Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 416 417 419 420 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 830854 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
ja nisam uplatio juce neku kosmicku brzinu, nego koristim ADSL godinu i po dana i sve je radilo ok. E sad ako ja prijavim sluzbi za podrsku da nesto ne valja, onda pretp. da po logici 'ovaj nije juce uplatio kosmicku brzinu pa nema pojma vec duze vreme koristi i kada nam prijavi da nesto nije u redu onda mu je za verovati da stvarno nesto nije u redu' telekom bi trebalo u najkracem mogucem roku omoguci korisniku da koristi taj ADSL onako kako je navikao. To moze da se zavrsi na zamenite plavi kabl i vidite dal radi, ali s obzirom, da to 'nesto se otkopcalo molim vas zakopcajte' nije pomoglo, e tu svako moje znanje o tome kako ADSL funkcionise prestaje (dobro ne prestaje ali za prosecnog korisnika moze da prestane i da mu se vise nista ne moze zameriti) te odgovornost za opravku prelazi u ruke lelekoma (koji je ugovorom na sebe preuzeo odrzavanje sistema). Tvoja logika je: imam upalu slepog creva (ja ne znam da je slepo crevo, znam samo da me boli) zovem hitnu i onda lik krene da me smara redom: pritisak, secer, nasledne bolesti, nenasledne...pa kad se ustanovi da nije nista od toga on me pita a dal bi ja mogao sam makar dijagnozu da postavim a bilo bi lepo i da sam sebe operisem ako treba. Ako nemam instrumente onda nek odem sam i kupim ih pa ako ne uspem, onda ce mi poslati instrumente jer mozda bi ipak mogao sam da se operisem, oni ce da to urade tek ako ja ne uspem. I tako, naravno, dok ne umrem. A i koga briga ako ja umrem ionako ima jos x pajsera koji ce da drze konto u banci u redu svojim prilozima. E pa ja ne zelim da umrem a zelim da mi radi taj prokleti ADSL onako kako bi trebalo!
Samo nemoj sad da me pitas: A kako bi on trebao da radi?
A ja ti kazem: Pa svasta, onako kako je radio pre nego sto je skrenuo!
Pa kako?
Pa eto tako1

Eto, nadam se da si shvatio sta je pisac hteo da kaze...I nemoj vise da mi odgovaras, vidis da mi ADSL ne radi kako treba ne znam dal cu moci da odgovorim. Ta nije ti ovo neki forum ili tako nesto... Smile

----------------------------------------------------

Re: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti
« Odgovor #4171 Danas u 21:22:39 »

Naravno ovo oko odgovora je sala... Smile

« Poslednja izmena: 21. Jan 2009, 21:34:10 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony xperia
Aman sta se glozete oko toga. Nije svugde isto. Svi mi imamo razlicita iskustva. Sto se mene tice, do uvodjenja IP TV-a nisam imao nikakvih problema. A onda su bila nekoliko. Medjutim, ljudi iz tehnicke su bili bas preduzetljivi i ljubazni. Momke niisam cekao ko zna koliko da dodju i provere stvari, vec tog ili sutradan su dosli. Zavisno i ja kada sam zvao. Nakon toga su me zvali i raspitivali se kako je i da li je sve ok.
Sistem se stabilizovao, sada nemam problema. Iz BG-a su me isto ljudi zvali, po svakoj prijavi. Momci iz Nisa ako se dogovorimo da dodju sutradan, jer je vec kasno, ipak dodju tog dana.
I sta sada ?? Ja na jednom komp-u sam ovde, na smeni, ili se jurim po net-u, klinac na drugom igra igre na nekom serveru, i sve radi bez problema. Desavalo se da i skidam nesto, pored navedenih stvari, pa da ne primetim neku razliku.
Razlicita iskustva.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
imam telekomov adsl vec skoro 2 godine, jos malo pa mi istice ugovor, nikad nista nije menjano, radio skoro ko svajcarac; i sad u nedelju je pocelo ovo cudo. nisam nikog ni zvao iz korisn. podrske jer ne verujem da ce mi pomoci. strpis se pa prodje. kao i kod zadnjeg povecanja protoka. al ako se ne stabilizuje do ponedeljka, zovem da im ***** k*vu Smile
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Dokle me je doveo lelekom da moram sa Plimutom da se slozim.. Smile
Enemy of mine enemy is a friend o' mine! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 841
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Pozdrav, je l' moze neka preporuka nekog jeftinog ADSL paketa, koji bi sluzio samo za surf tj. svakodnevno citanje poste, vesti i takvih stvari, kao i za koriscenje video chata. Da li po vasem iskustvu, paket sa ogranicenjem od 1 GB moze da zadovolji mesecne potrebe tog tipa, kao i koja je minimalna brzina na kojoj bi se bez problema mogla koristiti web kamera. Jednom recju, da li je isplativo koristiti neki jeftiniji paket za navedene stvari...? Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Za cca. 1500 dinara u Telekomu 1024/ 768 flat, zadovolji ce sve potrebe, i neces morati da brines koliko si potrosio. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Za cca. 1500 dinara u Telekomu 1024/ 768 flat, zadovolji ce sve potrebe, i neces morati da brines koliko si potrosio. Smiley
to imam ja. zadnji mesec izgleda bio neki popust pa je bilo 1200 din; inace je 1400 din.
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Smart
to imam ja. zadnji mesec izgleda bio neki popust pa je bilo 1200 din; inace je 1400 din.
ja nisam dobio nikakav popust.stigao mi je isti rachun kao i pre.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Ja imam 2048/ 192, gore navedeni ima moj burazer tako da znam. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
Kako se plaća pretplata kod telekoma
do nove godine je bilo besplatno pa sada ne znam da li mi dolazi račun ili ja idem kod njih
kako šta koliko mogu da čekam,na sajtu nisam video ništa o načinu paćanja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 416 417 419 420 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.201 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.