Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 173 174 176 177 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 838931 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Imam jedno pitanje:
Posto imam SezamPro ADSL, naravno koristim DC++, i imam problem sa upload-om(znam da je to veliki problem ADSL-a).
Da li postoji neki program, koji ne koci racunar ili samu konekciju, za limitiranje upload-a?
Inace, probao sam Net Limiter 2 Pro, i sat vremena je radio OK, ali posle mi se otkacio sa svih hub-ova i konstatno me je zezao sve dok ga nisam obrisao sa racunara. Cak ni http nije hteo da radi.
Molim vas pomozite...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Alcatel 123456
imam problem. Instalirao sam novi windows prije nekoliko tjedana, imam modem D-Link DSL 584T, lijepo sam ga spojio na komp u utičnicu od telefona, LAN mi valja ma sve je bilo u redu. Upalio sam kompjuter, nisam se moram spojiti samo sam upalio IE i surfao. Ali jučer ne, ne znam zašto ali više tako ne mogu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
imam problem. Instalirao sam novi windows prije nekoliko tjedana, imam modem D-Link DSL 584T, lijepo sam ga spojio na komp u utičnicu od telefona, LAN mi valja ma sve je bilo u redu. Upalio sam kompjuter, nisam se moram spojiti samo sam upalio IE i surfao. Ali jučer ne, ne znam zašto ali više tako ne mogu

...na  komp u uticnicu telefona  ???   Smile

Kabal za telefon ukljucis u ruter a drugi kraj ili u uticnicu u zidu za telefon, ili u neki razdelnik ako ga imas na kablu koji dolazi iz uticnice za telefon.
A komp sa ruterom spajas preko utp kabla.

Mozda ti pomogne predzadnji post u ovoj temi. Setovanje tog rutera za adsl je tu objasnjeno. Odradi to pa se javi.

Pre toga pogledaj dali je inejblovana mrezna karta, i dali je podesena na automacko dobijanje ip adrese?

Mreznu kartu povezujes u neki od cetiri porta na ruteru al ne u wan.
« Poslednja izmena: 21. Nov 2007, 20:25:25 od okno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Alcatel 123456
Citat
Pre toga pogledaj dali je inejblovana mrezna karta, i dali je podesena na automacko dobijanje ip adrese?

Mreznu kartu povezujes u neki od cetiri porta na ruteru al ne u wan.
ovo je sve ok, a ono ću još probati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Motorola G6
Imam jedno pitanje:
Posto imam SezamPro ADSL, naravno koristim DC++, i imam problem sa upload-om(znam da je to veliki problem ADSL-a).
Da li postoji neki program, koji ne koci racunar ili samu konekciju, za limitiranje upload-a?
Inace, probao sam Net Limiter 2 Pro, i sat vremena je radio OK, ali posle mi se otkacio sa svih hub-ova i konstatno me je zezao sve dok ga nisam obrisao sa racunara. Cak ni http nije hteo da radi.
Molim vas pomozite...

netpeeker. naj program za kontrolu interneta i LAN mreze
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

da, to sam ja, malo sam posrnula...

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 307
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia E72
Imam jednu dilemu. Naime, ADSL je najzad stigao i u moj grad. Pocelo je masovno prikljucivanje korisnika, ali za sad samo korisnika Telekoma, dok ostali provajderi jos uvek cekaju zeleno svetlo. Ja sam inace prijavljena kod Sezampro-a. Kazu da ce za ostale provajdere biti prikljucenje u roku od nedelju-dve, ali opet moze da se desi nesto nepredvidjeno. Da li da cekam Sezam ili da lepo odem u Telekom i prikljucim se kod njih?? Kakva su vasa iskustva sa jednim i sa drugim provajderima?
IP sačuvana
social share
Moja Virtuelna Galerija
~~Best times are yet to come~~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia X6 16gb
Joj bre ljudi dali je moguce,pa nema ni 2 strane u nazad od kako sam pricao da svi provajderi idu preko Telekoma sto znaci da svi provajderi zavise od njega,samim tim vi zavisite od njih a oni od ovih,a ako se uzme Telekomov adsl direktno se zavisi od njih...Znaci naravno da je bolje zavisiti odmah od ovih u slucaju nekih problema,jer ako si neki drugi provajder ovi uvek mogu da nadju izgovor za neki problem,i kazu da nije do njih vec do telekoma.... Smile  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6120c
Sacekaj sezam...   Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ja imam adsl vec nekoliko meseci a ovi iz Neobee/a su mi tek sada odgovorili. Vrlo su azurni  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nikad ne veruj zeni koja laze!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia ZTE
ja nemam ni jednu losu rec za neobee, sem da je protok za 10-ak posto mani od telekomovog, al to mogu da razumem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 173 174 176 177 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.12 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.