Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 520 521 523 524 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 843308 puta)
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Sezam je OK.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ustajem iz kreveta vedar i cio....

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.267.0
mob
Nokia 5610
Ali opet ti sve to ide preko telekoma, jedino sto ce da se promeni je to sto neces vise da placas telekomu... Mada ni to nije losa ideja.. Ja cekam do kraja januara i ako ne dignu min duplo brzine i dl i ul, cao zdrvao.. Imam bolju kombinaciju ...
IP sačuvana
social share

Bem ti Telekom mrtvi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ma vec jedno 10 dana net mi ne radi preko noci nikako a preko dana radi ali je slab protok i veza cesto puca. Zalio sam se jedno 3x i kao fora nisu mogli da mi pomognu preko fona i preko njihovih podesavanja pa su kao napisali nalog da ovi na terenu to poprave i ovi su kao to poravili ali opet isti slucaj. Znaci do mog kompa nije, nije do kablova ili do fixnog fona jer mi nekad radi po par dana u full-u bez smetnji. Ja mislim da je problem u mojoj centrali i u tim njihovim portovima ili cemu vec, kao onaj stepen agregacije, pri tom mi veza uvek pukne cim se neko javi na fixni preko kog se vodi adsl. A ove smetnje mi se desavaju skoro 3 ili 4 puta godisnje i traju po nekoliko dana. Obicno se problemi javljaju cim idioti nesto menjaju kao ranije download ili sad upload. Znam da sav net u Srbiji ide preko Telekoma ali valjda ce se to promeniti kad dodje II fixni operater. Realno ne mogu vise da izdrzim da bukvalno svaki dan imam neverovatne smetnje na netu a da racune placam redovno.
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ustajem iz kreveta vedar i cio....

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.267.0
mob
Nokia 5610
Znam brate i meni su pre pola godine na centrali nesto sjebali i od tad net mi radi kao 512/64.. Zalio sam se X puta i nista, napsali su 100 nekih naloga za proveru , cak su mi bili kuci 2x ali opet nista.. Ovaj lik sto je dosao da mi proveri liniju nekom spravom mrtav pijan lik, smara me pola sata kako ja znam njegovog sina i nista nije uradio.. Jedva sam ga ubedio da mi promeni modem i dade mi obaj usrani hg520.. Muka mi je od njih, mnogo su bezobrazni.. Bio sam srecniji i bila mi je mirnija glava kad sam imao dial up i proveravao mail jednom u 2 dana..
IP sačuvana
social share

Bem ti Telekom mrtvi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 90
Zastava Beograd-Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.267.0
Eeeeee,pazi ovako,ako ti se prekoda veza kada neko podigne slusalicu,to znaci da neki kablovi nisu dobro povezani,stojim i ja iza toga da Serekom nije ok,da su izrabljivaci i sve to,ali to ima veze sa spliterom ili lose podesenim kablovima.Moj savet,podigni ponovo sistem,proveri opet da li si dobro sve spojio i onda na prazan,svez OS uradi jedan speed test net,a HG jeste smesan modem,ali nije ne kvalitetan,a na kraju ako ti ni ovo ne upali,trazi novi,Pirellijev modem.
A sto se tice provajdera,jedino Verat net ne zavisi od Telekoma i ne ide preko njihove infrastrukture,a kakav je Verat,pojma nemam,moras pitati nekoga ko je njihov pretplatnik.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Evo sad mi bila 3 lika iz Telekoma i kao namestili su intenet. U fazonu lan kabl nije imao dobar dzek za prikljucenje. Kad sam im rekao da su mi taj isti plavi kabl dali oni i da nisam ja nista eksperimentisao sa njim odmah su mi zamenili taj stari i stavili novi ispravan. Kao rekli su da ce od sada da radi perfektno. Videcemo ...
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ja ne znam za Vas ali ja imam stari ruter koji nisam gasio po mesec dana i dan danas sljaka besprekorno Smiley

Brzina standardna kao i uvek...imam isdn doduse. Medjutim nikada nisam imao problema sa njima. Naravno rado se svadjam sa njima oko cena usluga  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Imam telekomov adsl i ruter koji ima wairles antenicu.Super koristim wi-fi preko mobilnog,ali ne bih voleo da jos neko iz komsiluka koristi moju konekciju.Kako zakljucati wi-fi?Znam da se u brovseru ukuca onaj ip i potom sifra,sve to odradim ali ne znam gde tamo u opcijama da kliknem da bi stavio sifru...
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Sony xperia
Sa neke teme odavde skinuto:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Pass za wifi.jpg
(125.09 KB, 1024x768)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 407
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Sezam je OK.
ja sam na sezamu (1mbit flat). nemam zamerki na rad, ali imam na cenu. jedan je od najskupljih provajdera. pre neki dan sam išao da uplatim i očekivao sam neku informaciju o povećanju linka (da ne kažem dupliranju) a dobio sam blokče i olovku  Smile
IP sačuvana
social share
"Život bi bio puno lakši da imamo source code."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 520 521 523 524 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.377 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.