Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 277 278 280 281 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 847572 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC 
Da li je tvoj ruter HG510?

Taj model radi dosta korektno, pre je problem do tebe, mozda nisi povezao kako treba ili nesto do sistema. U svakom slucaju zovi provajdera, duzni su da ti povezu ruter ako ti ne znas. Obicno se ovakav problem javlja ako imas dva telefona a jednu liniju i ne povezes kako treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Motorola G6
sumnjam da ce Telekom sad da poveca brzinu,nisu dzabe stavili akciju 1 din  mesecno do nove godine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Motorola G6
Korisnik sam Telekomovog ADSL paketa 512 i imam Huawei HG510 ruter.Nisam zadovoljan ruterom jer puca veza maltene svakih 5 minuta.Da li ima neko istih problema?Da li je problem do rutera ili cega?Mogu li ga ja podesiti da sljaka bez toliko pucanja veze i kako? Preleteo sam malo forum unazad i naleteo na samo jedan problem kao moj.tj.u vezi isti model kao moj.Jel treba godinu dana da placam Telekomu,caru monopola,i da trpim losu konekciju ili postoji neka mogucnost zamene rutera?Ima li mi pomoci? Smile
Taj ruter je dobar,ja imam isti taj i ja skidam mesecno 40-50GB,igram na netu i mozda pukne veza 1-2 puta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy IIs
Korisnik sam Telekomovog ADSL paketa 512 i imam Huawei HG510 ruter.Nisam zadovoljan ruterom jer puca veza maltene svakih 5 minuta.Da li ima neko istih problema?Da li je problem do rutera ili cega?Mogu li ga ja podesiti da sljaka bez toliko pucanja veze i kako? Preleteo sam malo forum unazad i naleteo na samo jedan problem kao moj.tj.u vezi isti model kao moj.Jel treba godinu dana da placam Telekomu,caru monopola,i da trpim losu konekciju ili postoji neka mogucnost zamene rutera?Ima li mi pomoci? Smile

proveri podesavanja antivirusa/firewall-a.

Kolega je koristio EUnet ADSL, BitDefenderow firewall ga je povremeno blokirao.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

mnogo je lakse boriti se za principe nego ih post.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750
lepo si mu reko to za novine,i mene mnogo nerviraju takvi..way to go man!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16;
mob
SonyEricsson K810i
Znaci zbog takve akcije od 1 dinar ako u slucaju ne prate SBB...gube korisnika,hmm...bas steta  Smile Lako cu to ja jer vec imam kablovsku SBB a i prosao je ugovor od godinu dana sa Telekomom...ali ajde da budem dobar sacekacu jos koji dan  Smile
IP sačuvana
social share

trance is me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Motorola G6
Znaci zbog takve akcije od 1 dinar ako u slucaju ne prate SBB...gube korisnika,hmm...bas steta  Smile Lako cu to ja jer vec imam kablovsku SBB a i prosao je ugovor od godinu dana sa Telekomom...ali ajde da budem dobar sacekacu jos koji dan  Smile

samo da ti kazem da nema u celoj zemlji SBB.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ustajem iz kreveta vedar i cio....

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 5610

i ja imam isti ruter i isti net i isto mi puca adsl kad skidam nesto ili igram nesto online. Zvali su me iz servisa jer sam prijavio kvar, i baja me je ubedjivao da je kvar do mene.. A ja vec 6 meseci imam adsl koji je fino radio do pre 7 dana.. I naravno nista mi nisu pomogli ... Samo mu se ugase odjednom one 2 lampice desno ...

ps  Ping mi je katastrofa zadnjih par nedelja ... Al nema veze izdrzacu do kraja ugovora i oteracu ih u tri lepe ***** ******** ...
IP sačuvana
social share

Bem ti Telekom mrtvi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Filozofiramo u strahu od ludila !!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 432
Zastava Ja sam stanovnik planete zemlje i ponosim se time!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
HTC P4350
Ja sam cuo da u telekomu vec povecavaju brzinu... Zato sto sam imao problem sa kablovskim pa kad sam otisao da vidim zasto je stalno zagusenje rekli su mi da telekom povecava protok a nisu imali dovoljno prostora pa su napravili zagusenje na kablovskom na ulazu u zemlju, eto sta monopolisti rade drze kablovski i adsl pod kontrolom...
IP sačuvana
social share
Homo homini lupus est!                                                                           

�
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Kad bih samo imao ovakve trbusnjake

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1;MEG
mob
Motorola c-115
Mislim da sam sve dobro povezao,nije komplikovano.Moguce da je do firewall-a,probacu.Nego,koji se brojevi kucaju u browser-u da se otvore podesavanja rutera?Telekom je u pitanju.Hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 277 278 280 281 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.