Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 430 431 433 434 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 830860 puta)
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
moze li nekako da dobijem modem Huawei hg520s i vratim Huawei hg510  Smile
Ne bih rekao, ako dobro radi. Najsigurnije ti je da nazoves tehnicku podrsku ( 0800/ 100-100)

i ako naprimer kupim sam neki modem da li ce raditi  Smile
Mozes, ali ces prethodno morati da ga sam setujes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
U mom malom mestascu na telefonskoj centrali budze Telekom ADLS, pa me interesuje vasa iskustva da li da predjem na isti...?
Da napomenem trenutno imam wireless. Sta kazete da li da menjam?
« Poslednja izmena: 26. Feb 2009, 15:59:21 od predsednik1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Ako ti dobro radi WiFi, nemoj da menjas. Jedino ako je primetna razlika u ceni. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Radi mi dobro i zadovoljan sam vec dugo, nego za iste pare po telekomu bih imao duplo veci protok. Ovde kod wirelessa radi dobro kad nema puno korisnika cim se nakupe odmah se smanji broj protoka. Interesuje me da li je i kod adsl tako, tj. da li ima stalan protok od nrp. 200 kb/s ili varira u toku dana.
Hvala i pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
U principu, uvek je ista brzina...
Ako je tolika razlika u ceni, predji- sto da ne... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 841
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
E zivo me interesuje jedna stvar. Odem danas sa prijateljem u poslovnicu telekom-a i pitam da li taj prijatelj moze da uvede adsl. Kazem da covek ima tehnickih mogucnosti, posto je do pre dva meseca koristio adsl, doduse kod beotel-a, sto znaci da tehnicke mogucnosti postoje. E onda kaze gospodja meni: ''Znate sta, trenutno nemamo slobodnih portova, ne zna se jos kada ce se prosiriti kapaciteti ali ako zelite da predjete na ISDN, onda je moguce uvesti adsl. Sto znaci da bi ortaku demontirali cistu digitalnu liniju i uveli isdn gde bi on zadrzao postojeci telefonski broj i dobio jos dva broja. I sve to naravno ako doplati cini mi se nekih 7000 din. E sad mene zanima da li se tehnicki gledano, port za ADSL preko ISDN-a razlikuje od porta za ADSL preko klasicne digitalne linije? Tj. da li je moguce da kada nemas ISDN ne mozes uvesti adsl (iako si vec ranije koristio adsl na istom tel broju), a kada ga uvedes onda se kao, odjednom stvori mogucnost...Ili to gospoda iz Telekoma hoce da im das kintu za ISDN i te fore....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120c
Hoce da das kintu i za isdn...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
da li ja mogu naprimer...
recimo da imam 2 modema,i na njih istovremeno na dva kompa da imam internert...
brzina ce piti polovljena,jel?

ako mogu,onda imam interesantnu ideju...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Uvek dobijas istu brzinu. Toliki ti je protok kroz port propusten, a ti mozes imati i 10 modema, nebitno je. Mozda dignes koi kilobajt vise, ali ne toliko da je nesto ekstemno. I ne trebaju ti 2 modema za dva komp-a. "Sudarace" se na istoj liniji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
imao sam paket 256kb/s, juce sam ubrzao na 1024kb/s... povecanje brzine se primecuje... npr. kad gledam klipove na youtube sasvim je ok "ucitavanje" tih klipova, primecuje se da je mnogo brze nego ranije... e sad imam jedan problem, pustim npr. nesto od 10-ak MB da se skida, skine se za 1-2 minuta, ali kad pustim nesto od 100 MB da se skida pise da ce da se skine za 15min... :

cekao sam 10-ak minuta, i downloadovalo se oko 30MB (pise brzina downloada 100kb/s tu se vrti oko 90-100... ali onde gde pise koliko je downloadovano trenutno MB, npr. pise 25.6 MB i onda se tu "ukoci" pa za 7-8 sekundi se poveca na 25.7 ili 25.Smile... onda sam pokusao da skidam sa google chorme... i evo sta pise tamo za download brzinu:

onda sam uradio Speed test:

i ovde vidim da je brzina veca, i to me jos vise zbunjuje zbog ovog downloada :S

da li je neko imao slican problem... u cemu je problem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 430 431 433 434 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.