Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 175 176 178 179 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 838748 puta)
Svakodnevni prolaznik

da, to sam ja, malo sam posrnula...

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 307
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E72
Imam jednu dilemu. Naime, ADSL je najzad stigao i u moj grad. Pocelo je masovno prikljucivanje korisnika, ali za sad samo korisnika Telekoma, dok ostali provajderi jos uvek cekaju zeleno svetlo. Ja sam inace prijavljena kod Sezampro-a. Kazu da ce za ostale provajdere biti prikljucenje u roku od nedelju-dve, ali opet moze da se desi nesto nepredvidjeno. Da li da cekam Sezam ili da lepo odem u Telekom i prikljucim se kod njih?? Kakva su vasa iskustva sa jednim i sa drugim provajderima?
Nije trebalo dugo da cekam. Evo pre par minuta sam instalirala ADSL modem od Sezama. I super radi. Za pocetak sam zadovoljna. Sve je bolje od dial up-a u ovom trenuntku
IP sačuvana
social share
Moja Virtuelna Galerija
~~Best times are yet to come~~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 343
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
ljudi odakle da pocnem a da zavrsim ovu ujdurmu uffffffff

da zavrsim hmmmm tesko sem da raskinem ugovor i da im dam 5900 dilingera i cao..... sve je pocelo na 160str ove teme

znaci uspeo sam da preselim adsl (telekomov) iz Negotina u Beograd ali kako,posto mi je tetkica iz Negotina obecala da ce me zvati iz Beograda u roku od mesec dana od kada sam podneo zahtev.proslo je 18 dana i pozovu me da preuzmem opremu i ja sav srecan istog trenutka zapalim po istu kad tamo ludnica.Gospodja mi rece da se javim izvesnom gosp. Dejanu,ja nadjem baju i on mrtav ladan mi kaze sve je ovo ok ali tvoj matori tj moj cale mora licno da dodje da potpise ugovor?! Na moje pitanje koji ce mi qrac ponovo ugovor kad vec imam jedan vazeci posto sam u Negotinu vratio opremu ugovor je ostao kod mene,lik poceo da zaplice jezikom ali je ostao pri svome "ne moze" i gotovo,drugi moj pokusaj je bio da ni u Negotinu moj matori nije potpisivao ugovor vec ja i nije bilo nikakvih problem,on opet peva istu pesmu.Taman da ustanem i odem da kupim konopac da se obesim lik ustane i rece samo memenat.....Vraca se posle dva minuta i pruza mi ruku,ja sav zbunjem pruzam ruku i on krece: ja se stvarno izvinjavam sto sam vas izmaltretirao gospodine,jako mi je zao,a ja ko kuce u liftu blejim i neverujem,pitam o cemu se radi a lik mrtav ladan mi kaze pa imamo naredbu iz direkcije ali meni to niko nije preneo stvarno se izvinjavam bla bla bla
I tako on meni da opremu uz 5465 puta izvinite....
Tko da sam morao da posaljem preko ortaka 300gr milke tetkici iz Negotina koja je odradila sav posao kako treba

I ako mislite da je ovo kraj varate se posle 12dana koriscenja vlasnik stana u kojem sam trenutno mi kaze da moram da se iselim do kraja meseca posto su mu oduzeli stan u kojem on zivi i mora da se vrati u ovaj................znaci vrh

Sta sad da radim,ako hocu ponovo da selim adsl ovi pajseri u telekomu ce misliti da ih namerno zajebavam,drugo pitanje da li cu do kraja meseca znati tacnu adresu gde cu se preseliti a sumnjam da cu moci da podnesem zahtev za selidbu adsl-a a da ne znam gde se adsl tacno seli tj. da li ce biti moguce da im ja malcice kasnije dam adresu.....

Ili da se jednostavno odreknem 6 soma dinara i kad se uselim u novi stan pocnem potragu za novim adsl-om mozda kablom ili pak wirelesom posto imam opremu za doticnu.Vise neznam ni sam sta cu uffffffffffffffffffff

Prica je tako pocela i evo nas danas zivi i zdravi....valjda

Druga selidba ADSL-a je prosla ovako:negde 6.11.2007 sam podneo zahtev za selidbu posto su mi rekli da nije bitno kog datuma se podnosi zahtev,posto imaju mogucnost da preseku stanje od kad do kad si koristio sto je ok sa njihove strane.Batica sa kojm sam imao bliski sustret kod predhodne selidbe mi je demontirao istog trenutka adsl i dao zahtev da potpisem,rekao je takodje da po njihovim pravilima to bi trebalo da se zavrsi za oko 15 dana,ranije je bilo mesec ali su skratili na 15 dana od dane podnosenja zahteva....
I naravno je oko 20-tog ne udem lenj i krenem u ofanzivu,znaci svaki dan po najmanje tri puta sam zvao 9813 i kukao kao neznam nista samo proveravam da li ce skoro? kad ce? bla bla bla ali svaki dan.

28.11.2007 zove riba i kaze da je odradjeno sve samo da dodjem da pokupim modem.Ja sav srecan odem sutradan i tu krece dramaturgija ali stvarno.Lik sa kojim sam vec jednom odradio selidbu nije bio na poslu i ja se odmah smorio posto sam samo mogao da naslutim sta ce se da desi u narednih 15tak minuta.Ona kao u fazonu vi ste taj i taj,ja reko nisam ali kao da jesam ona sva zbunjena,ja joj u kratkim crtama objasnim da sam kroz sve ovo vec prosao pre 20-tak dana i da ne mora da se uzbudjuje previse,na sta ce tetka ma nemoze to tako i cao....vidimo se.....mora vlasnik licno ili u krajnjem slucaju da donesem fotokopiju licne karte mog caleta naravno posto se na njegovo ime vodi adsl.E tu ja tek prsnem i krenem u ofanzivu,kazem joj da se tako pametan pravio i onaj beatica prosli put pa se posle toga pola sata izvilnjavao,ona opet u cudu kao ma nema sanse to tako neko ce za to debelo da odgovara sto je uradio selidbu bez prvog lica.I u trenutku pocne da okrece pricu kao pa zar je toliko tesko da moj cale posalje faksom fotokopiju l.k. a ja dosledan i ne popustam,reko gosp. nemojte da zadirete u moje licne probleme i vi ste poslednji kome trebam da se pravdam zasto ne mogu(a u stvari NECUUUU),i baba mrtva ladna mi kaze citiram:gospodine ja sam sigurna da vas otac nije ziv???????
Kad nisam pao sa one stolice,sav zbunjen vise neznam ni kako da se ponasam,da li da je kresnem onom tastaturom po lobanji ili da obrisem one prozore njom,ili da iskuliram drkanje par minuta sto sam na kraju se ispostavilo i uradio.....
Ona vidno uzrujana u jednom trenutku rece ma boli tebe uvo sto ce sest coveka u telekomu da odgovara za ovo dacu ti modem i da te ne vidim!!!
A ja kao kuce u liftu niti da se smejem niti da placem,uzmem modem i ustanem kad ce ona:gde si posao?Ja reko pa sta jos trebam da cekam vise kad ce ona:pisi sad i izvadi moju fotokopiju l.k na sto,na moje pitanje sta da pisem ona pocne da diktira:Pod krivicnom i materijalnom odgovornoscu obavezujem se da cu placati adsl usluge u ime svog oca i dole se potpisi i stavi datum,na moje pitanje njoj mogu li da umocim prst u matilo i da ovekovecim papir samo je stavila ruku na celo kao kad covek meri temperaturu tj. proverava,nisam mogao vise da izdrzim ustao sam i okrenuo se,naravno otisao kuci sa mojim modemom a sta se tamo dalje desavalo stvarno neznam....
U celoj prici prosao sam relativno dobro posto je ovo ipak srbija i ja sam svestan toga,samo ponekad prsnem kad se neko qrchi a nema cime.....
Jedino sto su sjebali a to sam video tek kad sam dosao kuci je to da su mi mesto 1024 dali 512-icu ali koliko vidim to nije neki problem da se poveca,posto na sajtu pise da se to odradi za jeadn radni dan,tako da sigurno nece trajati kao ovo predjasnje izdrkavanje.

Ovo samo pisem da bi nekome olaksao a nikako da se ne daj boze hvalim i tome slicno,gotovo siguran sam da ce mnogima moje iskustvo koristiti.....
Uffffff umorih se od kucanja pozz svima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Koja si legenda.  Smile  Do jaja, tako treba isteravati pravdu. Znam lika koji svima preti sa inspekcijom i 100 puta mu se isplatilo...
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia N80
djerdapII28.11.2007 zove riba i kaze da je odradjeno sve samo da dodjem da pokupim modem.Ja sav srecan odem sutradan i tu krece dramaturgija ali stvarno.Lik sa kojim sam vec jednom odradio selidbu nije bio na poslu i ja se odmah smorio posto sam samo mogao da naslutim sta ce se da desi u narednih 15tak minuta.Ona kao u fazonu vi ste taj i taj,ja reko nisam ali kao da jesam ona sva zbunjena,ja joj u kratkim crtama objasnim da sam kroz sve ovo vec prosao pre 20-tak dana i da ne mora da se uzbudjuje previse,na sta ce tetka ma nemoze to tako i cao....vidimo se.....mora vlasnik licno ili u krajnjem slucaju da donesem fotokopiju licne karte mog caleta naravno posto se na njegovo ime vodi adsl.E tu ja tek prsnem i krenem u ofanzivu,kazem joj da se tako pametan pravio i onaj beatica prosli put pa se posle toga pola sata izvilnjavao,ona opet u cudu kao ma nema sanse to tako neko ce za to debelo da odgovara sto je uradio selidbu bez prvog lica.I u trenutku pocne da okrece pricu kao pa zar je toliko tesko da moj cale posalje faksom fotokopiju l.k. a ja dosledan i ne popustam,reko gosp. nemojte da zadirete u moje licne probleme i vi ste poslednji kome trebam da se pravdam zasto ne mogu(a u stvari NECUUUU),i baba mrtva ladna mi kaze citiram:gospodine ja sam sigurna da vas otac nije ziv???????
Jel tetka, gospodin ili baba ??? :-)
Ne znam zasto se toliko potresas kad znas gde zivimo, ovo je Srbija.bre.com :-D
A za povecavanje protoka, ti zelim srecu, jer kako ti je dosad islo sa adsl-om trebace ti. Poz :-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 343
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
Ja nisam nikome pretio,cak sam i pomogao njima,za njihovo dobro a i moje naravno,a to sto je neko nedokazan to nije moj problem.Htedoh reci samo sam trazio ono sto mi pripada,a kad znam da sam u pravu 100% onda ne stajem pa makar se sve naglavacke okrenulo....

tetka,baba,gospodja sve je to upotrebljavano shodno situaciji kako sam video tu osobu....

pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 375
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Kod nas je kao da živimo u milion malih republika i u svakoj se jedan te ista stvar radi na drugačiji način. Moj brat je prebacivao ADSL sa jednog priključka na drugi i nije imao nikakve probleme, ljudi u Telekomu su to odradili veoma brzo i bez ikakvih pitanja tipa: da li si vlasnik priključka itd..

Dakle koliko gradova u Srbiji toliko i različitih tumačenja propisa.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Jednom recju strasno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 715
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung d900i
Telekomov net je dal;eko od realnosti..brzina navodna 512 uz upload 128 je smrt za torrente..ukoliko nisam regovan na nekom privatnom trackeru brzina downloada sa podesenim portom i  forwardovanim iznosi oko 10 kb sec..u torrent je klijent ...bez reci sam.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k510i
adsl mi je podeljeno na 2 komp. kako se zove program koji moze da regulise brzinu na toliko koliko ja hocu da salje na drugi komp.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
Cime je adsl podeljen ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 175 176 178 179 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.