Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 10:13:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Adolf Hitler  (Pročitano 289358 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Motorola 
A zamisli da se zoves adolf kako smesno ime  Smile Cuo sam da su i njegovi vojnici i bolnicko osoblje bili sadisti,dobro je rekao jedan sociolog rat treba izbegavati jer uvek tu izadju na videlo ljudi koji su u stanju da cerece i muce druge ljude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Nisam bio tamo ali ovo je bilo na ne znam ni ja koju godisnjicu i objavili Englezi i cak prikazali sliku kad se Hitler rukovao na nekom prijemu pre rata sa tim vojnikom.

pazi, ne kazem da je nemoguce, ali da je malo verovatno - to sigurno...
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
A zamisli da se zoves adolf kako smesno ime Smile Cuo sam da su i njegovi vojnici i bolnicko osoblje bili sadisti,dobro je rekao jedan sociolog rat treba izbegavati jer uvek tu izadju na videlo ljudi koji su u stanju da cerece i muce druge ljude.
Ако се не варам, то је старо германско име и значи "племенити вук" (првобитно Адалволф или слично).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Nokia 
Dado Topic je Adolf....
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
A zamisli da se zoves adolf kako smesno ime Smile Cuo sam da su i njegovi vojnici i bolnicko osoblje bili sadisti,dobro je rekao jedan sociolog rat treba izbegavati jer uvek tu izadju na videlo ljudi koji su u stanju da cerece i muce druge ljude.
Ако се не варам, то је старо германско име и значи "племенити вук" (првобитно Адалволф или слично).

Vuk predvodnik, ili "Tata vuk", znaci, predvodnik copora.

Dado Topic je Adolf....

Da, istina  Smile
Ali i Adolf Dassler  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 43
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 62-30i
Megaloman. Jedan od odgovornih za najvece krvoprolice od nastanka sveta. Austrijanac. To valjda govori sve  Smile A sad one price da je bio Jevrej, da su ga Jevreji podrzavali i placali, da je najveci vojskovodja svih vremena (Facepalm veka), da je pobeg'o svemirskim brodom i sad zivi na Neptunu... Nemojte... Naravno, da je bio ekscentrik, bio je, zato i dan danas privlaci ljudsku paznju a bogme i mastu  Smile
Takodje, svako zlo ima svoje dobro i obrnuto. Pa cak i Hile  Smile
« Poslednja izmena: 14. Jun 2011, 20:47:18 od Yazata »
IP sačuvana
social share
The day is coming fast
   And it will soon be here at last,
   When North and South again belong to Mother;
   And, when Uncle Sam is gone,
   We'll all join in this song,
   And the trumpets of freedom will be blarin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Порекло његове породице јесте јеврејско. Такође, постоји и нимало бесмислена теорија да је до извесног прогона Јевреја требало да дође да би се олакшало стварање израиљске државе, али да се ствар отела контроли па је дошло до геноцида.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 43
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 62-30i
Порекло његове породице јесте јеврејско. Такође, постоји и нимало бесмислена теорија да је до извесног прогона Јевреја требало да дође да би се олакшало стварање израиљске државе, али да се ствар отела контроли па је дошло до геноцида.
Mislio sam na neke tvrdnje da je on bio Jevrej, ali bas bas ono 100%. A poreklo je druga stvar, after all i Vjeka Luburic je imao srpsko poreklo  Smile Holokaust je prenaduvan, naravno, uostalom kao i svaki drugi genocid, masakr i pogrom  Smile Dva miliona da, dva i po mozda, sest sigurno ne Smile Jevreji su praktican narod i naravno da su iskoristili tako nesto da bi stvorili sebi drzavu Smiley A boga mi rade i na ocuvanju iste Smiley
IP sačuvana
social share
The day is coming fast
   And it will soon be here at last,
   When North and South again belong to Mother;
   And, when Uncle Sam is gone,
   We'll all join in this song,
   And the trumpets of freedom will be blarin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Nokia 

Izvini molim te....progon i genocid su dijametralno razlicite stvari koje nikako ne mogu da se pobrkaju.
Pre ce biti da je brkati psihopata mrzeo jevreje iz sasvim privatnog razloga koji ima veze sa njegovom majkom. I sa psihozom i sizofrenijom koju je imao kao psihicki obolela osoba. Takodje .....neki istoricasri tvrde da je on bio zaljubljen u svoju majku, kao muskarac u zenu.
To mi je prihvatljivija nego "otelo se kontroli"
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Сада ће неко да пронађе и да је пљувао по улици и прдео у позоришту. Потреба да се зликовац оцрни до краја, па и за оно за шта можда/вероватно нема основа је невероватна!

Сандра, да ли си размишљала да је планирано да дође на власт неко ко би Јевреје прогласио за грађане нижег реда и довео до масовног исељавања у Обећану земљу (и убрзао стварање јеврејске државе), али да је тај план изашао ван задатих оквира па је дошло до покушаја физичког уништења народа?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 10:13:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.