Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Cije usluge koristite?
SezamPro AD[S]L
EUnetADSL
BeotelNet ADSL
BeocityNet ADSL
VeratNet ADSL
YUBCnet ADSL
PTT NET ADSL
Bitsyu.net ADSL
Teleport ADSL
Softnet ADSL
Neobee ADSL
Telekom Srbija ADSL
Ne postoje tehnicki uslovi
Provider nije naveden
Idi dole
Stranice:
1 ... 428 429 431 432 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ADSL internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 830457 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ja mislim da je spliter oko 50 dinara dok je mikrofilter najmanje par stotina ali je problem sto se tesko nalazi.

Na ovoj slici splitera ni nema dok je mikrofilter ovaj deo koji ide izmedju modema i telefona.

Dok sam bio na ADSL jedina razlika kod mog povezivanja u odnosu na ovu sliku je bila sto sam stavio spliter posle mikrofiltera da bih vukao liniju na dva telefona.

Ne secam se gde su mi nudili opciju da narucim mikrofilter, ili u Pakom-u ili u onoj firmi pri vrhu Balkanske
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 205
Zastava Philippines
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Siemens 
ja sam mikrofilter platio nekom liku iz telekoma koga znam 400 dinara cinimi se a spliter sam dobio od providera ako si iz bg vidi ovde tu nebi trebalo da je skupo poslao sam ti na pp
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

sha nagba imuru

Zodijak
Pol
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
na toj slici taj modem/ruter ima ugradjen spliter za net/telefonski signal. ja imam na tel.prikljucku izlaz za 3 linije.
na mom klasicnom spliteru postoji izlaz za telefonsku liniju al nema svrhe, signal susti i ovako i onako.
problem mi se javio kad mi je skoro crko bezicni tel.(na njemu je sustanje podnosljivo), i koristio sam neko vreme obican gajtanski telefon. bila je to telekomunikaciona katastrofa.  Smile
na pakomovom sajtu nema mikrofiltera, ili barem ne mogu da ga nadjem.
IP sačuvana
social share
I'm a man of wealth and taste.   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung i5700 + D880
Moram da pohvalim tehnicku sluzbu Euneta.

Nisam platio internet pa su mi ga iskljucili pre 2 dana. Danas oko podne sam uplatio i poslao im mail sa skeniranom uplatnicom i molbom da me ponovo prikopcaju, da bi me podmah potom nazvala neka devojka iz podrske i posle cela 3 minuta sam opet imao internet (inace se ceka 3-4 dana na ponovno ukljucivanje).

Svaka im dala.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
na toj slici taj modem/ruter ima ugradjen spliter za net/telefonski signal. ja imam na tel.prikljucku izlaz za 3 linije.
 na mom klasicnom spliteru postoji izlaz za telefonsku liniju al nema svrhe, signal susti i ovako i onako.
problem mi se javio kad mi je skoro crko bezicni tel.(na njemu je sustanje podnosljivo), i koristio sam neko vreme obican gajtanski telefon. bila je to telekomunikaciona katastrofa.  Smile
na pakomovom sajtu nema mikrofiltera, ili barem ne mogu da ga nadjem.

Modem na slici nema nikakav ugradjen spliter vec jedan ulaz za liniju i jedan izlaz za telefon

dve varijante kako mozes da eliminises smetnje:

a) mikrofilter pred svaki telefonski aparat
b) modem-mikrofilter-spliter(razdelnik) pa odatle razvlacis na onoliko telefona koliko ti treba

Neka me neko ispravi ako gresim ali sam prilicno siguran da je tako

Rekao sam da nisam siguran gde su mi nudili da narucim mikrofilter ali mi se cini da su mi to ponudili i u Pakomu na cosku Narodnog fronta i Balkanske i u onoj radnji pri vrhu Balkanske
« Poslednja izmena: 15. Feb 2009, 04:41:58 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
pozdrav ljudi

skoro sam uzeo u telekomu adsl i dobio neki novi ruter koji ima wireles. znaci mogu sa lap topom da se prilkljucim bez kabla.
e sad problem je sto ne mogu da stavim sifru , posto mi se neko iz zgrade non stop ukljucuje na internet.
Da li neko zna kako da stavim sifru i kako da vidim ko mi se prikljucio (ime kompjutera ili tako nesto) da bi znao ko je???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
prvo se nakacis na ruter 192.168.1.1 admin ztonpk.....i ides na basic pa na wirreles wlan i tu imas podesavanja za to sto ti treba
IP sačuvana
social share
gledaj da u zivotu sto manje radis a vise mlatis praznu slamu jer ces pre docekati sigurnu i veliku penziju
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
prvo se nakacis na ruter 192.168.1.1 admin ztonpk.....i ides na basic pa na wirreles wlan i tu imas podesavanja za to sto ti treba
sve sam uso kako si reko ali nigde ne vidim neki password da ima da se stavi, niti bilo sta vezano za password
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Uzeli smo za firmu ADSL u Telekomu i sve je radilo super do juče pre podne.

Odjednom ne možemo da pristupimo odredjenim sajtovima.
Otprilike 50% sajtova se normalno pokaže, dok kod ostalih pokazuje razne error poruke (address not found, check server...).

Danas ću da zovem Telekom tehničku podršku ali reko' da vidim imate li vi neku ideju?
(neki globalni ili lokalni internet problem, hardware ili software, virus, DNS serveri...???)

Unapred hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla (intrepid)
mob
Ericsson T28
Čuo sam da ima jeftinije rješenje od kupovine rutera za djeljenje ADSL veze između dva i više računara. Pa ako neko može da me uputi negdje na ovoj temi ili mi objasni.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 428 429 431 432 ... 669
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.