Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 837734 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 343
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Znam da sam debelo zakasnio sa pitanjem ali visa sila ili kako vec.Problem je sledeci moram da se selim a adsl sam dobio pre tri meseca (prijavio se jos pre 8 meseci u onom kao promotivnom periodu) pa sad ja vas pitam ako ima neko slicnih iskusava da mi pomogne.

Problem je sto do sutra ujutro do oko 9h to moram da resim skroz na skroz,a to je.Posto se selim iz jednog u drugi grad kazu da ne moze da se odradi preseljenje adsl,kazu da je u okviru grada moguce izmestanje tj. preseljenje ali u drugi grad nikako.I sve to i nije strasno dok nisam unakrsno ispitao Telekom,u tehnickoj podrsci mi baja rece odes gde si se prijavio odjavis se i na sledecem racunu ti stize pretplata plus 5900 koje nisi platio zato sto si se prijavio u promotivnom periodu.I po svemu sudeci ta varjanta mi je i najbolje ako je uopste moguce na taj nacin odraditi.
Sutradan tj. danas odem gde sam se prijavio i zena mi kaze ooooooooooo pa sto se selis alooooooo,neznam kako sam izdrzo da ne obrisem prozore sa njom ali nekako sam presao i nastavio.Ona prvo potpuno zbunjena i nezainteresovana mi kaze da cu morati retro-aktivno da platim sve naredne pretplate koje stizu do isteka ugovora tj. narednih 9 meseci,kad tad nisam pao u nesvest.Na moje najlogicnije pitanje i konstataciju da mi je sasvim drugu pricu pevao baja iz tehnicke podrske i da je logicno da jedino ako sam najveci kreten ovog sveta mogu da se odjavim i da nastavim da placam pretplatu zena stala i mrtva ladna rekla e sad te decko nista ne razumem.
Da stvar bude jos komplikovanija u pricu ulazi zena iz susedne kancelarije i kaze da najnormalnije moze da se prekine ugovor pri tom da se vrati oprema i u narednom racunu da se plati 5900 sto je slicna prica onom iz teh. podrske.Pri izlasku iz zgrade palo mi je jedino na pamet da sam jedino promasio kancelariju i upao kod cistacica koja je htela da bude pametna samim tim sto je sela u koznu fotelju ili se ja tripujem......

Neznam sta mi je ciniti pomagajte........

Receno mi je da sutra ujutro donesem vratim opremu,samo da me ne zajebu da mi nastave slati racune za ono sto i ne koristim?

Pozurite sa odgovorima molim vas!!!
hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 3
hteo sam da pitam ako imam adsl 512/64 flat za koliko cu otprilike da skinem 1Gb
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia X6 16gb
Pa izracunaj sam.Sa 512/64 konekcijom u proseku ti skida od 50 do 55 kilobajta po sekunda,a 1024kb je 1mb,a 1024mb je 1gb.Prosta i jednostavna racunica  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
SonyEricsson k750i
hteo sam da pitam ako imam adsl 512/64 flat za koliko cu otprilike da skinem 1Gb
5 ili vise sati
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nikad ne veruj zeni koja laze!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia ZTE
ova tvoja muka sa selidbom je jedan od razloga zasto nisam uzeo telekom u promo periodu vec neobee koji nema nikakve obavezujuce stavke kao i svi drugi provajderi, tako da si trebao o tome ranije da misli. kad si se obavezao na nesto od godinu dana morao si vec tad da imas plan za 'sta ako se desi da ...'

odi opet do telekoma i moli boga da neradi opet ista cistacica

ako je opet ista vestica na poziciji izvuci milku iz unutrasnjeg dzepa i iskezi se kolko mozes

trepci suznim ocima i lepo je zamoli da ti prebaci nalog na nov broj( mada bi logicnije bilo da reba neka molba da se napise)
ako ni to ne uplali, daj znak nindzama da pocnu masakr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ovaj nick je glup,novi nick je lazasm......:D

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2103
Zastava sm
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Nokia 6600 i N73
5 ili vise sati
tako nesto
oko 5 ipo sati  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Livingston: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 311
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Cekaj ja kada sam bio rekli su mi da je sasvim moguce i normalno da ti prebace ADSL sa jednog broja na drugi. Ubedjen sam da to nema veze sa gradom u koji prenosis ADSL. Moj savet ti je da odes tamo i da insistiras da ti prebace ADSL ili im preti tuzbom!!! Ali nemoj da odustajes, slobodno insistiraj i budi fin, ali zajeban i odlucan i ne ustaj sa fotelje dok jebeno ne pristanu. Imam jako puno iskustva sa raznim sluzbama  Smile i znam da mora ponekad, nazalost, tako da se radi...

konsultuj se sa nekim pravnikom, naravno ne zbog tuzbe (time ces samo da pretis :[115]Smiley nego zbog argumentacije. vec je kasno, ali procitacu sutra moj ugovor pa cu ti pomoci ako mogu

« Poslednja izmena: 29. Sep 2007, 03:47:55 od portalist »
IP sačuvana
social share
Podrzavam Simijon kao kandidata na predsednickim izborima 20.1.2008.

i zato Tomislav N. preventivno objašnjava kako, časna reč, nikoga ne mrzi – zna, vragolan, da mu to nemrzilaštvo do sada nije bilo ni među prvih hiljadu prepoznatljivih karakternih osobina, ni njemu, a kamoli stranci mu, u čijem vrhu ima pregršt takvih vedeta za kakve bi Džeri Springer Šou platio suvim zlatom. - Teofil Pancic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson K - 700i
Pazi ako ponistis ugovor nemas nikakvu pravnu obavezu da placas racune! Samo im doplati to sto si se izvuko i proso jeftinije u promo periodu i to bi trebalo da bude to!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 3
Hvala vam puno Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Does God believe in people?

Zodijak Leo
Pol
Poruke 569
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Hahaha.....5 sati....hahaha..... ja sa starom vezom od 512 /128 skidao 460 Mb 15 sati preko uTorrenta
IP sačuvana
social share
You can only be young once, but you can be immature forever.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.