Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 159 160 162 163 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 837153 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Hahaha.....5 sati....hahaha..... ja sa starom vezom od 512 /128 skidao 460 Mb 15 sati preko uTorrenta

Па то зависи од броја сидера... Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Does God believe in people?

Zodijak Leo
Pol
Poruke 569
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Ma imao sam ja 15 sidera, pa je ipak trajalo toliko
IP sačuvana
social share
You can only be young once, but you can be immature forever.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 3
a koliko leecheva????  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
HTC Wildfire
Ja se izvinjavam ako je neko negde to napisao ali ne cita mi se 160 str.
Koliko u proseku traje provera tehnickih mogucnosti, prijavio sam se u telekomu za adsl pre nedelju dana. Zivim u Borci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6120c
2-3 dana (samo ne rade vikendom)  Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 343
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
ljudi hvala vam puno na odgovorima

uz malo maltretiranja sam izgleda zavrsio posao,vratio im "opremu" i ubedio istu onu tetkicu da je itekako moguce preseliti adsl,sve je bilo jako konfuzno i pun djavo nepovoljnih okolnosti za koje sam i ja delimicno bio odgovoran ali situacija je taka kaka je

tetkica je htela da se pohvali kako ona ima "prijateljicu" u bg-u koja radi takodjer u lelecomu pa je sva sresna pozvala istu da se suri malo pred kolegama,sto sam jasno iskoristio prethodno je veoma samouvereno ubedjivao da je sve to ostvarljivo,aliiiiiiii kad je ona na moje odusavljenje rekla moze daj mi adresu i broj tel. ja sam se zaledio

sreca pa sam znao ime i prezime vlasnika stana ul. i broj i tu ulazi u pricu kolega tetkicin koji je do tad bio utucen sirenjem svoje koleginice pa je sav vazan rekao decko ja cu da ti sredim da odmah nadjemo broj tel. i sve ostalo kao sto se i na kraju ispostavilo

ne bih ja toliko zurio i stvarao paniku da nije bio 28 u mesecu i da oni veze nemaju sta ako trazim selidbu posle prvog,a prvi je ponedeljak i td i td

ostalo je samo da me pozovu u bg-u da preuzmem opremu,tako bar tetkica kaze a sta ce biti videcemo.....

ps:ovo pisem sa deal up-a i vec sam se umorio strasno
jos jednom hvala....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
HTC Wildfire
Zvao sam telekom da pitam koliko traje provera tehnickih mogucnosti (prijavio sam se pre 10-ak) dana, neljubazno me je odje*ala sa ne zna se, moze da bude i 2-3 meseca. A kad sam se prijavljivao cvrkutala je kao slavuj... "vec u toku sledece nedelje..." Mars!
Zlikovci, lopuze,... seme im se zaturilo...
Nego da ja pitam nekog od vas, ne bih da ih ponovo zovem, dobicu traume. Onaj novi paket u telekomu, 256 flat za 999 din (bez pdv-a), jel' to neka promotivna cena koju ce kasnije da povecaju ili ostaje toliko?

Inace zivim na Paliluli, naselje Borca.
« Poslednja izmena: 01. Okt 2007, 18:51:06 od danniel »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Svi smo NASI samo JASI !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson t68i
 Smile resio sam da pustim gas sa brzinom
dajem 2100 za adsl 1024 a Prolazim isto ko sa 512 Smile
kako?
PA koristim rapidshare,gospodin covek Smile, i tamo je ogranicenje dnevno 5giga,ja sa 1024 skidam 8giga dnevno...i zabrane mi da skidam...neki dan..

Sad ja kad uzmem 512 skidam 4giga dnevno,ebes 1giga Smile,i dodam jos za rapid 700 i to je oko 2100,A ovako je bilo 2800..

Sad da li je neko spustao brzinu kod Lelekoma i koliko kosta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 3
e ovako treba mi pomoc danas mi je jedan lik namestio adsl imam adsl u yubc sam uplatio 512/64 flat i kada skidam nesto ne preko torrenta nego obicno sto mi bude brzina samo 20-30 Kb/s kad treba da bude 50-60 tako sam cuo i ne mogu da skidam vise fajlova odjednom da budu iste brzine u cemu je problem Smile
« Poslednja izmena: 02. Okt 2007, 15:24:30 od Belgrade »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
1. lakse sa smajlijima malo
2. torenti ne rade na istom principu kao i klasican download...cemu majku mu sluzi ta top tema gore...  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 159 160 162 163 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.