Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 278 279 281 282 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 847110 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
trebalo bi 192.168.1.1
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Kad bih samo imao ovakve trbusnjake

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1;MEG
mob
Motorola c-115
trebalo bi 192.168.1.1
Sad cu probati i verovatno ukenjati nesto! Smile
Belgrade,znas li sifru i username koji trebaju?
« Poslednja izmena: 11. Sep 2008, 23:18:04 od Mla_cks »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Na oba "admin"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16;
mob
SonyEricsson K810i
Ja sam cuo da u telekomu vec povecavaju brzinu... Zato sto sam imao problem sa kablovskim pa kad sam otisao da vidim zasto je stalno zagusenje rekli su mi da telekom povecava protok a nisu imali dovoljno prostora pa su napravili zagusenje na kablovskom na ulazu u zemlju, eto sta monopolisti rade drze kablovski i adsl pod kontrolom...
Pa dobro bi im bilo da povecaju...,jutros mi se ucinilo da jesu povecali...pa sam isao na speed test...ali jok,isto je jos uvek  Smile,okie..ocekujem
IP sačuvana
social share

trance is me
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG 
Ја са ХГ510 не могу никако да форвардујем порт за торренте иако знам процедуру напамет. И сад са неких тракера скида пуном брзином са неких скоро и да не скида (углавном је ово друго). Е сад ја имам и премиум налог на рапидшеру али не дај боже да нешто оставим преко ноћи јер пукне веза на мили секунду и оно се прекине. Никад таквих проблема нисам имао са кабловским. А видим да се многи жале на овај рутер. Не знам о чему се ради.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Kad bih samo imao ovakve trbusnjake

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1;MEG
mob
Motorola c-115
Ја са ХГ510 не могу никако да форвардујем порт за торренте иако знам процедуру напамет. И сад са неких тракера скида пуном брзином са неких скоро и да не скида (углавном је ово друго). Е сад ја имам и премиум налог на рапидшеру али не дај боже да нешто оставим преко ноћи јер пукне веза на мили секунду и оно се прекине. Никад таквих проблема нисам имао са кабловским. А видим да се многи жале на овај рутер. Не знам о чему се ради.
Telekom nam se desio,prijatelju,Telekom. Smile Smile Smile Uzeli su ruter koji ne kosta,verovatno.vise od 300 grama salame i uvalili ga,a mi sad placamo godinu dana i snalazis se. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 12. Sep 2008, 06:33:07 od Mla_cks »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I choose not to choose

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
Skoro 2 godine sam kos Sezamproa na koji nemam  nikakvih pritužbi ljudi su stvarno korektni e sada se telekom ubacio ovom akcijom
dinar do kraja godine pa kada bih promenio tabor uštedeo bih 3000 dinara, što nekome nije mala para ,sada sam stvarno u dilemi pošto
  kod sezama mesečna pretplata ističe za koji dan pa me zanima koliko bih čekao do ponovnog  uvođenja neta od strane telekoma
ne bih voleo da se oduži na nekih mesec dana
Da li je neko bio u sličnoj poziciji i šta mi je činiti  Smile
  Ne bih voleo da sebi zakomplikujem živoz zbog šake dinara inače iz sam iz Beograda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

If You Don't Believe In Yourself, No One Else Will

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 148
Zastava Pristina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Apple Iphone
Ja sam bio kod Neobija i presao sam na Telekom. Pa ja mislim da sam ih zvao jedno 7,8 puta da oslobode port. Kada sam otisao u Telekom nakon nedelju dana, rekli su mi je da je port zauzet od strane Neobija, te da se ja mogu prijaviti kod njih odmah po oslobadjanju porta. To se i desilo, ali nakon 20-tak dana i kao sto rekoh jedno 7,8 poziva. To su moja iskustva sto znaci da ne moraju da budu tacna jer se situacija od tada promenila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Sve dok nam EU ne nametne zakon koji sadrzi u sebi i odrednicu o LLU, nista od ozbiljnog internet trzista. Telekomov monopol kontrolise Telekom. Sta god da ti padne napamet, moze ali ako to nije zanimljivo Telekomu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Alcatel One Touch Idol X
Ljudi jel se zna nesto o onom povecanju brzine kod korisnika sa ADSL-om? Ja sam nesto googlao i citao u novinama, svugde pise kao ``negde polovinom oktobra``, da li neko mozda ima preciznije informacije?
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 278 279 281 282 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.