicne pegle na svetu, a ne ADSL port! A i cesto je bila toplo/hladno oruzje za ubistva... pa cu morati da ubajam Crnom, najcrnjom magijom da padne nekom tamo u Telekomu na nozne prste obuvene u japanke!   Smile   Smile  Smile

Filipe93, napisao sam bas zato da imam samo jedan telefon iza splittera... isto kao i modem sto je iza tog splittera...
Inace, imam "biser" jednog iz Tehnicke Verata: Da li mi se to javlja ako modem vezem bez splitera, tj direktno na telefonski prilkljucak u zidu...!!! Rekoa sam mu da bih tada jedino mogao da imam poziv na mobilnom, a ne na fiksnom i ne bih ni znao za ovaj problem ali ADSL upravo omogucava telefoniranje i surfovanje istovremeno...  Smile  ]   Mislim....  Smile

[Edit by filip93: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 21. Jan 2009, 16:38:13 od Filip93 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Pa sta da radim onda? Da ugasim modem kazem ovim seronjama da mi posalju nekog na gajbu pa il nek popravi ili nek pocepa svoj smrdljivi ugovor jer nemam nameru da im dam 6000din za prevremeni raskid ugovora.
Kako ih mrzim to je neopisivo. Ubedjuje me lik crkla ti mrezna karta, crko ti mrezni kabl, naravno kad promenim mrezni kabl isti q. Uzmi laptop pa prikaci da vidis da ti nije crkla mrezna kartica...gubljenje vremena tacno znam. Radilo sve ok 4 meseca i sad odjednom galemanov opis najbolje odgovara stanju. A i svima nam otprilike u isto vreme crko hardver?! Jeste...
Seratori! Ua bre... Smile

[Edit by filip93: Ne preteruj sa upotrebom bb koda. Smile]
« Poslednja izmena: 21. Jan 2009, 18:07:13 od Filip93 »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
U prvom trenutku sam mislio da sam ja to napisao "1deki"...  Smile  Sve to su mi po redu govorili da mi ne valja i sve sam im dokazivao da valja... Jos jedino da dodju na gajbu da sami nadju resenje!!!   Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
sinoc bila epizoda sautparka ko stvorena za adsl-temu! nestao internet u njihovom gradu, opsta panika a i depresija, i sad se sele za kaliforniju, misleci da je tamo bolje, internet(koji se nalazi u podzemnoj bazi) se maximalno usporio i samo trepce narandzasto svetlo, nikako da se masina konektuje i dobije pun zeleni signal. Kajl spasava sve tako sto restartuje masinu  Smile Smile Smile
kao da su mene gledali ovih dana Smile

ali bio je hard reset, iskopcao je gajtan iz struje, pa je ponovo ukopcao Smiley))

Ljudi, na konto prethodnih nekoliko poruka, ADSL je provereno i sigurno najbolji kod gazde ( zna se ko je ), jer je monopolista, i daje ga svim ostalim provajderima, sve ostalo je druga, treca i osma ruka, zato cesto cujem da ljudi imaju mnogo problema... 
« Poslednja izmena: 21. Jan 2009, 21:07:20 od spindle »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Ljudi, na konto prethodnih nekoliko poruka, ADSL je provereno i sigurno najbolji kod gazde ( zna se ko je ), jer je monopolista, i daje ga svima ostalim provajderima, sve ostalo je druga, treca i osma ruka, zato cesto cujem da ljudi imaju mnogo problema... 

Vazi  Smile potrudi se pa malo bolje pregledaj ovu i slichne teme na nashem net-u..kakve probleme imaju korisnici kod tog monopoliste, necesh verovati   Smile
mada iskreno mislim da je jedan od bitnijih problema mrtva trka u neznanju izmedju korisnika i tehnichke podrshke  Smile
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
@spindle

Pa ja sam kod lelekoma tako da ne znam o cemu ti to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5

@Shaka

Ne treba korisnik da zna sta se desava.  Njegovo je da vidi da li radi ili ne. Ili ako radi, kako radi (kao sto bi ja sad npr. vise voleo da mi ne radi uopste nego sto mi ovako kida zivce...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung , dobio od MTS-a
U pravu si..
Uplati korisnik neku kosmichku brzinu, a nema pojma nit kako modem/ruter funkcionishe, ne zna shta je i kako instalirao dan-dva pre nego mu je nastao problem u protoku..nema predstavu shta je antivirus, firewall, niti kako ih konfigurisati..al zato mu pad protoka sa 2 na 1 mbps predstavlja uzasan problem i ometa mu normalno funkcionisanje  Smile

spliter, kablovi, modem/ruter, mrezna kartica i operativni sistem nisu jedna celina..zato su ti u call centru rekli da probash sa menjanjem jednog po jednog, da se vidi dal je neshto od toga u kvaru..al jbg, shto to da radish kada znash da je to "gubljenje vremena"  Smile
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ja koristim njihov ADSL od pocetka, nikad nijedan problem nisam imao. Podrska im je doduse ocajna, tako da ih ne vredi ni kontaktirati, ali i pored toga sto mi je modem poslednje djubre, zaista sve radi kao sat. Mislim da je u pitanju gomila razlicite opreme koju koriste, i njihova infrastruktua, pa u zavisnosti od lokacije postoje i problemi. U krugu ljudi koje poznajem svi koji imaju isti ADSL, nisu mi se zalili, dok sam od korisnika drugih provajdera cuo svasta. Nazalost, to je klasicna prica kod nas u zemlji, ista stvar funkcionise od raja do pakla na razlicitim mestima 

@Shaka

ti si potpuno u pravu  Smile ko ne vodi racuna o hardveru i softveru, moze da ima najbolji net na svetu od savrsenog provajdera, dzabe Smile
« Poslednja izmena: 21. Jan 2009, 21:09:14 od spindle »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 415 416 418 419 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.